Vito varebil | Service | Mercedes-Benz
Vito varebil service

Setter standarden: Service for din Vito varebil.

Vår jobb: Holde din Vito varebil i gang.

Med Mercedes-Benz service har du en ledsager som kjenner varebilen din ut og inn, og som sørger for å holde den driftssikker og operativ.

Mercedes-Benz ServiceCare for varebil.

Varebilen er en viktig motor for din suksess. Er den i gang, er det fart på omsetningen. Med serviceavtalene til Mercedes-Benz sørger du for at det fortsetter slik. Finn ut hvilket Mercedes-Benz ServiceCare produkt som passer til dine behov.

Mercedes-Benz Service24h og MobiloVan.

I tilfelle bilen likevel skulle stoppe opp, hjelper den profesjonelle Mercedes-Benz Service24h deg frem til bestemmelsesstedet. Med mobilitetsytelser gjennom Mercedes-Benz MobiloVan1 følger disse og mange andre nyttige tjenester med som standard for alle nye Mercedes-Benz varebiler.

1

For modellene Sprinter, Vito, Citan og Marco Polo ACTIVITY er Mercedes-Benz MobiloVan gyldig i gjeldende form. For alle biler førstegangsregistrert etter 01.10.2012 gjelder MobiloVan til å begynne med i 2 år uten serviceplikt og fornyes deretter fra service til service hos autorisert Mercedes-Benz forhandler i inntil 30 år.

Tjenestene i Mercedes-Benz Mobilo i gjeldende utgave er gyldig for modellene V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo og Marco Polo HORIZON.