Contact

Close
Contact
Intro
Eksteriør
Dimensjoner
Interiør
Utstyr
Video
Prøvekjøring
  Arctic White
  Jupiter Red
  Alpine Grey
  Vintage Blue
  Steel Blue
  Silver Metallic
  Obsidian Black Metallic
  Red Metallic
  Graphite Grey Metallic
  Gold Metallic
  Crystal White Metallic
  Modell Nye eVito Tourer
  Pris fra kr 917 154,- inkl. mva.
  Eksteriør Tiltalende design i designspråket til Mercedes-Benz.
  LeftRight

  Høydepunkter eksteriør

  Close X
  Neste
  Forrige
   Vito speilpakke Vito speilpakke med bakspeil med automatisk dimming og elektrisk innfellbare sidespeil kan forbedre kjørekomforten. Når du kjører i mørket, reduserer den automatiske dimmefunksjonen i bakspeilet sjansene for at du blir blendet av trafikken bak.
   Forkrommet grill Med den forkrommede grillen kan du foredle frontdesignen med litt ekstra glans: Den attraktive kromlisten på lamellene gir radiatorgrillen et særegent utseende og gjør bilen din enda finere.
   MULTIBEAM LED-frontlykter med fjernlysassistent PLUS Dra nytte av glimrende sikt - enten det er på motorveier, landeveier eller i bytrafikk. De adaptive MULTIBEAM LED-frontlysene tilpasser seg den aktuelle trafikksituasjonen ved hjelp av individuelt kontrollerbare lysdioder, og lyser opp veien effektivt takket være intelligente lysfunksjoner.
   Projeksjon av merkevarelogo For et spesielt stilig, eksklusivt utseende projiseres merkelogoen med LED-teknologi på gulvet ved siden av de åpne sidedørene. Dette skaper et attraktivt blikkfang i mørke omgivelser. Det ekstra lyset gjør det også mer praktisk for deg når du går inn og ut.

   Tilgang og lasting

   Close X
   Neste
   Forrige
    Elektriske skyvedører Den elektriske driften gjør det mulig å åpne og lukke skyvedøren ved å trykke på en knapp, uten at føreren trenger å gå ut og uten at passasjerene må berøre skyvedøren. Dette øker komforten betydelig, spesielt når skyvedøren brukes ofte.
    Skyvedør, venstre side Skyvedøren på venstre side gir ekstra tilgang til kjøretøyet. Dette gjør lasting og lossing og inn- og utstigning av kjøretøyet raskere og mer fleksibelt, for eksempel når det er trangt i sentrumstrafikken.
    Bakluke Takket være den store lasteromsåpningen gjør bakluken det også enkelt og greit å laste og losse store gjenstander og omfangsrik bagasje. Den forkrommede Mercedes-stjernen er plassert i midten av bakluken og forbedrer designen bak.
    Doble bakdører, åpning 180°, uten vindu De doble bakdørene letter lasting og lossing av kjøretøyet med omfangsrik bagasje takket være den store åpningsvinkelen. Gaffeltrucker kan også kjøre helt inntil kjøretøyet fordi de to symmetriske dørene kan åpnes opptil 180°.
    Takreling Den svartlakkerte takrelingen gjør det mulig å transportere ekstra last på taket og gir kjøretøyet et individuelt utseende. Takrelingen har en maksimal lastekapasitet på opptil 100 kg og en høyde på 48 mm. Passende basisstativer og tilbehør kan bestilles via Mercedes-Benz forhandler.
    Vindu i bakluke/bakdør med viskersystem Vinduet i bakluken gir føreren utsikt bakover. Bakruten kan rengjøres ved hjelp av vindusviskersystemet for å bevare sikten bakover selv under dårlige værforhold.
    Bærestenger for takskinner Rekkverksbæreren tjener den raske og fleksible forankringen til ulike Mercedes-Benz transportløsninger, som ski- og snowboardstativ, sykkelstativ eller takbokser. Den låsbare rekkverksholderen er laget av aluminium og er utviklet for å passe perfekt til kjøretøyets karosseri.

    Utstyrsversjoner

    Close X
    Strapline Content
    Tekniske data og dimensjoner De tekniske dataene og dimensjonene til
    eVito Tourer.
    LeftRight
    LeftRight
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Technical Data
    LeftRight
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Technical Data
    LeftRight
    Neste
    Forrige
     Kjøretøylengde 5.14 m
     Antall seter Opptil 9
     Ytelse[3] Opptil 150 kW
     Ladetid på hurtigladestasjoner 40 min.
     Neste
     Forrige
      3678 mm
      LeftRight
      Neste
      Forrige
       Kjøretøylengde 5.37 m
       Antall seter Opptil 9
       Ytelse[3] Opptil 150 kW
       Ladetid på hurtigladestasjoner 40 min.[2]
       Neste
       Forrige
        Maks. lasteromshøyde 1893 mm
        Strapline
        Neste
        Forrige
         Interiør Funksjonalitet møter komfort.
         LeftRight

         Høydepunkter interiør

         Close X
         Neste
         Forrige
          Multifunksjonsratt Det ergonomisk formede multifunksjonsrattet kombinerer innovativ betjeningskomfort med attraktiv design. Touch control-knappene i ratteikene lar deg betjene de viktigste kjøretøyfunksjonene, som navigasjon og infotainment, uten at du må ta hendene av rattet.
          Parkeringspakke med 360° kamera Bedre sikt, større sikkerhet; Parkeringspakken med 360° kamera hjelper deg når du skal inn eller ut av en parkeringsplass, og gjør det enklere å manøvrere på trange steder. 3D-surroundvisningen gjør hele området rundt kjøretøyet synlig, også fra fugleperspektiv og under vinduslinjen.
          MBUX multimediesystem med 10,25-tommers berøringsskjerm Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) får du et intelligent og utvidbart multimediesystem. De forskjellige grensesnittene og berøringsskjermen med høy oppløsning byr på en rekke kommunikasjons- og infotainmentfunksjoner.
          Digitalt innvendig speil Det mye større synsfeltet til det digitale innvendige speilet kan gi bedre oversikt over trafikken bak kjøretøyet mens du kjører, uten at sikten bakover begrenses av gjenstander eller passasjerer.
          Kombiinstrument med fargedisplay Det attraktive kombiinstrumentet med 5,5 tommers TFT-fargeskjerm forbedrer ergonomien og frisker opp førerområdet visuelt. Det imponerer med sin utmerkede lesbarhet og byr på omfattende informasjon om kjøretøyets driftsstatus. Menyene velges enkelt og trygt og betjenes via knappene på multifunksjonsrattet.

          Kupé og førerplass

          Close X
          Neste
          Forrige
           Forsetepassasjersete for to personer Den 2-seters passasjersetebenken foran byr på et ekstra sete i førerhuset. Hver av de to plassene på setebenken er utstyrt med et trepunkts sikkerhetsbelte, en sikkerhetsbeltevarslingsanordning og en høydejusterbar hodestøtte. Benken har en avtagbar setepute i ett stykke.
           Komfortbenksete for 2 passasjerer På 2-seters komfortbenk i 1. eller 2. rad i kupeen, nyter 2 personer spesielt komfortable sitteplasser. Seteryggene kan justeres individuelt etter ønske. Setene har armlener og høydejusterbare hodestøtter, i tillegg til integrerte trepunktsbelter og oppbevaringsmuligheter under setet. Begge setene har ISOFIX/LATCH barneseteankre.
           3-seters benk 3-seters benksete i 1., 2. eller 3. rad i kupeen tilbyr 3 komfortable seter. Alle setene har integrerte trepunkts sikkerhetsbelter, høydejusterbare hodestøtter og ISOFIX/LATCH barneseteanker på venstre og midtre sete. Benksetet har oppbevaringsmuligheter under setet.
           3-seters benk med sammenleggbart ytre sete Takket være denne passasjerbenken med plass til 3 med nedfellbart ytre sete, kan 1. seterad i kupeen brukes mer fleksibelt. Det nedfellbare yttersetet med EASY-ENTRY-funksjon forenkler tilgangen bakover, slik at du kan sitte på 2. seterad.
           3-seters komfortbenk, nedfellbart yttersete På 3-seters komfortbenk i 1. eller 2. rad i kupeen, nyter 3 personer spesielt komfortable sitteplasser. Seteryggens vinkel og høyden på hodestøtten kan justeres for å passe individuelle behov. De ytre sidene av benken har armlener. Passasjerer kan spenne seg fast med integrerte trepunktsbelter på alle seter.
           Seteskinnesystem med hurtigfestesystem Takket være seteskinnesystemet med hurtigfestesystem, kan setene og benkesetene plasseres mer fleksibelt. For eksempel kan de bringes i en kommunikativ ansikt-til-ansikt-posisjon i forhold til passasjerene i andre seterader.
           Panorama skyvesoltak Det høyverdige panorama-skyvesoltaket slipper rikelig med lys inn i kjøretøyets interiør gjennom den store glassflaten, og gir dermed kjøretøyet en lys, vennlig atmosfære. Skyvesoltaket kan åpnes elektrisk foran og gir dermed en ekstra mulighet for å slippe luft inn i kjøretøyet.
           Setekomfortpakke Med setekomfort-pakken kan du nyte enda mer komfort, spesielt på lange reiser; både førersetet og passasjersetet foran har 4-veis korsryggstøtte, og seteputelengden kan justeres på begge setene. Takket være den gode ergonomien oppfyller de dessuten kriteriene til den tyske foreningen for rygghelse, Aktion Gesunder Rücken (AGR) e.V.
           Forsetepassasjersete for to personer Den 2-seters
           passasjersetebenken foran
           byr på et ekstra sete i førerhuset.
           Hver av de to plassene på
           setebenken er utstyrt med et trepunkts sikkerhetsbelte, en
           sikkerhetsbeltevarslingsanordning
           og en høydejusterbar hodestøtte.
           Benken har en avtagbar setepute i ett stykke.
           Interiør- og omgivelseslys for Tourer Med utvidet belysningsomfang forbedrer interiør- og omgivelsesbelysningen komforten og sikkerheten i kjøretøyet. Inne i kjøretøyet forbedrer fotromsbelysningen foran og leselysene i kupeen kvaliteten på belysningen ytterligere.
           Midtkonsoll med 1 DIN-spor Midtkonsollen har et 1 DIN-spor for ettermontering av elementer som fartsskriver eller andre 1 DIN-enheter. I det åpne oppbevaringsrommet i midtkonsollen over 1 DIN-sporet kan gjenstander som papirer, dokumenter eller nøkler plasseres innen rekkevidde for fører og forsetepassasjer.
           Nettlomme på seteryggen på fører- og passasjersetet foran Oppbevaringsnettet på baksiden av førersetet eller passasjersetet foran gir baksetepassasjeren som sitter bak det, et ekstra oppbevaringsalternativ på reisen, for eksempel for magasiner, kart eller lignende.
           Låsbart hanskerom Det låsbare hanskerommet gir sikker oppbevaring for personlige eiendeler eller dokumenter. Det låses med den mekaniske nødnøkkelen som er integrert i den elektroniske bilnøkkelen.
           Opplyste utganger Innstigningslysene gjør inn- og utstigning i mørket tryggere, behageligere og mer komfortabelt for sjåføren og forsetepassasjeren. De er innebygd i fører- og passasjerdørene under dørkledningen og slås på når døren åpnes.

           Utstyrsversjoner

           Close X
           Strapline Content
           Utstyr Utstyrshøydepunkter for
           nye eVito Tourer.
           LeftRight

           Teknologi

           Close X
           Neste
           Forrige
            Elektrisk motor 150 kW / batteri 60 kWh (brukbart) Dra nytte av en spesielt kraftig elektrisk drift. Den elektriske motoren med maksimalt 150 kW (204 hk) imponerer med sin trekkraft og kompletteres av høyspentbatteriet med en kapasitet på 60 kWh. Denne kombinasjonen egner seg for eksempel for kjøring over strekninger i høyere hastigheter.
            Elektrisk motor 150 kW / batteri 90 kWh (brukbart) Dra nytte av en spesielt kraftig elektrisk drift. Den elektriske motoren med maksimalt 150 kW (204 hk) imponerer med sin trekkraft og kompletteres av høyspentbatteriet med en kapasitet på 90 kWh. Denne kombinasjonen egner seg spesielt godt for lengre turer med høyere hastigheter.
            Høyvoltsbatteri (60 kWh) Gjør din Mercedes-Benz om til en multifunksjonell allrounder. Høyspentbatteriet med en kapasitet på 60 kWh utvider mulighet for kjøring utover bymiljøet. Dette gjør at du kan være fleksibel hele dagen – uansett hvem eller hva du transporterer.
            Høyvoltsbatteri (90 kWh) Dra nytte av lange rekkevidder og korte ladestopp for din Mercedes-Benz - for heldagsbruk selv på mellomlange og lengre avstander. Med høyspentbatteriet med en kapasitet på 90 kWh kan du utvide kjøreruten enda lenger uansett hvem eller hva du transporterer.
            Forhåndsinnstilt klimakontroll Nyt en behagelig temperatur i kupeen når du setter deg inn i bilen. Klimakontroll før inngang kjøler eller varmer også kjøretøyet under ladeprosessen om ønskelig. Dette sikrer klimaanlegg uten tap av rekkevidde, og du nyter merkbar komfort på varme eller kalde dager.
            AIRMATIC Enten du er på motorveien eller på dårlige grusveier: Med AIRMATIC luftfjæring kan du glede deg over spesielt komfortabel kjøring og forbedrede terrengegenskaper, og enda mer sportslighet i høyere hastigheter.
            Basisfjæring Plus Basisfjæring Plus kombinerer gode kjøreegenskaper og overlegen kjøredynamikk med stillegående kjøring for å øke passasjerkomforten.

            Digitalt tilleggsutstyr

            Close X
            Neste
            Forrige
             Forhåndsinstallasjon for fjern- og navigasjonstjenester Disse Mercedes me connect-tjenestene gjør elektrisk kjøring enda mer økonomisk. Hold alltid et øye med gjeldende rekkevidde og neste ladestasjon på ruten din. Med smarttelefonen din kan du fjernstyre funksjoner som klimakontroll før du setter deg inn – og nyte et behagelig klima med en gang du setter i gang.
             Klargjøring for Remote Services Plus Med klargjøring for Remote Services Plus kan du bruke bilen enda bedre og mer fleksibelt. Dermed kan du bruke et bredt spekter av Mercedes me connect-tjenester som gjør hverdagen din med bilen tryggere, mer komfortabel, enklere å planlegge og dermed også mer effektiv.
             Klargjøring for Live Traffic Information Du ønsker ikke å miste tid i kø, og vil gjerne ta den raskeste ruten til bestemmelsesstedet. Klargjøring for Live Traffic Information oppfyller de tekniske forutsetningene for mottak av oppdatert og presis trafikkinformasjon for optimal dynamisk ruteveiledning og nøyaktig beregnede ankomsttider.
             Navigasjon Spar tid med rask Mercedes-Benz navigasjon med fleksibel inntasting via touch control eller talekommandoer. Dette intelligente systemet bruker både lokal og oppdatert online informasjon til å føre deg trygt frem til målet.
             Kommunikasjonsmodul (LTE) for digitale tilleggsfunksjoner Med en permanent installert eSIM oppretter kommunikasjonsmodulen (LTE) for digitale tilleggsfunksjoner de tekniske forutsetningene for bruk av digitale tilleggsfunksjoner og gir deg ekstra sikkerhet, komfort og tilkoblingsmuligheter.

             Lading

             Close X
             Neste
             Forrige
              AC-lading 11 kW/DC-lading 50 kW Ved hjelp av AC-ladesystemet kan du lade din Mercedes-Benz med opptil 11 kW (3-fase) via veggbokser og en rekke offentlige ladestasjoner. Alternativt kan du lade med DC-ladeeffekten på opptil 50 kW på passende ladestasjoner og raskt fortsette reisen.
              AC-lading 11 kW/DC-lading 80 kW Ved hjelp av AC-ladesystemet kan du lade din Mercedes-Benz med opptil 11 kW (3-fase) via veggbokser og en rekke offentlige ladestasjoner. Alternativt kan du lade med den høye DC-ladeeffekten på opptil 80 kW på passende ladestasjoner og raskt få ny rekkevidde.
              AC-lading 11 kW / DC-lading 110 kW for høyspentbatteri 90 kWh Ved hjelp av AC-ladesystemet kan du lade din Mercedes-Benz med opptil 11 kW (3-fase) via veggbokser og en rekke offentlige ladestasjoner. Alternativt kan du lade med den høye DC-ladeeffekten på opptil 110 kW på passende ladestasjoner og dermed raskt få ny rekkevidde.
              Mercedes-Benz Wallbox Home (veggboks) Mercedes-Benz Wallbox Home med en ladeeffekt på opptil 22 kW lader batteriet til eVito rundt 4 ganger raskere enn det som ville vært mulig i en vanlig stikkontakt. Den er kompatibel med alle elektriske kjøretøy med type 2-tilkobling.
              Fleksibelt ladesystem Praktisk, sikker og effektiv lading – hvor som helst og når som helst: med dette hendige settet, som består av kun en enkelt kabel og en rekke adaptere, har du alltid den riktige ladeløsningen for hånden. Uansett om du ønsker å bruke en stikkontakt eller en offentlig ladestasjon. Spør din autoriserte Mercedes-Benz forhandler for mer informasjon.

              Førerhjelp

              Close X
              Neste
              Forrige
               Kjøreassistentpakke Opplev den intelligente støtten fra moderne assistansesystemer i samspill. En kombinasjon av fem systemer hjelper deg med å tilpasse hastighet og styring, og holde avstand etter situasjonen. Dette kan beskytte passasjerer og andre trafikanter, og du kan nå målet på en mer avslappet og komfortabel måte.
               Aktiv kjørefeltassistent Aktiv kjørefeltassistent overvåker området foran kjøretøyet og kan forhindre at du utilsiktet forlater kjørefeltet. Systemet kan lede deg tilbake i kjørefeltet ved hjelp av filkorrigerende styreinngrep og i tillegg advare deg ved å gi deg merkbar tilbakemelding via rattet.
               Aktiv avstandsassistent DISTRONIC Den radarbaserte aktive avstandsassistenten DISTRONIC opprettholder automatisk en innstilt avstand mellom bilen din og forankjørende kjøretøy, og avlaster deg på motorveier eller ved køkjøring.
               Blindsoneassistent med varsel om kryssende trafikk bak Blindsoneassistenten med Rear Cross Traffic Alert kan bidra til å forhindre ulykker ved skifte av kjørefelt eller rygging ved å sende ut visuelle og hørbare advarsler. Hvis blindsoneassistenten oppdager et kjøretøy i blindsonen, viser den en advarsel med en rød trekant i sidespeilet på den aktuelle siden av bilen.
               Aktiv bremseassistent Aktiv bremseassistent kan hjelpe deg med å unngå ulykker med andre trafikanter i ulike situasjoner eller med å redusere konsekvensene av ulykker. Dette inkluderer blant annet trafikanter som kjører foran deg, står stille, krysser eller svinger, samt møtende trafikk under forbikjøringsmanøvrer.
               Intelligent hastighetsassistanse Hold lettere øye med gjeldende fartsgrenser. Assistenten kan lese maks tillatt hastighet fra veiskilt via kamera og navigasjonsdata og overføre det til instrumentbordet. Hvis du overskrider fartsgrensen, får du et både synlig og hørbar varselsignal.
               Automatisk kjørelys Automatisk kjørelys slår frontlyktene automatisk av eller på, avhengig av lysforholdene. Spesielt når lysforholdene endrer seg raskt, for eksempel når du kjører gjennom tunneler, kan assistansesystemet hjelpe føreren og øke kjøresikkerheten.
               PRE-SAFE® PRE-SAFE-systemet kan identifisere potensielt kritiske kjøresituasjoner på et tidlig stadium og iverksette beskyttelsestiltak. Tiltakene inkluderer reversibel stramming av førerens og forsetepassasjerens sikkerhetsbelter og lukking av eventuelle åpne vinduer og taksystemer om nødvendig.
               Sidevindassistent Sidevindassistent kan oppdage sideveis bevegelser forårsaket av kraftige sidevindkast i tide og hjelpe føreren med å holde seg i kjørefeltet. Hvis bilen plutselig beveger seg ut av kjørefeltet, kan det få føreren til å over- eller underreagere med rattet.
               ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST-systemet kan bidra til å forhindre mikrosøvn og øker derfor sikkerheten, spesielt ved kjøring om natten og på lange reiser. Systemet gir deg en visuell og akustisk advarsel hvis det identifiserer typiske tegn på døsighet eller mangel på oppmerksomhet, og foreslår å ta en pause.

               Sikkerhet

               Close X
               Neste
               Forrige
                Adaptive bremselys Ved hard oppbremsing kan det adaptive bremselyset varsle etterfølgende kjøretøy og dermed bidra til å forhindre påkjørsler bakfra. Det aktiveres når ESP® registrerer en nødbremsemanøver – avhengig av bremsetrykk og -hastighet.
                GUARD 360° kjøretøybeskyttelse GUARD 360° kjøretøybeskyttelse kombinerer ulike tyveribeskyttelses-funksjoner. Tyverialarmsystemet sammen med deaktivering av nødnøkkel gjør at du kan handle raskt. Tyverivarslingsfunksjonen varsler deg via app når du er på farten. Hjelpetjenesten øker sjansen for å få tilbake kjøretøyet ditt hvis det skulle bli stjålet.
                Tyverisikringspakke Tyverisikringspakken kan hjelpe deg med å sikre kjøretøyet ved å utløse en visuell og en akustisk alarm hvis den oppdager fare for tyveri. Den består av et tyverialarmsystem (ATA), interiørovervåkning og borttauingsbeskyttelse.
                Tyverialarmsystem Tyverialarmsystemet (ATA) gir høy tyveribeskyttelse for kjøretøy og last. Den aktiveres automatisk når du trykker på radiofjernkontrollen til sentrallåsen. Alarmen lyder så snart en av dørene åpnes eller låses opp fra innsiden når den aktiveres.
                Mercedes-Benz nødanropssystem Mercedes-Benz nødanropssystem kan spare verdifull tid i en nødsituasjon. Ved hjelp av en kommunikasjonsmodul med eget SIM-kort utløses et automatisk nødanrop etter en ulykke, noe som kan redusere tiden før nødetatene kommer til stedet. Alternativt kan du utløse et nødanrop manuelt hvis du trenger hjelp.
                Hørbart varslingssystem Det hørbare varslingssystemet gjør andre trafikanter, for eksempel fotgjengere og syklister, oppmerksomme på det elektriske kjøretøyet og kan derfor bidra til å unngå kollisjoner. En hørbar lyd i hastighetsområdet fra 0 til ca. 30 km/t genereres for at elbilen skal høres bedre.
                Kollisjonspute for fører og forsetepassasjer Ved en kollisjon kan frontkollisjonsputene beskytte hodet og overkroppen til føreren og forsetepassasjerene. De bidrar også til å stabilisere hele kroppen. De gir dermed en høy grad av beskyttelse; redusere både risikoen og alvorlighetsgraden av hode-, ansikts- og brystskader.
                Fører og forsetepassasjer bryst/bekken-sidekollisjonspute Bryst/bekken-sidekollisjonsputen kan bidra til å beskytte overkroppen og bekkenområdet til føreren eller forsetepassasjeren i tilfelle en sidekollisjon, og dermed redusere risikoen for personskader. Sidekollisjonsputen er montert i seteryggen på førersetet eller passasjersetet foran.
                Vinduskollisjonsputer for fører og forsetepassasjer Vinduskollisjonsputene for fører og forsetepassasjer gir et høyere beskyttelsesnivå mot hode- og ansiktsskader i en alvorlig sidekollisjon. Vinduskollisjonsputene er plassert i himlingen på hver side av kjøretøyet, og hvis en kollisjon registreres, blåses de i løpet av millisekunder opp som en luftputegardin foran sidevinduene.
                Vinduskollisjonsputer for fører og forsetepassasjer The tyre pressure monitoring system checks the air pressure in all 4 wheels from 20 km/h. It can alert the driver to a loss of pressure in the tyres, increasing driving comfort and tyre life.

                Komfort

                Close X
                Neste
                Forrige
                 THERMOTRONIC klimaautomatikk THERMOTRONIC klimaautomatikk forbedrer klimakomforten i kjøretøyet og holder føreren mer opplagt, spesielt ved kjøring i høye utetemperaturer. Den regulerer automatisk temperatur, luftstrøm og luftfordeling i 2 klimasoner, slik at fører og forsetepassasjer kan føle seg like komfortable i hvert sitt foretrukne klima.
                 TEMPMATIC halvautomatisk klimaanlegg Det halvautomatiske klimaanlegget TEMPMATIC øker følelsen av velvære med en behagelig temperatur i passasjerrommet, og bidrar sterkt til at føreren holder seg opplagt. Klimaanlegget regulerer innetemperaturen automatisk.
                 TEMPMATIC halvautomatisk klimaanlegg bak Det halvautomatiske klimaanlegget TEMPMATIC bak skjemmer bort passasjerene dine med behagelig klimakomfort. Temperatur, luftmengde og luftfordeling styres automatisk i varme- og kjølemodus. Lufteåpningene er plassert til venstre og høyre i takdekselet.
                 Setevarme for fører og forsetepassasjer Den elektriske setevarmen varmer opp kalde seter umiddelbart etter at de er slått på, for å øke sittekomforten og fremme trivsel i den kalde årstiden eller på kalde dager.
                 Parkeringspakke med ryggekamera Gjør parkering og manøvrering enklere: Ryggekameraet gjør området rett bak bilen synlig og kan hjelpe deg med å gjenkjenne hindringer bedre. De dynamiske veiledningslinjene og akustiske signalene til Active Park Assist hjelper deg også med å manøvrere inn og ut av parkeringsplasser med selvtillit.
                 Korsryggstøtte for førersetet og passasjersetet foran Den 4-veis korsryggstøtten støtter ryggvirvlene i lumbalområdet og reduserer dermed belastningen på ryggen. Dette er spesielt behagelig på lange reiser. 2 luftputer i seteryggen på komfortsetet kan justeres individuelt etter førerens eller forsetepassasjerens behov og dermed støtte en ergonomisk sittestilling.
                 Cruise control/Tempomat Cruise control/Tempomaten kan avlaste deg ved å opprettholde en forhåndsvalgt hastighet for kjøretøyet uten at du trenger å trå på gasspedalen. Konstant hastighet støtter en energieffektiv kjørestil. Ved hjelp av den integrerte fartsbegrenseren kan du stille inn en maksimal hastighet som for eksempel hjelper deg med å holde deg innenfor fartsgrensene.
                 Akustikkpakke Med komfort-akustikkpakke forbedrer du støynivået i kjøretøyets interiør og øker derfor kjørekomfortopplevelsen. For dette formål er dørene utstyrt med ekstra isolasjon, lydisolering og forsegling, og drivverket er optimalisert for å redusere vibrasjoner.

                 Bemerk:

                 Denne siden inneholder både standard- og tilleggsutstyr.

                 For å bruke fjernfunksjonene til Mercedes Benz wallbox og motta trådløse oppdateringer, kreves Mercedes me-appen, personlig Mercedes me-ID og samtykke til bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. For å motta over-the-air-oppdateringene må du godta den respektive oppdateringen i Mercedes me-appen eller gi generelt samtykke i Mercedes me-appen for å motta alle fremtidige oppdateringer.

                 For å bruke Mercedes me-tjenester krever en personlig Mercedes me-ID og avtale om bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. I tillegg må det respektive kjøretøyet være sammenkoblet med en brukerkonto. Ved utløp av den første perioden kan tjenestene fornyes mot et gebyr, så langt disse fortsatt er tilgjengelige for det tilsvarende kjøretøyet. Innledende aktivering av tjenestene er mulig innen 1 år etter første registrering eller første gangs drift av kunden, avhengig av hva som inntreffer først. Tilkoblingen av kommunikasjonsmodulen til mobiltelefonnettverket inkludert nødanropssystemet avhenger av den respektive nettdekningen og tilgjengeligheten til nettleverandørene.

                 Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er bare hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i brukerhåndboken og systemgrensene som er beskrevet der.


                 Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger. Det tas forbehold om feil og endringer.

                 Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr:
                 Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.