Contact

Close
Contact
Intro
Eksteriør
Dimensjoner
Interiør
Utstyr
Video
Prøvekjøring
Modell Citan varebil
Pris fra kr 332 050,- eks. mva.
Eksteriør Eksteriøret til Citan varebil.
LeftRight

Høydepunkter eksteriør

Close X
Neste
Forrige
  Skyvedører Takket være standard skyvedør på høyre side kan du enkelt laste kjøretøyet.
  Eksteriør dynamikkpakke Gi kjøretøyet ditt en individuell, mer dynamisk karakter med metallic-lakk og 10-eikers lettmetallfelger.
  LED High Performance frontlykter LED High Performance-lyktene gir deg bedre synlighet i mørket og et særegent utseende.
  Tilhengerkoblinger og slepekapasitet En fast eller avtakbar tilhengerkobling med kulehode lar deg transportere tilleggsutstyr opp til en slepekapasitet på 1500 kg.
  Bakdørvarianter Ulike bakdørvarianter gjør lasting og lossing enklere for deg – fra bakluke til dobble bakdører som kan åpnes opptil 180° eller opp til sideveggen, hver med eller uten vindu.

  Tilgang og lasting

  Utstyrsversjoner

  Close X
  PRO Høydepunkter:
  • 40,6 cm (16-tommers) designfelg i 5-dobbelt-eikers design
  • Dørhåndtak og skyvedørsspordeksel lakkert i kjøretøyets farge
  • Lakkerte støtfangere
  • Oppvarmede og elektrisk justerbare sidespeil
  Tekniske data og dimensjoner Tekniske data og dimensjoner
  Citan varebil.
  LeftRight
  LeftRight
  Kjøretøylengde 4.5 m
  Lastevolum 2.9 m³
  Ytelse 96 kW
  Maks. nyttelast 782 kg
  LeftRight
  Kjøretøylengde 4.9 m
  Lastevolum 3.62 m³
  Ytelse 96 kW
  Maks. nyttelast 994 kg
  Neste
  Forrige
   Neste
   Forrige
    Interiør Interiøret til Citan varebil.
    LeftRight

    Høydepunkter interiør

    Close X
    Neste
    Forrige
     Din arbeidsplass i Citan varebil Gjør arbeidet enklere: Multifunksjonsratt med berøringskontrollpaneler, instrumentpanel med fargedisplay og praktiske oppbevaringsrom.
     MBUX multimediasystem Med MBUX opplever du intelligent tilkobling som standard og drar nytte av en rekke kommunikasjons- og infotainmentfunksjoner.
     Trådløs lading Med det trådløse ladesystemet for mobile enheter kan du enkelt lade din induktive ladeaktiverte smarttelefon mens du kjører.
     Fleksible sittemuligheter med opptil 5 seter Komfortable sitteplasser for opptil 5 personer med Mixto utstyrslinje – eller mer plass til utstyr takket være det fleksible baksetet.
     Plass til tre på første rad To-seters passasjerbenk foran gir deg et ekstra sete i midten, som også kan brukes som oppbevaringsrom når det er lagt ned.

     Kupé og førerplass

     Close X
     Neste
     Forrige
      Uttrekkbart lastsikringsgitter, passasjerside foran Lastsikringsgitteret i stål kan beskytte deg og din medpassasjer mot lasten. Hvis du ønsker å transportere spesielt lange gjenstander, kan du ganske enkelt trekke det inn.
      Gulvdeksel I bagasjerommet velger du mellom et tregulv for transport av tung last eller et spesielt lettstelt plastgulv.
      Innvendig panel Tilpass bagasjerommet med ulike innvendige panelalternativer: fra tre til plast – i henhold til din individuelle transportoppgave.
      Skillevegger Det komfortable førerhuset er adskilt fra bagasjerommet med en skillevegg med eller uten vinduer. Og med utstyrslinjen Mixto blir bagasjerommet en kupé med 3 ekstra seter takket være den fleksible skilleveggen.
      Lasteromsbelysning med LED-teknologi Lasteromsbelysningen med LED-teknologi sørger for god belysning av bagasjerommet og bidrar dermed til bedre sikt ved lasting og lossing av varebilen din.
      Fleksibel skillevegg med festegitter I kombinasjon med festegitteret danner under- og baksiden av baksetene en sammenhengende skillevegg til førerhuset.
      Plass til opptil 3 ekstra passasjerer Med noen få enkle grep kan skilleveggen gjøres om til 3 komfortable, polstrede seter med hodestøtter og 3-punkts sikkerhetsbelter.
      Lett og frisk luft Vinduer i skyvedørene slipper rikelig med lys inn i interiøret. De hengslede vinduene er enkle å åpne.
      God belysning på hvert sete LED interiørlys integrert i kjøretøytaket gir god belysning og forbedrer orienteringen i mørket.

      Utstyrsversjoner

      Close X
      PRO Høydepunkter:
      • Innvendig belysning med LED-teknologi
      • Klimaanlegg
      • Elektriske vinduer foran med bekvemmelighetsfunksjon
      • Førersete høydejusterbart med korsryggstøtte
      • Førsteklasses interiørdekor
      • Gulv til bagasjerom/bagasjerom i plast
      Utstyr Utstyrshøydepunktene til
      the Citan varebil.
      LeftRight

      Teknologi

      Close X
      Neste
      Forrige
       7-trinns automatgir Kjøretøyets 7-trinns automatgir gir deg mulighet til å kjøre komfortabelt og muligens drivstoffeffektivt ved lave motorturtall samt kraftige, raske akselerasjoner – for eksempel ved forbikjøringer.
       6-trinns manuell girkasse Kjøretøyets 6-trinns manuelle girkasse girer komfortabelt og imponerer med jevn kjøring også ved høyere hastigheter. Den støtter også en drivstoffeffektiv kjørestil gjennom tidlige oppgiringer.
       Oppgradert nyttelast Den oppgraderte nyttelasten gjør det mulig å laste mer og tilbyr derfor mer fleksible bruksmuligheter for kjøretøyet.

       Digitalt tilleggsutstyr

       Close X
       Neste
       Forrige
        MBUX multimediasystem med 9,5-tommers skjerm Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) får du et intelligent og utvidbart multimediasystem. De ulike grensesnittene og den høyoppløselige berøringsskjermen tilbyr en rekke kommunikasjons- og infotainmentfunksjoner.
        Avanserte funksjoner – MBUX Bruk tiden du bruker i kjøretøyet ditt mer effektivt enn noen gang før. Takket være kunstig intelligens og de avanserte funksjonene til MBUX (Mercedes-Benz User Experience), tilpasser multimediesystemet seg til dine spesifikke personlige ønsker og preferanser. Si "Hei Mercedes" og MBUX vil vente på instruksjonene dine.
        Smarttelefonintegrasjon Smarttelefonintegrasjonen kobler mobiltelefonen din til multimediesystemet via Apple CarPlay® eller Android Auto®. Gir deg enkel tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen. Og du kan bruke tredjepartsapper, som Spotify, raskt og enkelt.
        Kontroller kjøretøyets status eksternt Som standardutstyr kan du fjernkontrollere kjøretøyets status, for eksempel gjeldende drivstoffnivå, kjørelengde eller informasjon om neste service.
        Forhåndsinstallasjon for Remote Services Plus Med Pre-installation for Remote Services Plus kan du for eksempel åpne eller fjernlåse kjøretøyet ditt, programmere tilleggsvarmen og overvåke den geografisk.
        Forhåndsinstallasjon for direkte trafikkinformasjon Med forhåndsinstallasjonen for direkte trafikkinformasjon kan du nå destinasjonen så raskt som mulig ved å bruke trafikkdata i sanntid.

        Lading

        Close X
        Strapline Content

        Førerhjelp

        Close X
        Strapline Content

        Sikkerhet

        Close X
        Støtte i dine daglige gjøremål Sikkerhetskonseptet til Citan varebil inkluderer ulike aktive og passive sikkerhetsfunksjoner. Aktiv bremseassistent, aktiv filholderassistent, trafikkskiltassistent og oppmerksomhetsassistent er allerede inkludert som standard. Avhengig av den tiltenkte bruken, kan du velge ekstra assistansesystemer som gir størst fordel for dine daglige behov. De seks standard kollisjonsputene i førerhuset kan beskytte hodet og overkroppen til personer som sitter foran ved en kollisjon for å redusere risikoen og alvorlighetsgraden av hode-, ansikts- og brystskader.

        Komfort

        Close X
        Neste
        Forrige
         KEYLESS-GO Takket være KEYLESS-GO kan nøkkelen til kjøretøyet forbli i lommen. Kjøretøyet ditt gjenkjenner deg som eier ved hjelp av den lagrede tilgangen og kjøreautorisasjonen og låser seg opp når du nærmer deg eller trykker på en knapp på dørhåndtaket uten at du trenger å bruke nøkkelen.
         Lys- og siktpakke Sikten i mørket og under dårlige værforhold kan forbedres med lys- og siktpakken. Det gir også eksteriøret på kjøretøyet ditt et enda mer attraktivt og iøynefallende utseende.
         Ryggekamera Ryggekameraet kan hjelpe deg ved parkering og manøvrering, og hjelper deg å unngå parkering og manøvreringsskader. Avhengig av kjøretøyets utstyr vises de høyoppløselige bildene fra ryggekameraet enten på multimediesystemets display eller i det innvendige bakspeilet.
         Parkeringshjelp bak Parkeringshjelpen bak støtter deg ved parkering og manøvrering i revers og kan dermed hjelpe deg å unngå ulykker ved parkering eller rygging.
         Setekomfortpakke Med denne pakken får du og passasjerene dine en spesielt komfortabel tur. Pakken inneholder en rekke funksjoner, inkludert setevarme og setehøydejustering for fører og passasjer samt korsryggstøtte for førersetet. Disse kan bidra til økt sitte- og kjørekomfort, spesielt på lengre reiser.
         Setevarme for fører og passasjer foran Suverent velvære, spesielt i den kalde årstiden: Setevarmen varmer kalde seter og skjemmer deg bort med behagelige setetemperaturer i løpet av kort tid etter innstigning.
         Førersete høydejusterbart med korsryggstøtte Det høydejusterbare førersetet med korsryggstøtte gjør det mulig å innta en ergonomisk, ryggvennlig setestilling. I tillegg til setelengden og ryggvinkelen kan du også justere setehøyden for å passe dine behov og tilpasse støtten i korsryggen.
         Cruisekontroll Cruisekontroll kan ta belastningen av deg ved å opprettholde en forhåndsinnstilt hastighet for kjøretøyet uten at du trenger å betjene gasspedalen. Å kjøre med konstant hastighet letter økonomisk kjøring og kan hjelpe deg med å spare drivstoff.
         Oppvarmet multifunksjonsratt Behagelig varme helt ut til fingertuppene – en velsignelse spesielt på kalde dager. Den direkte kontakten varmer opp hendene spesielt raskt, noe som kan øke komforten ved styring.

         Denne siden inneholder både standard- og tilleggsutstyr.

         Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.

         Frakt- og leveringsomkostninger kommer i tillegg. Det tas forbehold om feil og endringer.