Flere muligheter: Vito Tourer

Like mangfoldig som kjøreturene.

Book prøvekjøring

Vito. Vil, kan og gjør det.

Du er alltid klar til å gjøre en innsats. Du elsker nye utfordringer og jobber målbevisst. Da er Vito Tourer som skapt for deg. For Vito Tourer er en solid støttespiller som hjelper deg til å nå dine mål - både på veien og i bedriften. Den er like eksemplarisk når det gjelder driftsøkonomi og kvalitet som når det gjelder fleksibilitet og sikkerhet. Kort sagt - en ekspert på profesjonell persontransport, fra en ekte ekspert på nyttekjøretøy.

Takket være innovative assistanse- og sikkerhetssystemer er kjøringen sikrere enn noensinne. Det være seg med forhjuls-, bakhjuls- eller firehjulsdrift, ‒ det er bare å velge det kjøretøyet som passer best til dine formål.

Et tett nettverk av Mercedes-Benz forhandlere står til tjeneste med et omfattende servicetilbud som sørger for at din Vito Tourer bevarer sin verdi og pålitelighet i lang tid fremover. Når det gjelder vedlikehold og reparasjon, anbefaler vi at du bruker et Mercedes-Benz verksted. De kjenner bilen din best. På den måten er du sikret at din Vito Tourer forblir din trygge partner også i fremtiden.

Mercedes-Benz Varebil. Kvalitet i arbeid

Høydepunkter

  1. Fleksibilitet
  2. Sikkerhet
  3. Komfort
  4. Driftsøkonomi
Et vell av muligheter.

Uansett hvilke mål du styrer mot, har du en solid støttespiller i Vito Tourer, som kan tilpasses nøyaktig dine og passasjerenes behov. Det være seg om du trenger en komfortabel bil for reisevirksomhet eller en elegant hotellshuttle, eller en bil man kan transportere mannskaper eller arbeidsteam i. Uavhengig av bruksområde, er Vito Tourer perfekt for oppgaven. Og vil du gi passasjerene dine ekstra mye lys og luft på veien, kan du bestille panoramasoltak som tilleggsutstyr.  

Alt etter kjøretøylengde er det plass til to seterader med 2- eller 3-seters benker, og i ekstra lang versjon får du inn hele tre seterader. For å utnytte den maksimale kapasiteten på ni sitteplasser, kan du velge om du vil utstyre den med tre seterader i passasjerrommet bestående av to 2-seters og én 3-seters benk, eller om du vil ha passasjersetebenk foran og to 3-setersbenker bak. Og best av alt: Også på kjøreturer utenom arbeidstid kan du glede deg over den suverene allsidigheten til Vito Tourer.

Med fullt fokus på sikkerhet – under all kjøring.

De eksemplariske sikkerhets- og assistansesystemene i Vito Tourer er verdifulle og nyttige for alle, passasjerene dine, deg selv og også andre trafikanter. For eksempel standardutstyr som sidevindassistenten og oppmerksomhetsassistenten ATTENTION ASSIST, nyeste generasjon av det elektroniske stabilitetsprogrammet ADAPTIVE ESP® og ikke minst beskyttelsen med inntil 6 kollisjonsputer. Og ved å skanne QR-koden på redningsklebeskiltet på B-stolpen får redningsmannskaper enkel tilgang til bilens redningsdata.

Et høydepunkt er COLLISION PREVENTION ASSIST (tilleggsutstyr) som overvåker avstanden til kjøretøyet foran deg også utenfor byer og tettsteder, og kan varsler hvis det er fare for kollisjon. Som tilleggsutstyr kan du også få et ryggekamera og det forebyggende passasjerbeskyttelsessystemet PRE-SAFE®. Vil du ha en enda sikrere Vito Tourer, anbefaler vi deg å ta en kikk i oversikten over ekstra sikkerhetsutstyr. Alt har én ting til felles – det hjelper deg til å nå dine mål på en trygg og sikker måte.

Det er fascinerende hvor behagelig en arbeidsplass kan være.

La oss se på de behagelige sidene ved jobben din: Med sitt rommelige interiør vil Vito Tourer gjøre deg topp motivert for jobben. Setene er komfortable med robuste setetrekk og ergonomisk polstring. I den kalde årstiden er setevarme for føreren og passasjeren foran et verdifullt gode. Velger passasjersetebenk foran (tilleggsutstyr) har du plass til to forsetepassasjerer.

Takket være elektromekanisk servostyring og tilleggsutstyr som TEMPOMAT, multifunksjonsratt med stillbar rattstamme og kjørecomputer blir kjøringen en fornøyelse. Og velger du klimaanlegg eller klimaautomatikk fra utstyrsprogrammet, holder du hodet kaldt også på ekstra varme dager.

Audiosystemene som kan bestilles ekstra, sørger for god kommunikasjon og topp underholdning, mens navigasjonssystemene Audio 40 og Becker® MAP PILOT1 hjelper deg til å komme raskere frem til målet. Vil du oppgradere din Vito Tourer litt ekstra, kan du bestille den med Krompakke interiør. Og siden gode oppbevaringsmuligheter er en viktig nøkkel til suksess, har vi utstyrt Vito Tourer med tallrike praktiske oppbevaringsrom som hjelper deg å holder orden i sakene.

Takket være høy pålitelighet kommer du lengre.

Den som forvalter ressursene med forsiktighet, vil alltid være høyt verdsatt i bedriften. Derfor er Vito Tourer utstyrt med alt som skal til for å sikre din virksomhet en sunn driftsøkonomi. Den velkjente påliteligheten og den lange levetiden som kjennetegner Mercedes-Benz er forbilledlig. Disse kvalitetene sørger for at din Vito Tourer alltid er parat til innsats når du trenger den. Det gjør også de lange serviceintervallene på inntil 40 000 km. Kort sagt: Den fremragende produktkvaliteten er den beste forutsetningen for å kunne holde et lavt budsjett for service og reparasjonskostnader. Og for at Vito Tourer skal være i toppform også etter mange års innsats, har vi gitt den en ypperlig korrosjonsbeskyttelse med på veien, blant annet et fullforsinket karosseri.

Alltid beredt.

Collision Prevention Assist

Kjørefeltassistent

Blindsoneassistent

PRE-SAFE® system

Aktiv parkeringsassistent

Kjørelysassistent

Like mangfoldig som kjøreturene.

Først gjelder det å komme frem. Men så vil du gjerne komme videre. Derfor kan du velge mellom tre trekkvillige motorer til Vito Tourer samt driftstypene bakhjuls- og firehjulsdrift. Alt etter hva du har fore og hvor du ferdes, velger du ganske enkelt den bilen som har den driftstypen som passer til din bruksprofil og kjøremåte.

Underveis sørger den 7-trinns automatgirkassen 7G-TRONIC PLUS7 (tilleggsutstyr) for høy kjørekomfort og lavt drivstofforbruk. Også den manuelle 6-trinnsgirkassen, som er standardutstyr, overbeviser med en harmonisk balanse mellom dynamikk og effektivitet. Uansett hvilken driftstype du måtte velge: Med den elektromekaniske servostyringen som standard, det komfortable understellsoppsettet og det uavhengige hjulopphenget nyter du i Vito Tourer energieffektivitet, rolig gange og kjørekomfort på personbilnivå.

Mercedes PRO: forenkler og setter fart i virksomheten.

Mercedes PRO er det nye merket til Mercedes-Benz Vans for alle aktuelle og fremtidige tjenester, løsninger og digitale tjenester for den daglige virksomheten. . Vårt mål: å utnytte de digitale mulighetene for å gjøre virksomheten din enda mer effektiv.

Mercedes PRO samler alle relevante tjenester på en nettbasert plattform. Til å begynne med tilbys noen utvalgte tjenester som vil bli kontinuerlig videreutviklet og individuelt tilpasset for deg. Vår ambisjon er å koble dine behov til fremtidsteknologiene vi har utviklet, og å integrere dem intelligent inn i hverdagen din.

[*]Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye varebiler og personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye varebiler og personbiler som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder.

Lorem Ipsum