Er du #eReady?

Nye eVito.

Alt du forventer av Mercedes-Benz, nå også elektrisk.

Ingen tvil: Fremtiden blir elektrisk. Og vi er klare. Klare for noe nytt. Klare til å presentere nye eVito, men også et helt unikt økosystem: med en intelligent og integrert ladeinfrastruktur, innovative ladetjenester, fremtidsrettede nettløsninger og kompetente tjenester. Dermed kan du og bedriften din følge strømmen, inn i fremtiden. Uten uavklarte spørsmål.

Imøtesett med spenning: eVito.

Nye eVito har bare ett mål: å hjelpe din bedrift frem. Uten en dråpe bensin, uten lokale utslipp, uten hodebry. Ta plass og bli inspirert.

Ditt nye konkurransefortrinn, med enda flere høydepunkter.

De viktigste spørsmålene og svarene på ett sted

 

To sterke modeller. Som skinner sammen.

eVito Tourer PRO registrert som personbil (M1). Strømforbruk i kombinert testsyklus XX,X–XX,X kWh/100 km, CO2-utslipp 0 g/km.
NEDC: Strømforbruket er beregnet på grunnlag av forordning 692/2008/EF. Strømforbruket avhenger av bilens konfigurasjon, spesielt topphastighetsbegrensningen som er valgt.
WLTP: Strømforbruket er beregnet i samsvar med forordning 2017/1151/EU. Strømforbruket avhenger av bilens konfigurasjon, spesielt topphastighetsbegrensningen som er valgt.
[*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO₂-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO₂-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).
Prvekjr

Nå er du #eReady – og klar for å prøvekjøre.

Mye kan du lese deg til, men praksis er noe annet. Det gjelder også for nye eVito. Avtal en time med din Mercedes-Benz forhandler og bli overbevist. Du kommer til å bli overrasket.

Lorem Ipsum