Sprinter varebil | Mercedes-Benz varebil

Overbevisende i alle henseender: Sprinter varebil.

 

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Book prøvekjøring

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

 

Sprinter varebil tilbyr et imponerende mangfold med 4 kjøretøylengder, 3 takhøyder og et lasteromvolum på inntil 17 m3. For kjøretøy med forhjulsdrift, som nå er tilgjengelig, får man en gunstig startpris, ekstra nyttelast og en lavere lastekant sammenlignet med kjøretøy med bakhjulsdrift. Føreren drar nytte av det intelligente betjenings- og visningskonseptet samt det modulbaserte oppbevaringssystemet, som i likhet med utvalget av multimedie- og førerassistansesystemer kan tilpasses dine behov.

Høydepunkter

  1. Produktkonsept
  2. Nettverkskobling
  3. Bransjeløsninger
  4. Sikkerhet
  5. Driftsøkonomi
Tar seg godt ut, og utfører arbeidsoppgavene med glans.

Sprinter varebil har et lekkert utseende som følger det moderne designkonseptet til Mercedes-Benz. Den ergonomisk utformede førerplassen imponerer for eksempel med intelligent, modulbasert oppbevaringskonsept og KEYLESS-START. Lasterommet kan du innrede helt i tråd med egne behov med praktisk tilleggsutstyr som et vektoptimert kunststoffgulv og lastbare hjulkasser. Tilleggsutstyret pallstøtte i stigtrinnet til skyvedøren stabiliserer lasten og muliggjør mer effektiv innfesting.

Din mobilitet 4.0

For å gjøre arbeidet så økonomisk og behagelig som mulig, leveres en radio samt multimediesystemer og konnektivitetsløsninger som tilleggsutstyr til Sprinter. Avhengig av behov omfatter tilbudet radio med Bluetooth® grensesnitt og håndfrifunksjon, multimediesystem med høyoppløselig berøringsskjerm, raskere harddisknavigasjon med 3D-kartvisning og smarttelefon-integrasjon. Betjeningen er slik man vil at den skal være, dvs. enkel. Multimediesystemene kan du for eksempel styre med den høyoppløselige berøringsskjermen eller multifunksjonsrattet. Alle betjenings- og visningselementene er lett tilgjengelige og lette å lese.

Sprinter er perfekt for de aller fleste transportoppgaver.

Sprinter varebil gjør mye mulig: Takket være det imponerende variantmangfoldet kan du konfigurere kjøretøy med en tillatt totalvekt på inntil 5 500 kg. Velger du den lengste av de fire kjøretøylengdene og det høyeste av de tre takene får du en Sprinter varebil med et lasteromsvolum på inntil 17 m3. Ved behov kan du koble til en tilhenger på inntil 3500 kg. Og med tilleggsutstyret pallstøtte og innkledde hjulkasser kan mange transportoppgaver løses lettere.

Holder deg på trygg kurs.

Råkarosseriet danner en solid basis i Sprinter, med en konstruksjon og materialsammensetning som er særdeles stabil. I tillegg kommer mange assistansesystemer, som sidevind-assistent (standard), aktiv bremseassistent og kjørefeltassistent1. Tre kamerasystemer, fra ryggekamera med skjerm på det innvendige speilet til 360°-kamera, sørger for enda bedre sikt fra førerplassen. Skulle ulykken være ute, kan kollisjonsputen (standardutstyr) bidra til å beskytte føreren ved en kollisjon. Ytterligere fem kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer leveres som tilleggsutstyr.

Økonomisk i enhver sammenheng.

Sprinter viser sin økonomiske styrke helt fra begynnelsen: med den attraktive startprisen og mange konfigurasjonsmuligheter der du bestiller akkurat det du virkelig trenger. Vi liker å forbedre det som allerede er bra, og har derfor optimalisert dieselmotorene våre ytterligere. Rundt 50 kg mer nyttelast er et ekstra pluss for driftsøkonomien til bedriften din2. Sprinter kombinerer et sparsommelig drivstofforbruk og intelligente funksjoner med en driftsøkonomisk mobilitetsløsning.

1

Aktiv bremseassistent og kjørefeltassistent er standard for biler med over 3500 kg tillatt totalvekt.

2

Opplysninger i henhold til direktiv 97/27/EF i gjeldende versjon på tidspunktet da de ble gitt. (Med fører 75 kg, alle driftsvæsker og 90 % tankfylling.)

Kan tilpasses så godt som alle behov.

Kjøretøylengde
Kort
Standard
langt
Ekstra lang
Taktype
Normalt tak
Høyt tak
Ekstra høyt tak
Maks. lasteromslengde
Maks. lasteromshøyde
Maks. lasteflate
Max. lasteromsvolum
2607 mm
1789 mm
4,357 m2
7,8 m3
2607 mm
2079 mm
4,357 m2
8,8 m3
3272 mm
1789 mm
5,539 m2
9,5 m3
3272 mm
2079 mm
5,539 m2
11 m3
4307 mm
2009 mm
6,9 m2
14 m3
4307 mm
2243 mm
6,9 m2
15,5 m3
4707 mm
2009 mm
7,606 m2
15,5 m3
4707 mm
2243 mm
7,606 m2
17 m3

Nyhet: Digitalt bakspeil.

Det digitale bakspeilet gir deg klar sikt bakover selv om skillevegger, dører eller bagasje blokkerer utsikten. Kamerabildet i det digitale bakspeilet kan gi deg bedre oversikt over trafikksituasjonen rett bak bilen, og gjør det lettere å manøvrere og parkere.

Gjør tungt arbeid lettere.

Sprinter varebil

Opplev Sprinter varebil nå.

Ikon avtal prøvekjøring

Avtal prøvekjøring.

Registrer deg nå og kjør av sted
Få vite mer
Ikon søk etter forhandler

Søk etter forhandler.

Og finn en i nærheten
Få vite mer
Ikon konfigurer bil

Konfigurer bil.

Og sett ditt personlige preg på bilen
Få vite mer
Ikon avtal prøvekjøring

Avtal prøvekjøring.

Registrer deg nå og kjør av sted
Få vite mer
Ikon søk etter forhandler

Søk etter forhandler.

Og finn en i nærheten
Få vite mer
Ikon konfigurer bil

Konfigurer bil.

Og sett ditt personlige preg på bilen
Få vite mer