Contact

Close
Contact
Intro
Modeller
Eksteriør
Interiør
Teknologi
AMG
Kontakt oss
Make your Move. For the next generation.
Modell EQV
Kontakt forhandler for pris
Tilgjengelige modeller
LeftRight

Mercedes-Benz

Close X
Neste
Forrige
  EQV personbil Pris fra kr 1 006 949,-

  EQV varebil Pris fra kr 884 613,- eks. mva.

  Mercedes-AMG

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-EQ

  Close X
  Strapline Content

  Mercedes-Maybach

  Close X
  Strapline Content
  Alle priser er inkl. frakt/levering Oslo med forbehold om feil og endringer.

  Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.
  Eksteriør Eksteriøret til EQV. Du ser det med én gang: EQV behersker designspråket til Mercedes-Benz på fremragende vis. Designelementer utviklet spesielt for EQ-familien – f.eks. black-panel-grillen – tilfører bilen en spennende og progressiv karakter. Med tilleggsutstyr kan du gjøre designen enda mer individuell, f.eks. med utstyrspakken AVANTGARDE Line, EQV exterior design-pakke og attraktive lettmetallfelger.
  LeftRight

  Utstyrsversjoner

  Design- og utstyrshøydepunkter

  Close X
  Neste
  Forrige
   LED Intelligent Light System Riktig belysning for nær sagt enhver kjøresituasjon: Avhengig av kjøresituasjonen dreies de adaptive LED-frontlyktene med variabel lysstyrke automatisk vertikalt og horisontalt. Dette gir deg bedre sikt. Utstyret omfatter blant annet fjernlysassistenten og aktivt kurvelys. Tilleggsutstyr.
   18-tommers lettmetallfelger i 5-eiket design De sortlakkerte og glanspolerte 18-tommers lettmetallfelgene i 5-eiket design leveres eksklusivt til EQV og setter et flott preg på sidedesignen. Tilleggsutstyr.
   EASY-PACK bakluke Du kan åpne og lukke EASY-PACK-bakluken elektrisk ved å trykke på en knapp. Dette gjør det enklere å laste inn og ut av bagasjerommet. Enkel å bruke med knappen på bilnøkkelen eller med utløserhåndtaket på bakluken. Tilleggsutstyr.
   AVANTGARDE Line De viktigste egenskapene:

   - Områdebelysning med projeksjon av merkelogoen
   - LED Intelligent Light System
   - 17-tommers lettmetallfelger i 20-eiket design
   - Ekstra skyvedør på venstre side
   - EQV frontdesign med black-panel-grill
   - Dekorlinje ved nedre vinduskant og kromelement på hekken
   - Bakrute som kan åpnes separat
   EQV exterior design-pakke De viktigste egenskapene:

   - Områdebelysning med projeksjon av merkelogoen
   - LED Intelligent Light System
   - 17-tommers lettmetallfelger i 5-dobbelteiket design
   - Ekstra skyvedør på venstre side
   - EQV front design high med forkrommede og høyglansede sorte elementer
   - Dekorlinje ved nedre vinduskant og kromelement på hekken
   - Bakrute som kan åpnes separat
   - Fargede ruter bak, sort glass
   - Sidespeil lakkert i sort
   - AMG spoilerkant på bakluken
   - Hekkskjørt med lastekantbeskyttelse i krom
   Interiør Interiøret til EQV. Det moderne interiøret med sin selvstendige EQ-estetikk setter standarden for storbillimusiner med hensyn til ergonomi og kvalitet. Du kan gjøre din EQV enda mer eksklusiv og sportslig med utstyrspakkene (tilleggsutstyr) AVANTGARDE Line og EQV interior design-pakke.
   LeftRight

   Utstyrsversjoner

   Design- og utstyrshøydepunkter

   Close X
   Neste
   Forrige
    Multifunksjonsratt med kjørecomputer Det sportslige 3-eikede multifunksjonsrattet med kjørecomputer og 12 betjeningsknapper er meget behagelig å holde i og har god ergonomi. Med knappene på multifunksjonsrattet kan du hente opp informasjon og menyer i kombiinstrumentet samtidig som du distraheres minst mulig.
    Dekorelementer i sort glanset pianolakkfinish Dekorelementene i sort glanset pianolakkfinish understreker den elegante atmosfæren i interiøret. Den sjenerøse bruken av dekorelementene, for eksempel på instrumentpanelet, forsterker dette inntrykket.
    Komfortbelysning Komfortbelysningen foran og bak i bilen ønsker føreren og passasjerene velkommen med et behagelig, indirekte lys. Alt etter ønsket lysstemning skaper de tre fargetonene "nøytral", "sol" og "polar" en stilfull og behagelig atmosfære. Lysstyrken kan justeres i fem trinn. Tilleggsutstyr.
    Instrumentpanel i skinnfinish med dekorsøm Instrumentpanelet i skinnfinish av høy kvalitet har en behagelig overflate og kontrastsøm. Utstyrsomfanget inkluderer den øvre delen av instrumentpanelet i kunstskinn ARTICO sort eller kunstskinn ARTICO silkebeige. Kontrastsømmen til den øvre delen av instrumentpanelet er i alpacka grey. Tilleggsutstyr.
    Mercedes-Benz User Experience MBUX MBUX (Mercedes-Benz User Experience) er et standard multimediesystem som tilbyr det meste. Systemet er modulbasert og betjenes på en intuitiv måte. Det kan brukes av inntil åtte personer og utvides med tjenester som blant annet intelligent stemmestyring, integrering av smarttelefon og Mercedes-Benz navigasjon.
    AVANTGARDE Line De viktigste egenskapene:

    - Mercedes-Benz User Experience (MBUX) med 10,25-tommers berøringsskjerm
    - Komfortseter i sort skinn Lugano
    - Dekorelementer med doble striper
    - Setevarme for fører og forsetepassasjer
    - Halvautomatisk klimaanlegg TEMPMATIC
    - Komfortbelysning
    EQV interior design-pakke De viktigste egenskapene:

    - Mercedes-Benz User Experience (MBUX) med 10,25-tommers berøringsskjerm
    - Komfortseter i sort skinn Lugano med dekorsøm i roségull
    - Dekorelementer i mørk børstet aluminium
    - Setevarme for fører og forsetepassasjer
    - Halvautomatisk klimaanlegg TEMPMATIC
    - Komfortbelysning
    - Instrumentpanel i blått skinn med dekorsøm i roségull
    - Ventilasjonsdyser og ramme rundt betjeningselementer i roségull
    - Taktrekk i sort
    - Sportspedaler
    Enkeltseter bak Du kan knapt sitte mer komfortabelt bak i en bil enn i dette enkeltsetet. Det kan justeres i mange retninger og oppfyller de aller fleste komfortønsker. Du kan justere vinkelen på seteryggen og armlenene samt høyden og vinkelen på komforthodestøttene. Enkeltsetet er utrustet med 3-punkts sikkerhetsbelte og ISOFIX-barnesetefeste. Setene kan også roteres 180 grader slik at passasjerene på første og andre bakseterad kan kommunisere ansikt til ansikt.
    2-seters komfortsetebenk i passasjerrommet På 2-seters komfortsetebenken på 1. eller 2. seterad i passasjerrommet er det ekstra komfortabel plass til to personer. Vinkelen på seteryggen kan justeres individuelt. Setene er utstyrt med armlener, høydejusterbare hodestøtter, integrerte trepunkts sikkerhetsbelter og med plass til last under. Begge setene har ISOFIX barnesetefeste. Tilleggsutstyr.
    3-seters komfortsetebenk, yttersetet kan slås ned På 3-seters komfortsetebenken på 1. eller 2. seterad i passasjerrommet er det ekstra komfortabel plass til tre personer. Vinkelen på seteryggen og høyden på hodestøtten kan justeres individuelt. Setebenken har armlener ytterst. Alle setene har 3-punkts sikkerhetsbelter for passasjerene. Tilleggsutstyr.
    Luksusseter bak I det særdeles behagelige luksussetet kan baksetepassasjeren slappe av og nyte kjøreturen. Setet har enestående komfort med massasjefunksjon, seteklimatisering og liggefunksjon samt komfortbelysning og integrerte oppbevaringsrom. Luksussetet er trukket med nappaskinn og fås i 2 farger. Tilleggsutstyr.
    Bordpakke Bordpakken inneholder mye funksjonelt tilleggsutstyr som gjør oppholdet i baksetet enda mer behagelig. På det forskyvbare klaffebordet kan man innta et lite måltid, jobbe eller spille. Koppholdere i sideveggene sørger for sikker oppbevaring av drikke. Og i stikkontakten for 12 V kan du koble til og lade mobile enheter. Tilleggsutstyr.
    Takreling De svartlakkerte takrelingene gjør det mulig å transportere ekstra last på biltaket og gir bilen et individuelt utseende. Takrelingen har en maksimal bæreevne på 150 kg og en høyde på 48 mm. Tilsvarende basisstativ og egnet tilbehør kan kjøpes via Mercedes-Benz Accessories. Vekten av lastholdersystemene må tas med i betraktningen for taklasten. Tilleggsutstyr.
    Utstyr Utstyrshøydepunktene til EQV.
    Neste
    Forrige
     Mercedes-Benz User Experience MBUX MBUX (Mercedes-Benz User Experience) er et standard multimediesystem som tilbyr det meste. Systemet er modulbasert og betjenes på en intuitiv måte. Det kan brukes av inntil åtte personer og utvides med tjenester som blant annet intelligent stemmestyring[7], integrering av smarttelefon og Mercedes-Benz navigasjon. Systemet betjenes med en 10,25-tommers berøringsskjerm (26 cm), touchpad, knapper på rattet eller stemmestyring.
     Navigasjon Med navigasjonssystemet som er integrert i multimediesystemet MBUX er det lekende lett å finne frem. Spar tid med rask harddiskbasert navigasjon og fleksibel betjening med touch eller talekommandoer. Det intelligente systemet leder deg sikkert til målet ved hjelp av både lokal og nettbasert informasjon.
     Navigasjon plus Pakken Navigasjon plus supplerer navigasjonssystemet med nyttige navigasjonstjenester som gir deg verdifull informasjon og gjør navigasjonen enklere. Høydepunktene omfatter blant annet visning av ledige parkeringsplasser i nærheten og værmelding på berøringsskjermen til multimediedisplayet. Tilleggsutstyr.
     Standard assistentpakke Standard assistentpakke er en intelligent kombinasjon av de tre assistansesystemene aktiv bremseassistent, kjørefeltassistent Lane Keeping Assist og blindsoneassistent, som kan avlaste deg under kjøring og sikre større sikkerhet. De hjelper deg med å holde sikker avstand til kjøretøyet foran, oppdage kjøretøy i blindsonen og ikke forlate kjørefeltet utilsiktet.
     Trafikkskiltassistent Trafikkskiltassistenten hjelper føreren ved å vise registrerte fartsgrenser samt innkjørings- og forbikjøringsforbud og oppheving av disse. Dette vises i kombiinstrumentets display og i mediedisplayet. Dette er særlig til hjelp på strekninger med stadig skiftende fartsgrenser, for eksempel med mye veiarbeid.
     Aktiv avstandsassistent DISTRONIC Den radarbaserte aktive avstandsassistenten DISTRONIC holder automatisk avstanden til forankjørende kjøretøy og kan hjelpe deg ved for eksempel kjøring på motorvei og rykkvis køkjøring. Tilleggsutstyr.
     Fjernlysassistent plus Fjernlysassistent plus sørger for at veibanen til enhver tid er best mulig opplyst, uten at andre trafikanter blendes av fjernlyset. Du slipper å slå fjernlysene på og av, og kan konsentrere deg fullt ut om trafikken. Tilleggsutstyr.
     ATTENTION ASSIST Oppmerksomhetsassistenten ATTENTION ASSIST kan forhindre at føreren dupper av, og bidrar dermed til bedre sikkerhet under kjøring, spesielt på lengre kjøreturer og ved mørkekjøring. Systemet varsler med lys og lyd hvis det oppdager typiske tegn til tretthet eller uoppmerksomhet, og oppfordrer deg til å ta en pause.
     Bakrute som kan åpnes separat Bakruten kan åpnes og lukkes separat, uavhengig av bakluken. Dette gir enklere tilgang til bagasjerommet, en fordel spesielt når bilen står trangt parkert. Tilleggsutstyr.
     Speilpakke Speilpakken øker komforten og sikkerheten under kjøring og inn- og utstigning med speil som blender ned automatisk og automatisk innfellbare sidespeil samt områdebelysning. Tilleggsutstyr.
     THERMOTRONIC klimaautomatikk THERMOTRONIC klimaautomatikk øker klimakomforten i bilen og holder deg opplagt under kjøringen, spesielt ved høye utetemperaturer. Den regulerer automatisk temperatur, luftmengde og luftfordeling i to klimasoner, individuelt for fører og forsetepassasjer. Tilleggsutstyr.
     Halvautomatisk klimaanlegg bak, TEMPMATIC Det halvautomatiske klimaanlegget TEMPMATIC bak i bilen sørger for behagelig klimakomfort for baksetepassasjerene. Temperatur, luftmengde og luftfordeling styres automatisk i varme- og kjølemodus. Ventilasjonsdysene sitter på høyre og venstre side i takkledningen. Tilleggsutstyr.
     TEMPOMAT TEMPOMAT holder en innstilt hastighet, uten at du må trå på gasspedalen. Holder du en jevn hastighet, kjører du mer energieffektivt. Ved hjelp av den integrerte fartsbegrenseren kan du stille inn en topphastighet som for eksempel hjelper deg å holde fartsgrensene.
     Panoramasoltak Panoramasoltaket er av høy kvalitet og slipper inn mye lys gjennom de store glassflatene. Det gir kupeen en lys og trivelig atmosfære. Soltaket i den fremre delen kan åpnes elektrisk og sørger for ekstra luftemuligheter. Tilleggsutstyr.
     URBAN GUARD bilvern URBAN GUARD bilvern kombinerer ulike typer sikkerhetsutstyr som gir økt beskyttelse for bilen og verdigjenstandene i kupeen. Systemet varsler både akustisk og visuelt dersom innbrudd eller tyveri oppdages. Ved tyveri vil biltyverihjelpen redusere [7]byråkratisk merarbeid og spare deg for tid. Tilleggsutstyr.
     Tyverisikringspakke Tyverisikringspakken kan hjelpe deg å sikre bilen ved hjelp av en visuell og akustisk alarm ved registrert tyverifare. Den består av innbrudds- og tyverialarm, kupéovervåking og borttauingsalarm. Tilleggsutstyr.
     Vinduskollisjonsputer for fører, forsetepassasjer og bak Vinduskollisjonsputene for fører, forsetepassasjer og passasjerene bak gir økt beskyttelse mot hode- og ansiktsskader ved en kraftig sidekollisjon, spesielt for de som sitter ytterst. Tilleggsutstyr.
     Bryst/bekken-sidekollisjonspute for fører og forsetepassasjer Sidekollisjonsputene i den utvendige seteryggen kan beskytte bryst- og bekkenområdet ved en sidekollisjon ved at de skyves inn mellom dørsiden og føreren. Som tillegg til frontkollisjonsputene gir de høyt beskyttelsespotensial for å redusere både risikoen og alvorlighetsgraden av skadene.
     AIRMATIC Enten det er motorvei eller grusvei: Med AIRMATIC luftfjæring kan du nyte spesielt komfortable og trygge kjøreopplevelser samt en bedre terrengytelse og mer sportslighet ved høyere hastigheter. Tilleggsutstyr.
     Spesialmodell Mercedes-Benz EQV EDITION 2023.
     LeftRight

     Eksteriørdesign

     Interiørdesign

     Eksteriørhøydepunkter

     Close X
     Neste
     Forrige
      Hver kjøretur er en ren fornøyelse Attraktivt blikkfang: EDITION 2023 for EQV. Et høydepunkt er lakkfargen sodalittblå metallic, som i kombinasjon med utstyrspakken AVANTGARDE Line og EQV exterior design-pakke gir eksteriøret en helt spesiell karakter. En totalpakke som får hjertene til beundrere av Mercedes-EQ til å slå raskere.
      Høydepunkter De viktigste egenskapene:

      - Lakk i sodalittblå metallic
      - AVANTGARDE Line
      - EQV exterior design-pakke
      - AIRMATIC
      - 18-tommers sorte lettmetallfelger, glanspolert

      Interiørhøydepunkter

      Close X
      Strapline Content