Vito Tourer privat | Mercedes-Benz Varebil

Vito Tourer. Får fart på familien.

Rom for gode ideer.

Book prøvekjøring

Gir rom for nye muligheter – i hverdag og fritid.

Vito Tourer har plass til inntil åtte personer pluss fører, gjør hverdagen enklere og gir rom for nye muligheter i fritiden. Som forventet av en Mercedes-Benz ligger sikkerhetsutstyret på et forbilledlig nivå. De kraftige motorene til Vito Tourer ligger også på et høyt teknologisk nivå. Dersom du bestiller en av de to designpakkene Vito Line SPORT eller Sportspakke eksteriør, vil du erfare hvor sportslig den oppfører seg. Og de tre audiosystemene (tilvalg) og konnektivitetsløsningene til Mercedes gir deg tilgang til den digitale verden i din Vito.

Mercedes me connect – intelligent nettilkobling

Mer komfort, mer sikkerhet, mer fritid

Mercedes me connect kobler bilen til den digitale verdenen og gjør det mulig å kontakte bilen via internett. Hvor mye drivstoff er det på tanken? Er bilen låst? Dette er eksempler på spørsmål som Mercedes me connect gir svar på.

God underholdning og best mulig informert.

Informasjons- og kommunikasjonssystemene med en rekke grensesnitt sørger om ønskelig for optimale forbindelser og god underholdning. Multimediesystemene Audio 30 og Audio 40 (tilvalg) betjenes via en berøringsskjerm på en intuitiv og bekvem måte.

Vito Varebil, Audio 40

Audio 40

Vito Varebil, Audio 10

Audio 10

Vito Varebil, Audio 30

Audio 30 (standard)

Her kan du nyte arbeidet.

Vito Mixto
[*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).