Contact

Close
Contact
Intro
Eksteriør
Dimensjoner
Interiør
Utstyr
Video
Prøvekjøring
  Lorándite Red
  Arctic White
  Nosean Blue
  Magnetic Grey
  Limonite Yellow Metallic
  Loparite Black Metallic
  Chromite Gray Metallic
  Helvite Silver Metallic
  Cavansite Blue Metallic
  Modell Citan varebil
  Pris fra kr 357 166,- eks. mva.
  Eksteriør Passer til enhver jobb.
  LeftRight

  Høydepunkter eksteriør

  Close X
  Neste
  Forrige
   Sidespeil, elektrisk foldbare og justerbare De elektrisk justerbare, foldbare og oppvarmede sidespeilene kan forhindre skade på speilhusene.
   LED High Performance frontlykter LED High-Performance frontlyktene forbedrer sikkerheten i mørket og gir bilen et karakteristisk utseende.
   Tilleggsutstyr.
   Dynamisk eksteriørpakke Med den dynamiske eksteriørpakken kan du gi kjøretøyet ditt en individuell, dynamisk karakter.
   Tilleggsutstyr.
   Tåkelys foran med LED-teknologi Tåkelysene foran med LED-teknologi kan bidra til å forbedre sikten under dårlige værforhold.
   Tilleggsutstyr.
   Lakkerte støtfangere Gi bilen din et enda mer premium utseende med støtfangerne foran og bak lakkert i bilens farge.
   Tilleggsutstyr.
   Vindu i bakluke/bakdør med vindusvisker og vindusspyler Vinduet i bakluken eller vinduene i bakdørene med vindusvisker og vindusspyler gir deg bedre sikt bakover, noe som gjør manøvrering og rygging enklere.
   Tilleggsutstyr.

   Tilgang og lasting

   Close X
   Neste
   Forrige
    Skyvedør på venstre og høyre side En skyvedør på hver side av kjøretøyet sikrer større fleksibilitet ved lasting og lossing. Skyvedørene trenger ikke mye plass for å kunne åpnes, så føreren kan dermed utnytte trange parkeringsplasser.
    Tilleggsutstyr.
    Bakluke Bakluken på bilen kan åpnes oppover til en vinkel på ca. 90°. Dette gir deg god plass til lasting og lossing. Det integrerte vinduet forbedrer sikten bakover.
    Tilleggsutstyr.
    Doble bakdører, 180 grader, med vindu De doble bakdørene med stor åpning og asymmetrisk splitt letter lasting og lossing av uhåndterlige, store gjenstander. Dessuten slipper den også mer lys inn i interiøret, og forbedrer dermed sikten ved rygging og manøvrering.
    Tilleggsutstyr.
    Doble bakdører, 180°, uten vindu De doble bakdørene med asymmetrisk splitt gir en stor åpningsvinkel og gjør lasting og lossing av store laster enklere – selv på trange steder, på lasteramper og ved bruk av gaffeltrucker.
    Tilhengerfeste med fast kulehode Tilhengerfestet som er forhåndsinstallert på fabrikken, gjør at bilen din kan trekke last opp til den angitte maksimale vekten. For enda bedre sikkerhet er tilhengerstabiliseringen Trailer Stability Assist også integrert i ESP som standard.
    Tilleggsutstyr.
    Tilhengerfeste med lavt kulehode Med et tilhengerfeste med lavt kulehode som er forhåndsinstallert på fabrikken, kan du åpne bakdørene på kjøretøyet selv når en tilhenger er koblet til. For enda bedre sikkerhet er tilhengerstabiliseringen Trailer Stability Assist også integrert i ESP som standard.
    Tilleggsutstyr.
    Maks. tilhengerlast 1500 kg Med tilleggsutstyret tilhengerfeste kan Citan varebil trekke opptil 1500 kg, noe som er meget praktisk hvis du må transportere såpass stor last fra tid til annen.
    Tilleggsutstyr.
    Travers for tilhengerfeste Traversen for tilhengerfestet gjør det mulig å ettermontere en kulekobling.
    Tilleggsutstyr.

    Utstyrsversjoner

    Close X
    Neste
    Forrige
     BASE Høydepunkter[3]:
     • 15 tommers stålfelger med navkopper
     • Skyvedørsskinnedeksel i svartkornet plast
     • Frontlykter i halogenteknologi med LED kjørelys
     • Doble bakdører, åpning 180°, uten vindu
     PRO Høydepunkter[3]:
     • 16 tommers designfelger i 5-dobbelteikedesign
     • Dørhåndtak og skyvedørsskinnedeksel lakkert i kjøretøyets farge
     Tekniske data og dimensjoner Tekniske data og dimensjoner på
     Citan varebil
     LeftRight
     LeftRight
     Neste
     Forrige
      Lasteflate 2.35 m²
      Lastevolum 2.5 - 2.9 m³
      Lasteromslengde 1806 mm
      Maks. nyttelast 782 kg
      LeftRight
      Neste
      Forrige
       Lasteflate 2.9 m²
       Lastevolum 3.24 m³
       Lasteromslengde 1903 mm
       Maks. nyttelast 860 kg
       Neste
       Forrige
        Neste
        Forrige
         Interiør Et interiør som tilfredsstiller selv de mest kresne krav.
         LeftRight

         Høydepunkter interiør

         Close X
         Neste
         Forrige
          Skinnratt Med skinnratt ser førerplassen enda bedre ut. Det behagelige skinntrekket gir godt grep, og den ergonomisk formede rattkanten øker komfortnivået.
          Tilleggsutstyr.
          THERMOTRONIC klimaautomatikk Med 2 klimareguleringssoner gjør THERMOTRONIC det mulig å foreta individuelle klimareguleringsinnstillinger for fører- og forsetepassasjersiden. Temperatur, luftstrøm og luftfordeling kan styres automatisk med et knappetrykk.
          Tilleggsutstyr.
          MBUX multimediesystem inkl. navigasjon og DAB MBUX multimediesystem styres intuitivt og kan utvides: med intelligente navigasjonsfunksjoner, stemmestyring via "Hei Mercedes", et bredt spekter av grensesnitt og omfattende infotainment fra smarttelefonintegrasjon til DAB digitalradiomottak.
          Tilleggsutstyr.
          Trådløst ladesystem for mobile enheter Med det trådløse ladesystemet for mobile enheter kan du enkelt lade smarttelefoner som støtter induktiv lading, på reisen: helt uten spesielle kabler, kontakter eller holdere – og uavhengig av merke og modell.
          Tilleggsutstyr.
          Interiørdesignpakke Attraktive detaljer i høyglanset svart og krom – Interiørdesignpakken gir interiøret i bilen din en visuell oppgradering og kombinerer funksjonalitet med flott utseende på en karakteristisk måte.
          Tilleggsutstyr.

          Kupé og førerplass

          Close X
          Neste
          Forrige
           Lasteromsbelysning med LED-teknologi Lasteromsbelysningen bruker LED-teknologi og sikrer god belysning av lasterommet, noe som gjør det lettere å orientere seg i mørket og gir bedre synlighet når du laster inn og ut av kjøretøyet.
           Tilleggsutstyr.
           Tregulv Det 9 mm tykke tregulvet er laget av flere lag med limt og komprimert kryssfinér og beskytter gulvet i kjøretøyets lasterom mot skade. Det er lett å rengjøre og forbedrer varmeisolasjon og lydisolering.
           Tilleggsutstyr.
           Innvendig panel til takhøyde i lasterom (tre) Listverket i tre for lasterommet beskytter metalloverflaten opp til takrammen mot skader forårsaket av for eksempel last som sklir. Listverket gjør også rengjøring av lasterommet enklere og forbedrer varme- og lydisolasjon. Listverket er på sideveggene samt skyve- og bakdørene.
           Tilleggsutstyr.
           Premium interiørkledning Premiumversjonen av den innvendige kledningen kan beskytte innerveggene i lasterommet eller passasjerrommet mot skade og oppgraderer interiøret visuelt.
           Tilleggsutstyr.
           Syntetisk bagasjeromsgulv / lasteromsgulv Lasteromsgulvet beskyttes av den teksturerte syntetiske matten i matt svart og er dermed også lyd- og varmeisolert. Den syntetiske overflaten gjør lasteromsgulvet spesielt enkelt å rengjøre.
           Tilleggsutstyr.
           Uttrekkbart lastbeskyttelsesgitter på forsetepassasjersiden Lastbeskyttelsesgitteret i stål kan beskytte føreren og forsetepassasjeren mot lasten. Hvis særlig lange gjenstander skal transporteres, kan gitteret justeres 90° på forsetepassasjersiden. Den svingbare delen av lastbeskyttelsesgitteret låses opp, beveges 90° mot førersetet og låses deretter på plass.
           Tilleggsutstyr.
           Skillevegg i full bredde Skilleveggen mellom førerområdet og lasterommet i kjøretøyet sikrer lasten sammen med festeringene i lasteromsgulvet. Skilleveggen kan beskytte deg og forsetepassasjeren mot last som sklir, og danner også en barriere mot støy og smuss.
           Skillevegg i full bredde med vindu Skilleveggen i full bredde mellom førerrommet og lasterommet med to vinduer gjør det mulig å kontrollere lasten visuelt. Sammen med festeringene i lasteromsgulvet bidrar det til å sikre lasten ordentlig.
           Tilleggsutstyr.
           Setebenk på forsetepassasjersiden Plass til tre på første rad. Setebenken for forsetepassasjerer byr på et ekstra midtsete. Begge forsetepassasjersetene har trepunkts sikkerhetsbelte og justerbar hodestøtte. Midtseteryggen kan også felles ned separat og kan brukes som hylle eller arbeidsflate når bilen står stille.
           Tilleggsutstyr.
           Sammenleggbart forsetepassasjersete Det sammenleggbare forsetepassasjersetet gjør bilen enda mer allsidig. Dette er fordi seteryggen på dette setet kan foldes ned for å øke lasteromsområdet.
           Tilleggsutstyr.
           Armlene med oppbevaringsrom Armlenet med oppbevaringsrom på undersiden er plassert mellom førersetet og forsetepassasjersetet og byr på ytterligere oppbevaringsplass.
           Tilleggsutstyr.
           Oppbevaringsrom i dashbordet Oppbevaringsrommet med lokk gir et praktisk oppbevaringsalternativ i dashbordet. Det har en integrert USB-C-port som du kan bruke til å lade mobile enheter.
           Tilleggsutstyr.
           Holder for smarttelefon Med smarttelefonholderen over instrumentpanelet har mobiltelefonen en fast plass mens du kjører – og du har god oversikt over smarttelefonen uten at den stjeler oppmerksomhet fra trafikken i vesentlig grad.
           Tilleggsutstyr.

           Utstyrsversjoner

           Close X
           Neste
           Forrige
            BASE[1] • Interiørbelysning med halogenteknologi
            • Elektriske vinduer foran
            • Radioklargjøring, DAB-aktivert
            • Oppvarming
            • Skillevegg i full bredde
            PRO[1] • Innvendig belysning med LED-teknologi
            • MB lydanlegg med DAB
            • Klimaanlegg
            • Elektriske vinduer foran
            • Armlene med oppbevaringsrom
            • Hanskerom, forsetepassasjerside, med lokk
            • Bagasjeromsgulv/lasteromsgulv i plast
            • Lasteromsbelysning med LED-teknologi
            Utstyr Utstyrshøydepunkter for
            Citan varebil
            LeftRight

            Teknologi

            Close X
            Neste
            Forrige
             Strapline Content
             Strapline Content
             Strapline Content
             Strapline Content

             Digitalt tilleggsutstyr

             Close X
             Neste
             Forrige
              MBUX multimediesystem inkl. navigasjon og DAB MBUX multimediesystem styres intuitivt og kan utvides: med intelligente navigasjonsfunksjoner, stemmestyring via "Hei Mercedes", et bredt spekter av grensesnitt og omfattende infotainment fra smarttelefonintegrasjon til DAB digitalradiomottak.
              Tilleggsutstyr.
              Avanserte funksjoner – MBUX Bruk tiden du tilbringer i bilen mer effektivt enn noen gang før. Takket være kunstig intelligens og de avanserte funksjonene i MBUX (Mercedes-Benz User Experience) tilpasser multimediesystemet seg til dine spesifikke personlige ønsker og preferanser. Bare si "Hei Mercedes", og MBUX venter på dine instruksjoner.
              Tilleggsutstyr.
              MBUX multimediesystem med DAB Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) nyter du godt av intelligensen til et digitalt, intuitivt betjent og utvidbart multimediesystem. Takket være de forskjellige grensesnittene og den store berøringsskjermen tilbyr den en rekke kommunikasjons- og infotainmentfunksjoner, fra smarttelefonintegrasjon til digital radio (DAB).
              Tilleggsutstyr.
              Navigasjonspakke Med navigasjonspakken kan MBUX multimediesystemet i kjøretøyet gjøres om til et fullt funksjonelt navigasjonssystem med intelligent ruteveiledning, noe som gjør hver eneste tur mer avslappende. Ved hjelp av rask harddisknavigasjon og oppdaterte online-data kommer du deg raskt til målet. Tilleggsutstyr.
              Navigation Plus Navigation Plus-pakken utvider navigasjonssystemet ved å inkludere nyttige navigasjonstjenester[4] som forenkler navigeringen og gir deg verdifull informasjon mens du kjører. Høydepunktene inkluderer for eksempel visning av gratis parkeringsplasser i nærheten og dagens vær på berøringsskjermen til multimediesystemet. Tilleggsutstyr.
              3 år med gratis kartoppdateringer Gratis kartoppdateringer[4] i 3 år sikrer at navigasjonssystemet kan utvikle sitt fulle potensial. I tillegg gjør oppdaterte kart det lettere for deg å orientere deg under transport. Denne tjenesten er kjøretøyspesifikk og gjelder i 3 år etter første registrering.
              Tilleggsutstyr.
              Integrasjon for smarttelefon Integrasjon for smarttelefon kobler mobiltelefonen din til multimediesystemet via Apple CarPlay® eller Android Auto®. På denne måten får du praktisk tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen din. Og du kan også raskt og enkelt bruke tredjepartsapper som Spotify.
              Tilleggsutstyr.
              Klargjøring for Remote Services Plus Integrasjon for smarttelefon[2] kobler mobiltelefonen din til multimediesystemet via Apple CarPlay® eller Android Auto®. På denne måten får du praktisk tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen din. Og du kan også raskt og enkelt bruke tredjepartsapper som Spotify.
              Tilleggsutstyr.
              Klargjøring for Live Traffic Information Du ønsker ikke å miste tid i kø, og vil gjerne ta den beste ruten for å komme frem så snart som mulig. Klargjøring for Live Traffic Information[2] oppfyller de tekniske forutsetningene for mottak av oppdatert og presis trafikkinformasjon for optimal dynamisk ruteveiledning og nøyaktig beregnede ankomsttider.
              Tilleggsutstyr.
              Klargjøring for Mercedes me connect Med klargjøring for Mercedes me connect[4] kan du bruke mange tjenester: fra nyttige sikkerhets- og vedlikeholdstjenester til en rekke navigasjonsfunksjoner. De byr på bedre sikkerhet, høyere komfortnivå og enda flere tilkoblingsmuligheter, noe som gjør det daglige livet med kjøretøyet enda enklere.
              Tilleggsutstyr.

              Lagring

              Close X
              Strapline Content

              Førerhjelp

              Close X
              Neste
              Forrige
               Aktiv sikkerhetspakke The Active Safety Package [5] includes four assistance systems that can relieve the strain on you and make driving safer. These are Active Brake Assist, Blind Spot Assist, Active Lane Keeping Assist and Speed Limit Assist. It also includes Traffic Sign Assist in conjunction with the Navigation Package.
               Optional equipment.
               Active Brake Assist Den aktive bremseassistenten[5] kan hjelpe deg med å forhindre ulykker med forankjørende kjøretøy eller med kryssende fotgjengere og syklister, eller med å minimere konsekvensene. Dette kan øke både din egen og de andre trafikantenes sikkerhet.
               Tilleggsutstyr.
               Blindsoneassistent Med blindsoneassistenten[5] er du rett og slett tryggere på veien, spesielt når du skifter kjørefelt. Den bruker radarteknologi til å overvåke området som ikke dekkes av sidespeilene. Den kan varsle deg visuelt og hørbart om en potensiell sidekollisjon med andre trafikanter.
               Tilleggsutstyr.
               Aktiv kjørefeltassistent Den aktive kjørefeltassistenten[5] kan bidra til å forhindre ulykker som følge av at du utilsiktet begynner å forlate kjørefeltet ditt. Hvis systemet oppdager at kjøretøyet utilsiktet er på vei over i et annet kjørefelt, advarer det føreren ved hjelp av en pulserende vibrasjon i rattet. Dette er en klar oppfordring til føreren om å styre tilbake i riktig kjørefelt.
               Tilleggsutstyr.
               Fartsgrenseassistent Fartsgrenseassistenten[5] gjør det enklere for deg å overholde fartsgrensene. Der det er mulig, viser systemet hva som er tillatt: Det bruker kameraet til å oppdage gjeldende fartsgrense og viser den i instrumentpanelet.
               Tilleggsutstyr.
               Trafikkskiltassistent Trafikkskiltassistenten[5] gjør det lettere for deg å overholde fartsgrenser og andre trafikkskilt. Dette øker sikkerheten.
               Tilleggsutstyr.
               Fjernlysassistent Fjernlysassistenten[5] slår automatisk fjernlysene av og på i henhold til trafikksituasjonen og avlaster dermed føreren fra å måtte veksle manuelt mellom fjernlys og nærlys.
               Sidevindsassistent Sidevindsassistenten[5] kan oppdage sideveis bevegelser forårsaket av kraftige sidevindkast i tide og hjelpe føreren med å holde seg i kjørefeltet. Hvis bilen plutselig beveger seg ut av kjørefeltet, kan det få føreren til å over- eller underreagere med korrigerende rattbevegelser.
               ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST[5] kan advare føreren i god tid om tretthet og mikrosøvn. Systemet kan bidra til trafikksikkerhet, spesielt ved kjøring om natten og på lange ruter. Indikatoren for ATTENTION ASSIST vises i instrumentpanelet mellom turtelleren og speedometeret.
               Bakkestartassistent Bakkestartassistenten[5] kan gjøre det enklere å starte i oppoverbakker ved midlertidig å hindre kjøretøyet i å rulle bakover.

               Sikkerhet

               Close X
               Neste
               Forrige
                Tyverialarm Tyverialarmsystemet (ATA) byr på en høy grad av tyverisikring for kjøretøy og last. Tyverialarmsystemet aktiveres automatisk når du bruker fjernbetjeningen til sentrallåssystemet. Alarmen går så snart en av dørene åpnes eller låses opp fra innsiden når den er aktivert.
                Tilleggsutstyr.
                Dekktrykkovervåkingssystem på for- og bakaksel, trådløst Overvåkingssystemet for dekktrykk i kjøretøyet kan bidra til å øke kjøresikkerheten og redusere dekkslitasje og drivstofforbruk.
                Tilleggsutstyr.
                Mercedes-Benz nødanropssystem Mercedes-Benz nødanropssystem kan spare viktig tid i en nødsituasjon. Ved hjelp av en kommunikasjonsmodul med eget SIM-kort utløses et automatisk nødanrop etter en ulykke, noe som kan redusere tiden før nødetatene kommer til stedet. Alternativt kan et nødanrop utløses manuelt hvis du trenger hjelp.
                Tilleggsutstyr.
                Seks kollisjonsputer Ved en kollisjon kan kollisjonsputene foran beskytte hodet og overkroppen til føreren og forsetepassasjerene. De bidrar også til å stabilisere hele kroppen. De gir dermed et høyt beskyttelsesnivå, idet de reduserer både risikoen for og alvorlighetsgraden av hode-, ansikts- og brystskader.

                Komfort

                Close X
                Neste
                Forrige
                 KEYLESS-GO Takket være KEYLESS-GO kan du la bilnøkkelen ligge i lommen. Bilen din gjenkjenner deg som eier ved hjelp av den lagrede tilgangen og kjøretillatelsen, og låser opp dørene når du nærmer deg eller når du trykker på knappen på dørhåndtaket - uten å måtte ha nøkkelen i hånden.
                 Tilleggsutstyr.
                 Lyspakke Lyspakken kan merkbart forbedre kjøresikkerheten i mørket og ved dårlig sikt. Det gir også utsiden av kjøretøyet ditt et enda mer attraktivt og slående utseende.
                 Tilleggsutstyr.
                 Parkeringspakke Kan parkering gjøres tryggere og mer praktisk enn dette? Parkeringspakken kombinerer fordelene ved den aktive parkeringsassistenten med den ekstra oversikten fra ryggekameraet. Den kan til og med hjelpe deg med å søke etter en parkeringsplass, samt hjelpe deg optimalt når du kjører inn i eller ut fra den.
                 Tilleggsutstyr.
                 Ryggekamera Ryggekameraet hjelper deg ved parkering og manøvrering. Det gir større sikkerhet når du rygger og kan hjelpe deg med å unngå parkerings- og manøvreringsskader. Avhengig av bilens utstyr vises de høyoppløselige bildene fra ryggekameraet enten på multimediesystemdisplayet eller i bakspeilet.
                 Tilleggsutstyr.
                 Ryggekamerabilde i bakspeilet Dette ryggekameraet viser området rett bak bilen på et display i bakspeilet. Dette øker sikkerheten under parkering og manøvrering, spesielt i trange trafikksituasjoner, og kan bidra til å unngå skade på kjøretøyet.
                 Tilleggsutstyr.
                 Setekomfortpakke Med denne pakken får du og passasjerene dine en spesielt behagelig tur. Pakken består av mye forskjellig utstyr, inkludert setevarme og setehøydejustering for fører og forsetepassasjer, samt korsryggstøtte for førersetet. Disse kan bidra til å øke sitte- og kjørekomforten, spesielt på lengre reiser.
                 Tilleggsutstyr.
                 Setevarme for fører og forsetepassasjer En overlegen følelse av velvære, spesielt i de kaldere månedene: Setevarmen varmer raskt opp kalde seteoverflater for å sikre at du får en behagelig setetemperatur rett etter at du har satt deg i bilen.
                 Tilleggsutstyr.
                 Høydejusterbart førersete med korsryggstøtte Det høydejusterbare førersetet med korsryggstøtte gjør det mulig å finne en ergonomisk, ryggvennlig sittestilling. I tillegg til setelengden og ryggvinkelen kan du nå også justere setehøyden og korsryggstøtten individuelt, så de passer til dine behov.
                 Tilleggsutstyr.
                 Cruise control Cruise control[5] kan avlaste deg ved å opprettholde en forhåndsvalgt hastighet for kjøretøyet uten at du trenger å trå på gasspedalen. Kjøring med konstant hastighet gjør det enklere å kjøre økonomisk og kan hjelpe deg med å spare drivstoff.
                 Tilleggsutstyr.


                 1.[1]De angitte tallene ble innhentet i henhold til foreskrevet måling prosess. De er "WLTP CO₂-tall" i samsvar med artikkel 2, nr. 3, i Implementering Forordning (EU) 2017/1153. Drivstofforbrukstall er beregnet på dette grunnlaget. Tallene er ikke basert på et enkelt kjøretøy og utgjør ikke en del av produkttilbud; de er gitt utelukkende for å sammenligne forskjellige kjøretøymodeller. Tallene varierer avhengig av valgt spesialutstyr.

                 2.[2]Data for nominell effekt og nominelt dreiemoment i henhold til forordning (EC) nr. 715/2007 i gjeldende versjon.

                 3.[3]Bilder kan vise ekstra spesialutstyr.

                 4.[4]De merkede komponentene er Mercedes me-tjenester. En personlig Mercedes me ID og samtykke til bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene er påkrevd å bruke disse tjenestene. I tillegg må det respektive kjøretøyet være sammenkoblet med en brukerkonto. Ved utløp av den første perioden kan tjenestene fornyes mot et gebyr, så langt disse er fortsatt tilgjengelig for det tilsvarende kjøretøyet. Innledende aktivering av tjenestene er mulig innen 1 år etter første registrering eller første gangs drift av kunden, avhengig av hva som inntreffer først. Tilkoblingen av kommunikasjonsmodulen til mobiltelefonnettet inkludert nødanropssystemet avhenger av den respektive nettdekningen og tilgjengeligheten av nettverksleverandører

                 5.[5]Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er bare hjelpemidler, og avlaster deg ikke ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i brukerhåndboken og systemgrensene som er beskrevet der.

                 6.[6]Mercedes-Benz MobiloVan er gyldig i gjeldende versjon for Sprinter, Vito og Citan. MobiloVan gjelder i utgangspunktet tilsvarende kjøretøy først registrert fra 01.10.2012 i 2 år uten servicekrav og dekningen fornyes da fra service til service hos et autorisert Mercedes-Benz verksted i opptil 30 år.

                 Pris er inkl. frakt- og leveringsomkostninger Oslo. Det tas forbehold om feil og endringer.

                 Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.