Contact

Close
Contact
Intro
Eksteriør
Dimensjoner
Interiør
Utstyr
Video
Prøvekjøring
  Jupiter Red
  Steel Blue
  Pebble Grey
  Arctic White
  Granite Green
  Light Ivory
  Graphite Grey Metallic
  Hyacinth Red Metallic
  Rock Crystal White Metallic
  Obsidian Black Metallic
  Brilliant Silver Metallic
  Selenite Grey Metallic
  Modell Vito Tourer
  Pris fra kr 989 877,-
  Eksteriør Tiltalende utseende. I designspråket til Mercedes-Benz.
  LeftRight

  Høydepunkter eksteriør

  Close X
  Neste
  Forrige
   Sportspakke eksteriør Sportspakke eksteriør gir kjøretøyet et sportslig utseende og mer individualitet.
   Tilleggsutstyr.
   Forkrommet grill De attraktive kromapplikasjonene på lamellene gir grillen et slående utseende.
   Tilleggsutstyr.
   LED intelligent lyssystem De adaptive LED-frontlyktene svinges automatisk vertikalt og horisontalt – avhengig av kjøresituasjonen.
   Tilleggsutstyr.
   Projeksjon av merkevarelogo For et spesielt stilig, eksklusivt utseende projiseres merkevarelogoen på gulvet ved siden av de åpne sidedørene.
   Tilleggsutstyr.
   Vito Speilpakke Kan forbedre kjøresikkerheten takket være dimming av bakspeil og sidespeil og elektrisk foldbare sidespeil.
   Tilleggsutstyr.
   Takreling Den svartlakkerte takrelingen gjør det mulig å transportere ekstra last på taket av bilen og gir bilen et individuelt utseende. Takrelingen har en maksimal lastekapasitet på opptil 100 kg og en høyde på 48 mm. Passende basisstativer og tilbehør kan bestilles via Mercedes-Benz Accessories.
   Tilleggsutstyr.

   Tilgang og lasting

   Close X
   Neste
   Forrige
    Elektriske skyvedører Den elektriske driften gjør det mulig å åpne og lukke skyvedøren ved å trykke på en knapp, uten at føreren trenger å gå ut og uten at passasjerene må berøre skyvedøren. Dette øker komforten betydelig, spesielt når skyvedøren brukes ofte.
    Tilleggsutstyr.
    Skyvedør, venstre side Skyvedøren på venstre side gir ekstra tilgang til kjøretøyet. Dette gjør lasting og lossing og inn- og utstigning av kjøretøyet raskere og mer fleksibelt, for eksempel i trange trafikksituasjoner i sentrum.
    Tilleggsutstyr.
    Bakluke Takket være den store åpningen i lasterommet gjør bakluken det også enkelt og greit å laste store gjenstander og bagasje. Den forkrommede Mercedes-stjernen er plassert i midten av bakluken og forbedrer designen bak.
    Doble bakdører, åpning til sidevegg De doble bakdørene kan åpnes så langt som til kjøretøyets sidevegg og låses på plass ved hjelp av magnetiske holdere. Når manøvreringsplassen er begrenset, kan kjøretøyet rygges på plass helt opp til en lasterampe eller helt inntil lasten som skal fraktes, med bakdørene helt åpne.
    Tilleggsutstyr.
    Tilhengerfeste med fast kulehode Med det faste kulehodet kan du trekke tilhengere med en last på opptil 2000 kg. Utstyrsspesifikasjonen inkluderer det faste kulehodet, en 13 pinners tilhengerkontakt og en travers.
    Tilleggsutstyr.
    Tilhengerfeste med avtagbart kulehode Tilhengerfestet med avtagbart kulehode er spesielt godt egnet hvis du bare innimellom har behov for å trekke en tilhenger. Bilen kan dermed trekke en tilhengerlast på opptil 2000 kg. Utstyrsspesifikasjonen inkluderer et avtagbart og låsbart kulehode, en 13 pinners tilhengerkontakt og en travers.
    Tilleggsutstyr.

    Utstyrsversjoner

    Close X
    Neste
    Forrige
     Vito Tourer Base Vito Tourer BASE er en robust og pålitelig partner. Den hjelper deg å spare, samtidig som den selv er ekstremt sjenerøs. Det gjelder spesielt plassen den tilbyr, for den har plass til opptil ni personer.
     Tregulvet og finérpanelet på sideveggene og i taket er robust utført og tåler ganske store belastninger.
     Vito Tourer Pro Vito Tourer PRO tilbyr allerede plass til åtte passasjerer pluss fører i standardversjonen.
     Med allsidige setekonfigurasjoner kan den også forvandles til et 5, 4 eller 2 seters kjøretøy ved hjelp av seteskinnesystemet med hurtiglås.
     Hvis store gjenstander må transporteres, kan fjerning av setebenkene raskt forvandle passasjerrommet til et romslig lasterom
     Vito Tourer Select Det tiltalende eksteriøret med lettmetallfelger og støtfangere lakkert i bilens farge innbyr til å sette seg inn.
     Multifunksjonsrattet med kjørecomputer og instrumentpanelet gir praktisk informasjon og lar deg styre bilens funksjoner.
     Det halvautomatiske TEMPMATIC klimaanlegget hjelper føreren med å holde hodet kaldt.
     Vito Line Sport Sportslig stylet med folier på den fremre støtfangeren, panseret, sidene og siden av den bakre støtfangeren.
     Forkrommet grill, lettmetallfelgene og de sotede vinduene samt sideskjørtet støtter det sportslige utseendet.
     Skinnrattet og girspaken og de forkrommede elementene i Krompakke interiør foredler interiøret.
     Tekniske data og dimensjoner Tekniske data og dimensjoner
     the Vito Tourer.
     LeftRight
     LeftRight
     Neste
     Forrige
      Maks. lasteromslengde 4895 mm
      Maks. lasteromshøyde 1883 mm
      Maks. lasteflate 4.38 m²
      Maks. lastevolum 6.3 m³
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Technical Data
      LeftRight
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Sub Title Strapline
      Technical Data
      LeftRight
      Neste
      Forrige
       Maks. lasteromslengde 5140 mm
       Maks. lasteromshøyde 1888 mm
       Maks. lasteflate 4.38 m²
       Maks. lastevolum 6 m³
       Neste
       Forrige
        LeftRight
        Neste
        Forrige
         Maks. lasteromslengde 5370 mm
         Maks. lasteromshøyde 1893 mm
         Maks. lasteflate 4.76 m²
         Maks. lastevolum 6.6 m³
         Neste
         Forrige
          Neste
          Forrige

           *Kort variant er ikke tilgjengelig i GCC.

           Interiør Funksjon møter komfort.
           LeftRight

           Høydepunkter interiør

           Close X
           Neste
           Forrige
            Skinnratt Skinnrattet gir interiøret en eksklusiv touch og er en visuell oppgradering av førerplassen. Det behagelige skinntrekket gir godt grep, og den ergonomisk formede rattkanten øker komfortnivået.
            Tilleggsutstyr.
            Dobbel koppholder i midten av førerhuset Den doble koppholderen er en praktisk måte å oppbevare drikkevarer på. Den er plassert i midten av kabinen og er lett tilgjengelig for føreren og forsetepassasjeren.
            Tilleggsutstyr.
            THERMOTRONIC klimaautomatikk THERMOTRONIC klimaautomatikk forbedrer klimakomforten i kjøretøyet og holder føreren mer opplagt, spesielt ved kjøring i høye utetemperaturer. Den regulerer automatisk temperatur, luftstrøm og luftfordeling i 2 klimasoner, slik at fører og forsetepassasjer kan føle seg like komfortable i hvert sitt foretrukne klima. Tilleggsutstyr.
            Digitalt bakspeil Det mye større synsfeltet til det digitale bakspeilet kan gi bedre oversikt over trafikken bak bilen mens du kjører, uten at sikten bakover er begrenset av gjenstander eller passasjerer.
            Tilleggsutstyr.
            Air ventsVentilasjonsdyser med kromdekor i forbindelse med Krompakke interiør with chrome surrounds in conjunction with Interior Chrome Package Krompakke interiør har funksjoner i krom og høyglanset svart, og viser visuelle høydepunkter og forbedrer utseendet til fører- og passasjerområdet i kjøretøyet.
            Tilleggsutstyr.

            Kupé og førerplass

            Close X
            Neste
            Forrige
             Setekomfortpakke Setekomfortpakken gir deg enda større komfort på reisen, spesielt på lengre turer: både førersetet og passasjersetet foran har seteputedybdejustering og 4-veis korsryggstøtte, og takket være den gode ergonomien oppfyller de kriteriene til den tyske foreningen for rygghelse, Aktion Gesunder Rücken (AGR) e. V.
             Tilleggsutstyr.
             Setebenk for forsetepassasjerer Passasjersetebenken foran byr på et ekstra sete i førerhuset. Hver av de to plassene på setebenken er utstyrt med et trepunkts sikkerhetsbelte, en sikkerhetsbeltevarslingsenhet og en høydejusterbar hodestøtte. Benken har en avtagbar setepute i ett stykke.
             Tilleggsutstyr.
             Interiør- og komfortbelysning for Tourer Med det utvidede belysningsomfanget forbedrer interiør- og komfortbelysningen komforten og sikkerheten i kjøretøyet og dets nærmeste omgivelser. Inne i kjøretøyet forbedrer fotrombelysningen foran og leselysene i passasjerrommet kvaliteten på belysningen ytterligere.
             Tilleggsutstyr.
             Midtkonsoll med 1-DIN-spor Midtkonsollen har et 1 DIN-spor for ettermontering av elementer som fartsskriver, CD-spiller eller annen 1 DIN-enhet. I det åpne oppbevaringsrommet i midtkonsollen over 1-DIN-sporet kan gjenstander som papirer, dokumenter eller nøkler plasseres innen rekkevidde for fører og forsetepassasjer.
             Tilleggsutstyr.
             Midtkonsoll med oppbevaringsrom Gjenstander som papirer, dokumenter eller nøkler kan oppbevares i det åpne oppbevaringsrommet i midtkonsollen, innen rekkevidde av fører og forsetepassasjer.
             Tilleggsutstyr.
             Oppbevaringsnett på seteryggen til førersetet og passasjersetet foran Oppbevaringsnettet på baksiden av førersetet eller passasjersetet foran gir baksetepassasjeren som sitter bak det, et ekstra oppbevaringsalternativ på reisen - til for eksempel blader, kart eller lignende.
             Tilleggsutstyr.
             Låsbart hanskerom Det låsbare hanskerommet gir sikker oppbevaring for personlige eiendeler eller dokumenter. Det låses ved hjelp av den mekaniske nødnøkkelen, som er integrert i den elektroniske bilnøkkelen. Tilleggsutstyr.
             2-seters setebenk 2-seters setebenk i 1. eller 2. rad i passasjerrommet gir komfortable sitteplasser for 2 personer. Setene har integrerte trepunkts sikkerhetsbelter og høydejusterbare hodestøtter, samt oppbevaringsplass under setet.
             Tilleggsutstyr.
             2-seters komfortsetebenk På den 2-seters komfortsetebenken i 1. eller 2. rad i passasjerrommet kan 2 personer sitte spesielt komfortabelt. Seteryggene kan justeres individuelt etter ønske. Setene har armlener og høydejusterbare hodestøtter, samt integrerte trepunkts sikkerhetsbelter og oppbevaringsplass under setet. Begge setene har ISOFIX barneseteforankringer.
             Tilleggsutstyr.
             3-seters setebenk 3-seters setebenk i 1., 2. eller 3. rad i passasjerrommet byr på 3 komfortable seter. Alle setene har integrert trepunkts sikkerhetsbelte og høydejusterbar hodestøtte, og setene i midten og på venstre side er også utstyrt med ISOFIX-festepunkter for barnesete. Setebenken har oppbevaringsplass under setet.
             Tilleggsutstyr.
             3-seters setebenk med nedfellbart ytre sete Takket være den 3-seters setebenken med nedfellbart ytre sete kan 1. seterad i passasjerrommet brukes mer fleksibelt. Det nedfellbare yttersetet med EASY-ENTRY-funksjon gir enkel tilgang bakover, slik at det kan installeres en 2. seterad. Tilleggsutstyr.
             3-seters komfortsetebenk, nedfellbart yttersete På den 3-seters komfortsetebenken i 1. eller 2. rad i passasjerrommet kan 3 personer sitte spesielt komfortabelt. Seteryggens vinkel og hodestøttehøyde kan justeres, så de passer til individuelle behov. Yttersidene av setebenken har armlener. Passasjerer kan spenne seg fast med integrert trepunkts sikkerhetsbelte på alle setene.
             Tilleggsutstyr.
             3-seters setebenk som komfortkøye 3-seters setebenk som komfortkøye er stor nok til hyggelige pauser i bilen. Seteryggen på det individuelle setet kan justeres fra oppreist stilling til en helt tilbakelent stilling i bare noen få trinn. I forbindelse med den separate, svarte stoffsengforlengelsen skaper dette et komfortabelt, flatt område. Den er ca. 1,35 m bred og ca. 2,00 m lang.
             Tilleggsutstyr.
             Køyepakke Køyepakken gjør den 3-seters setebenken i 2. seterad til en komfortabel køye på null komma niks – for eksempel for spontane utflukter eller overnattinger.
             Tilleggsutstyr.
             Seteskinnesystem Takket være seteskinnesystemet med hurtiglås kan setene og setebenkene plasseres mer fleksibelt. For eksempel kan de plasseres slik at man sitter ansikt til ansikt med passasjerene i andre seterader, noe som gjør det enklere å kommunisere.
             Tilleggsutstyr.
             Bordpakke Bordpakken har mange funksjonelle tilleggsløsninger som gjør det mer behagelig å sitte en stund bak i passasjerrommet. Det sammenleggbare, flyttbare bordet kan brukes til å ta en matbit, jobbe eller spille spill. Koppholdere i sideveggene holder drikkevarer trygt på plass. I tillegg kan mobile enheter kobles til og lades via 12 V-kontakten.
             Tilleggsutstyr.
             Panoramasoltak Panoramasoltaket slipper rikelig med lys inn i bilen gjennom den store glassoverflaten, og gir dermed kjøretøyet en lys, vennlig og god atmosfære. Soltaket kan åpnes elektrisk i front og byr dermed på et ekstra alternativ for å slippe luft inn i kjøretøyet. Tilleggsutstyr.

             Utstyrsversjoner

             Close X
             Strapline Content
             Utstyr Utstyrshøydepunkter på
             the Vito Tourer.
             LeftRight

             Teknologi

             Close X
             Neste
             Forrige
              AIRMATIC Enten du er på motorveien eller på dårlige grusveier: Med AIRMATIC luftfjæring kan du glede deg over spesielt komfortabel, sikker kjøring og forbedrede terrengegenskaper, og enda mer sportslighet i høyere hastigheter.
              Tilleggsutstyr.
              9G-TRONIC Automatgirkassen 9G-TRONIC har ni gir som holder motorturtallet så lavt som mulig i alle kjøresituasjoner. Den nye 9-trinns girkassen gir mer kraftfull og komfortabel kjøring.
              Tilleggsutstyr.
              4x4 firehjulsdrift 4x4 permanent firehjulsdrift forbedrer kjøredynamikken og kjøreegenskapene, spesielt under vanskelige kjøreforhold. Kraften fordeles mellom for- og bakaksel i forholdet 45:55.
              Tilleggsutstyr.
              Komfortunderstell The comfort suspension provides outstanding ride coKomfortunderstellet gir enestående kjørekomfort i praktisk talt alle kjøresituasjoner, og oppfyller de høyeste forventningene. Den imponerer med lav kjørestøy og små dekkvibrasjoner, og absorberer støt fra humper og bølgende ujevnheter i veibanen uten problemer.
              Tilleggsutstyr.mfort in virtually every driving situation, fulfilling the highest expectations. It impresses with its low road roar and tyre vibration characteristics and absorbs jolts from road surface bumps and undulations with effortless ease.
              Optional equipment.

              Sportsunderstell Sportsunderstellet er designet for å levere et høyt nivå av kjøretøydynamikk og vil begeistre med sin stive tuning, følbare smidighet og dynamiske svingegenskaper. Siden biler med sportsunderstell er senket med 15 mm, har de lavere tyngdepunkt og optimalisert veigrep.
              Tilleggsutstyr.
              Basic Suspension Plus Basic Suspension Plus kombinerer gode kjøreegenskaper og overlegen kjøredynamikk med stille kjøring for å forbedre passasjerkomforten.
              Grusveiversjon Forsterkede stålfelger er montert på kjøretøy som regelmessig kjører på veier uten fast dekke. Grusveiversjonen er designet for kjøring på dårlige veier med hull eller uten fast dekke. Den er imidlertid ikke designet for terrengdrift. Tilleggsutstyr.
              Stor tank Den store drivstofftanken med et volum på rundt 70 liter gir deg større rekkevidde og bidrar til å spare tid, siden det er behov for færre stopp for tanking. Dette utstyret er spesielt å anbefale for kjøretøy som ofte må tilbakelegge lange avstander.
              Tilleggsutstyr.

              Digitalt tilleggsutstyr

              Close X
              Neste
              Forrige
               Audio 40 Multimediesystemet Audio 40 med berøringsskjerm og integrert navigasjonsfunksjon imponerer med sine mangfoldige kommunikasjons- og infotainmentmuligheter. Indikatorene og displayene til navigasjonssystemet med 3D-visninger er attraktive og enkle å forstå. Du kan betjene alle funksjonene som vanlig med den 7 tommers berøringsskjermen.
               Tilleggsutstyr.
               Audio 30 Du vil raskt sette pris på Audio 30 multimediesystem med dets mangfoldige utvalg av kommunikasjons- og infotainmentfunksjoner. Systemets mest fremtredende høydepunkter inkluderer integrasjon for smarttelefon samt lydstrømming og håndfri drift via Bluetooth®. Du kan betjene alle funksjonene som vanlig med den 7 tommers berøringsskjermen. Tilleggsutstyr.
               Audio 10 Med Audio 10 kan du lytte til mer enn bare radioen – du kan for eksempel ringe håndfritt eller lytte til musikk fra en mobil enhet. I tillegg har single-DIN-enheten også et Bluetooth®-grensesnitt og en USB C-tilkobling med ladefunksjon.
               Tilleggsutstyr.
               Klargjøring for Remote Services Plus Med klargjøring for Remote Services Plus[1] kan du bruke bilen enda bedre og mer fleksibelt. Dermed kan du bruke et bredt spekter av Mercedes me connect-tjenester som gjør hverdagen din med bilen tryggere, mer komfortabel, enklere å planlegge og dermed også mer effektiv. Tilleggsutstyr.
               Klargjøring for Live Traffic Information Du ønsker ikke å miste tid i kø, og vil gjerne ta den raskeste ruten til bestemmelsesstedet. Klargjøring for Live Traffic Information[1] oppfyller de tekniske forutsetningene for mottak av oppdatert og presis trafikkinformasjon for optimal dynamisk ruteveiledning og nøyaktig beregnede ankomsttider.
               Tilleggsutstyr.
               Kommunikasjonsmodul (LTE) for digitale tilleggsfunksjoner Med et permanent installert eSIM oppfyller kommunikasjonsmodulen (LTE) for digitale tilleggsfunksjoner de tekniske forutsetningene for bruk av digitale tilleggsfunksjoner[1] og gir deg ekstra sikkerhet, komfort og tilkoblingsmuligheter.
               Tilleggsutstyr.

               Lagring

               Close X
               Strapline Content

               Førerhjelp

               Close X
               Neste
               Forrige
                Assistansepakke Assistansepakken[1] er en intelligent kombinasjon av 4 assistansesystemer som avlaster deg på reisen og gjør kjøringen tryggere. De hjelper deg blant annet med å holde en minsteavstand til kjøretøyet foran, være oppmerksom på kjøretøy i blindsonen din og unngå at du utilsiktet beveger deg ut av kjørefeltet.
                Tilleggsutstyr.
                Lane Tracking Package Lane Tracking Package[1] kan hjelpe deg med å holde deg i kjørefeltet og skifte kjørefelt på flerfeltsveier. Den består av kjørefeltassistenten og blindsoneassistenten. Kombinasjonen av disse to assistansesystemene kan gi klare fordeler når det gjelder kjøresikkerhet og stressreduksjon.
                Tilleggsutstyr.
                Aktiv avstandsassistent DISTRONIC Den radarbaserte aktive avstandsassistenten DISTRONIC[1] opprettholder automatisk en innstilt avstand mellom bilen din og forankjørende kjøretøy, og avlaster deg på motorveier eller ved køkjøring.
                Tilleggsutstyr.
                Blindsoneassistent Blindsoneassistenten[1] med Rear Cross Traffic Alert kan bidra til å forhindre ulykker ved skifte av kjørefelt eller rygging ved å sende ut visuelle og hørbare advarsler. Hvis blindsoneassistenten oppdager et kjøretøy i blindsonen, viser den en advarsel med en rød trekant i sidespeilet på den aktuelle siden av bilen. Tilleggsutstyr.
                Aktiv bremseassistent Den aktive bremseassistenten[1] kan hjelpe deg med å forhindre ulykker med forankjørende kjøretøy eller med kryssende fotgjengere og syklister, eller med å minimere konsekvensene.
                Tilleggsutstyr.
                Automatiske kjørelys Med automatiske kjørelys[1] slås frontlysene automatisk av eller på, avhengig av lysforholdene. Spesielt når lysforholdene endrer seg raskt, for eksempel når du kjører gjennom tunneler, kan systemet hjelpe føreren og forbedre kjøresikkerheten.
                Tilleggsutstyr.
                Fjernlysassistent Plus Takket være fjernlysassistent Plus[1] drar du nytte av best mulig belysning av kjørebanen til enhver tid, uten å blende andre trafikanter med fjernlyset. Dermed kan du slippe å stadig måtte veksle mellom nær- og fjernlys, slik at du kan konsentrere deg fullt ut om kjøringen og trafikksituasjonen.
                Tilleggsutstyr.
                PRE-SAFE® PRE-SAFE® forutseende passasjerbeskyttelsessystem[1] kan identifisere potensielt kritiske kjøresituasjoner på et tidlig stadium og iverksette beskyttelsestiltak. Tiltakene inkluderer reversibel stramming av førerens og forsetepassasjerens sikkerhetsbelter og lukking av eventuelle åpne vinduer og taksystemer om nødvendig.
                Tilleggsutstyr.
                Sidevindsassistent Sidevindsassistenten[1] kan oppdage sideveis bevegelser forårsaket av kraftige sidevindkast i tide og hjelpe føreren med å holde seg i kjørefeltet. Hvis bilen plutselig beveger seg ut av kjørefeltet, kan det få føreren til å over- eller underreagere med rattet.
                ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST[1] kan bidra til å unngå mikrosøvn og gir deg derfor økt sikkerhet, spesielt når du kjører om natten og på lange reiser. Systemet gir deg en visuell og akustisk advarsel hvis det identifiserer typiske tegn på døsighet eller mangel på oppmerksomhet, og foreslår å ta en pause.

                Sikkerhet

                Close X
                Neste
                Forrige
                 Tyverialarmsystem Tyverialarmsystemet (ATA) byr på en høy grad av tyverisikring for kjøretøy og last. Den aktiveres automatisk når du bruker fjernbetjeningen til sentrallåssystemet. Alarmen går så snart en av dørene åpnes eller låses opp fra innsiden mens den er aktivert.
                 Tilleggsutstyr.
                 GUARD 360° kjøretøybeskyttelse GUARD 360° kjøretøybeskyttelse[1] kombinerer en rekke sikkerhetsfunksjoner som forbedrer beskyttelsen både for bilen din og for verdisaker i bilen. Den kan advare både akustisk og visuelt hvis den oppdager innbrudd eller tyveri.
                 Tilleggsutstyr.
                 Tyverisikringspakke Tyverisikringspakken kan hjelpe deg med å sikre kjøretøyet ved å utløse en visuell og en akustisk alarm hvis den oppdager fare for tyveri. Den består av et tyverialarmsystem (ATA), interiørovervåkning og borttauingsbeskyttelse.
                 Tilleggsutstyr.
                 Varslingssystem for dekktrykktap foran og bak, trådløst Varslingssystemet for dekktrykktap kontrollerer lufttrykket i alle 4 hjul fra 20 km/t. Det kan varsle føreren om tap av trykk i dekkene, og dermed øke kjøresikkerheten og dekkenes levetid.
                 Tilleggsutstyr.
                 Premium dekkbeskyttelse (3 år) Premium-dekkbeskyttelsen verner deg mot uventede kostnader. På alle dekk som er installert fra fabrikk, dekker den skader som for eksempel er forårsaket av gjenstander som sitter fast i dekket, støtskader fra fortauskanter, dekk som har revnet, hærverk eller tyveri. Hvis en garanti gjelder, refunderes dekk- og installasjonskostnadene.
                 Tilleggsutstyr.
                 Mercedes-Benz nødanropssystem Mercedes-Benz nødanropssystem kan spare verdifull tid i en nødsituasjon. Ved hjelp av en kommunikasjonsmodul med eget SIM-kort utløses et automatisk nødanrop etter en ulykke, noe som kan redusere tiden før nødetatene kommer til stedet. Alternativt kan et nødanrop utløses manuelt hvis du trenger hjelp.
                 Tilleggsutstyr.
                 Kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer Ved en kollisjon kan kollisjonsputene foran beskytte hodet og overkroppen til føreren og eventuelle forsetepassasjerer. De bidrar også til å stabilisere hele kroppen. De gir dermed en høy grad av beskyttelse, idet de reduserer både risikoen for og alvorlighetsgraden av hode-, ansikts- og brystskader.
                 Sidekollisjonsputer for bryst/bekken for fører og forsetepassasjer Bryst/bekken-sidekollisjonsputen kan bidra til å beskytte overkroppen og bekkenområdet til føreren eller forsetepassasjeren i tilfelle en sidekollisjon, og dermed redusere risikoen for personskader. Sidekollisjonsputen er montert i rygglenet til førersetet og passasjersetet foran.
                 Tilleggsutstyr.
                 Vinduskollisjonsputer for fører og forsetepassasjer Vinduskollisjonsputene for fører og forsetepassasjer gir et høyere beskyttelsesnivå mot hode- og ansiktsskader i en alvorlig sidekollisjon. Vinduskollisjonsputene er plassert i taktrekket på hver side av kjøretøyet, og i tilfelle det registreres en kollisjon, blåses de opp i løpet av millisekunder for å danne en luftputegardin foran sidevinduene.
                 Tilleggsutstyr.
                 Vinduskollisjonsputer for fører, forsetepassasjer og baksetepassasjerene Vinduskollisjonsputene for fører, forsetepassasjer og baksetepassasjerene gir et høyere beskyttelsesnivå mot hode- og ansiktsskader i en alvorlig sidekollisjon, spesielt for passasjerer i de ytre setene bak.
                 Tilleggsutstyr.

                 Komfort

                 Close X
                 Neste
                 Forrige
                  THERMOTRONIC klimaautomatikk THERMOTRONIC klimaautomatikk forbedrer klimakomforten i kjøretøyet og holder føreren mer opplagt, spesielt ved kjøring i høye utetemperaturer. Den regulerer automatisk temperatur, luftstrøm og luftfordeling i 2 klimasoner, slik at fører og forsetepassasjer kan føle seg like komfortable i hvert sitt foretrukne klima. Tilleggsutstyr.
                  TEMPMATIC halvautomatisk klimaanlegg Det halvautomatiske klimaanlegget TEMPMATIC øker følelsen av velvære med en behagelig temperatur i passasjerrommet, og bidrar sterkt til at føreren holder seg opplagt. Klimaanlegget regulerer innetemperaturen automatisk.
                  Tilleggsutstyr.
                  TEMPMATIC halvautomatisk klimaanlegg bak Det halvautomatiske klimaanlegget TEMPMATIC bak skjemmer bort passasjerene med behagelig klimakomfort. Temperatur, luftvolum og luftfordeling styres automatisk i oppvarmings- og kjølemodus. Ventilasjonsdysene er plassert på venstre og høyre side i himlingen. Tilleggsutstyr.
                  Setevarme for fører og forsetepassasjer Den elektriske setevarmen varmer opp kalde seter umiddelbart etter at den er slått på, og øker dermed sittekomforten og øker trivselen i den kalde årstiden eller på kalde kvelder.
                  Tilleggsutstyr.
                  Ryggekamera Ryggekameraet hjelper deg når du parkerer og manøvrerer: det viser området rett bak kjøretøyet som du ikke kan se direkte. Dermed er det mulig å unngå at det oppstår skader ved parkering og manøvrering. Dynamiske ledelinjer og 180° visning letter også orienteringen når du rygger.
                  Tilleggsutstyr.
                  Parkeringspakke med ryggekamera Uansett om du parkerer på tverrstilt eller parallell parkeringsplass, og uansett om du parkerer forlengs eller ved å rygge: Parkeringspakken med ryggekamera støtter deg ved parkering og utkjøring fra parkeringsplassen, og gjør det enklere å manøvrere på trange steder. Dette kan spare deg for tid og nerver, samt bidra til å unngå unødvendig skade mens du parkerer.
                  Tilleggsutstyr.
                  Komfortsete for fører og forsetepassasjer, svingbart Det svingbare komfortsetet tilbyr mer enn bare behagelig sittekomfort på reisen: når kjøretøyet står stille, kan setet dreies fleksibelt. For eksempel 180°, til en stilling som gjør det mulig å kommunisere ansikt til ansikt med passasjerene i bakseteraden. Hvis setet snus opptil 50° mot døren, blir det enklere å gå ut.
                  Tilleggsutstyr.
                  Korsryggstøtte for førersetet og passasjersetet foran 4-veis korsryggstøtte støtter ryggvirvlene i korsryggområdet og reduserer dermed belastningen på ryggen. Dette er spesielt behagelig på lange reiser. 2 luftputer i seteryggen på komfortsetet kan justeres individuelt etter førerens eller forsetepassasjerens behov og dermed støtte en ergonomisk holdning.
                  Tilleggsutstyr.
                  Cruise control Cruise control kan avlaste deg ved å opprettholde en forhåndsvalgt hastighet for kjøretøyet uten at du trenger å trå på gasspedalen. Konstant hastighet støtter en energieffektiv kjørestil. Ved hjelp av den integrerte fartsbegrenseren kan du stille inn en maksimal hastighet som for eksempel hjelper deg med å holde deg innenfor fartsgrensene.
                  Tilleggsutstyr.
                  Akustikkpakke Med Akustikkpakken reduserer du støynivået i kupeen og øker dermed kjørekomfortopplevelsen. Dørene er da utstyrt med ekstra isolasjon, lydisolering og tetning, og drivverket er optimalisert for å redusere vibrasjoner.
                  Tilleggsutstyr.

                  Fotnoter:

                  - De angitte verdiene er bestemt i henhold til den foreskrevne målemetoden. De er «WLTP CO₂-verdier» i henhold til § 2 nr. 3 Gjennomføringsforordning (EU) 2017/1153. Drivstofforbruket er beregnet på grunnlag av disse verdiene. Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter. Tallene varierer avhengig av valgt tilleggsutstyr.

                  - Tall for nominell effekt og nominelt dreiemoment iht. forordning (EF) nr. 715/2007 med endringer.

                  [1] De merkede komponentene er digitale tilleggsfunksjoner. For å kunne bruke disse digitale tilleggsfunksjonene må du ha en personlig Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for tilleggsfunksjonene. I tillegg må kjøretøyet pares med den tilhørende brukerkontoen. Ved utløpet av den første perioden kan de digitale tilleggsfunksjonene fornyes mot et gebyr, forutsatt at de fortsatt tilbys for det aktuelle kjøretøyet på det tidspunktet. Første gangs aktivering av de digitale tilleggsfunksjonene er mulig innen 1 år etter første gangs registrering eller idriftsettelse, avhengig av hva som kommer først.