Serviceavtale bedriftskunder | Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Serviceavtale

Mercedes-Benz Serviceavtale

Mercedes-Benz Serviceavtale

Service utført av proffe. Alt i beste kvalitet.

Regelmessig og fagmessig kontroll av kjøretøyets viktigste deler og funksjoner sikrer varebilens ytelse og pålitelighet. Vedlikeholdet beskytter mot unødige reparasjonskostnader og sørger for minimale og innkalkulerte stillstandstider. Produktet Mercedes-Benz Serviceavtale bidrar til å bevare bilens verdi og øker dermed gjensalgsverdien.

Mercedes-Benz Serviceavtale i korte trekk:

Tjenester

Alle serviceomfang i henhold til ASSYST (Aktivt servicesystem) eller serviceskjema for Mercedes-Benz, inkludert reservedeler og oljer. I avtalen er Mercedes-Benz Mobilo inkludert1

Løpetid

Inntil syv år etter førstegangsregistrering.

Kjørelengde

Inntil 1.000.000 km total kjørelengde.

Tilvalg

Til våre Mercedes-Benz Serviceavtaler kan du bestille individuelle tilvalg etter eget behov for å dra full nytte av vår Mercedes-Benz kvalitet på originaldeler og servicetjenester. Mulige tilvalg er Lånebil ved service, dekkhotell, fartsskriverkontroll og service bakløfter.

Spørsmål om pris, kjørelengde eller annet? Kontakt nærmeste forhandler for pris for din bil.

 

1

For alle biler førstegangsregistrert etter 01.01.2012 gjelder Mobilo/MobiloVan til å begynne med i 2 år uten serviceplikt og fornyes deretter fra service til service hos autorisert Mercedes-Benz forhandler i inntil 30 år.