Vito varebil | Mercedes-Benz varebil

Hjelper deg å nå målene: Vito Varebil.

Klar når du er det.

Book prøvekjøring

Profesjonell godstransport med stjerne.

Du er alltid klar til å gjøre en innsats. Du elsker nye utfordringer og jobber målbevisst. Da er Vito som skapt for deg. For Vito er en solid støttespiller som hjelper deg til å nå dine mål – både på veien og i bedriften. Den er like eksemplarisk når det gjelder driftsøkonomi og kvalitet som når det gjelder fleksibilitet og sikkerhet. En varebil fra en ekte ekspert på nyttekjøretøy.

Takket være innovative assistanse- og sikkerhetssystemer er kjøringen sikrere enn noensinne. Utvalget av driftstyper er også enestående: forhjuls-, bakhjuls- eller firehjulsdrift. Så er det opp til deg å velge det som passer best for dine oppgaver.

Et stort nettverk av Mercedes-Benz forhandlere står til tjeneste med et omfattende servicetilbud som sørger for at Vito bevarer sin verdi og pålitelighet i lang tid fremover. Når det gjelder vedlikehold og reparasjon, anbefaler vi at du bruker et Mercedes-Benz verksted. De kjenner bilen din best. På den måten er du sikret at din Vito forblir din trygge partner i lang tid fremover.

Mercedes-Benz.  Kvalitet i arbeid.

Høydepunkter.

  1. Driftsøkonomi
  2. Sikkerhet
  3. Konnektivitet
  4. Konnektivitet
Økonomisk hele veien.

Den som forvalter ressursene med forsiktighet, vil alltid være høyt verdsatt i bedriften. Blant alle dieselmotorene til Vito Varebil vil du garantert finne en god løsning for dine transportoppgaver. Påliteligheten og den lange levetiden som kjennetegner Mercedes-Benz sørger for at din Vito Varebil alltid er parat til innsats når du trenger den. Det gjør også de lange serviceintervallene på inntil 40 000 km.

Nå målet ditt med sikker margin.

Alle kan dra nytte av de eksemplariske sikkerhets- og førerassistansesystemene i Vito Varebil – passasjerene dine, du selv og også andre trafikanter. Det elektroniske stabilitetsprogrammet ADAPTIVE ESP® med lastavhengig regulering, sidevindassistenten og oppmerksomhetsassistenten ATTENTION ASSIST inngår i standardutstyret. I tillegg til standard kollisjonspute for fører får du flere kollisjonsputer som tilleggsutstyr. Om ønskelig kan du få støtte fra den aktive bremseassistenten og den aktive avstandsassistenten DISTRONIC samt kjørefeltassistenten og blindsoneassistenten med Rear Cross Traffic Alert.

Hold deg på nett ute på veien også.

Med Vito tar du simpelthen den digitale verdenen med deg! Audiosystemene har håndfrisett samt musikkstrømming via Bluetooth® og gjør det til dels mulig å integrere smarttelefoner. Dermed kan arbeidet utføres mest mulig effektivt og bekvemt – også takket være den enkle betjeningen.

Det stadig økende antallet Mercedes PRO konnektivitetstjenester hjelper deg med å takle oppgaver enklere og mer effektivt. Det omfattende tilbudet av tilvalg strekker seg fra flåtekommunikasjon og billogistikk til Mercedes-Benz nødanropssystem.

Hold deg på nett ute på veien også.

Med Vito tar du simpelthen den digitale verdenen med deg! Audiosystemene (tilleggsutstyr) har håndfrisett samt musikkstrømming via Bluetooth® og gjør det til dels mulig å integrere smarttelefoner. Dermed kan arbeidet utføres mest mulig effektivt og bekvemt – også takket være den enkle betjeningen.

Mercedes me connect-tjenestene gir deg enklere og mer økonomiske måter å løse oppgaver på. Det omfangsrike tilvalget gjør at du og bedriften din alltid er koblet til bilen, uansett hvor den måtte befinne seg.

God underholdning og best mulig informert.

Informasjons- og kommunikasjonssystemene med en rekke grensesnitt sørger om ønskelig for optimale forbindelser og god underholdning. Multimediesystemene Audio 30 (standard) og Audio 40 (tilvalg) betjenes via en berøringsskjerm på en intuitiv og bekvem måte.

Vito varebil, Audio 40

Audio 40

Vito Varebil, Audio 10

Audio 10

Vito Varebil, Audio 30

Audio 30 (standard)

Rommer mye.

I Vito Varebil er det god plass til alt som må være med. Med en lasteromslengde på inntil 3 mtar den med en totalvekt på 3200 kg.

Men det er ikke alt. Med 3 kjøretøylengder, 2 akselavstander, et fleksibelt sikringssystem og praktiske skilleveggløsninger byr den på allsidige variasjonsmuligheter og spesialiseringer som legger forholdene til rette for dine profesjonelle transportløsninger.

Et annet fortrinn er de store døråpningene og den lave lastekanten som gjør tunge oppgaver lettere – lasting og lossing er nå mer praktisk, effektivt og sikrere enn noensinne.

Kjøretøylengde
Kompakt (A1)
Lang (A2)
Ekstra lang (A3)
Lasteflate
Lasteromsvolum
Lasteromslengde
 Maks. nyttelast
3,97 m²
5,5 m³
2586 mm

1346 kg

 

4,38 m²
6,0 m³
2831 mm
1316 kg
4,76 m²
6,6 m³
3061 mm
1281 kg

Her kan du nyte arbeidet.

Vito Varebil

Elektriske varebiler fra Mercedes-Benz: praktiske i hverdagen, økonomiske og helelektriske.

Opplev Vito Varebil også med el-drift.

Opplev Vito varebil nå.

[*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO₂-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO₂-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum