Mercedes-Benz EQV | 1. klasses komfort

Nye EQV.

Verdens første helelektriske MPV fra Mercedes-Benz - nå også som varebil.    

Book prøvekjøring

Mercedes-Benz EQV. Elektrisk og intelligent.

Alt du forventer av en MPV - og litt til.

Som det største medlemmet av Mercedes-Benz EQ-familien, kombinerer EQV utslippsfri mobilitet med imponerende kjøreegenskaper, høy funksjonalitet og estetisk design. De tekniske høydepunktene inkluderer en estimert rekkevidde på inntil 357 kilometer⁷(WLTP) og hurtiglading fra 10 til 80 prosent på under en time⁸. EQV tilbyr også ypperlig komfort i interiøret og enestående fleksibilitet.

Nå får du også EQV som varebil, og da kan næringsdrivende få opptil kr 50 000,- i varebil-støtte, avhengig av modell:

https://www.enova.no/bedrift/landtransport/stotte-til-kjop-av-elektrisk-varebil/

Elektrisk

Intelligent

EQV varebil

Plass OG komfort

Maksimal utnyttelse takket være intelligent design.

EQVs elektriske drivlinje (EATS) er plassert på forakselen under den dynamiske fronten av bilen med en ladetilkobling i støtfangeren. Den har en toppeffekt på 150 kW, og den elektriske motoren, girkassen med et fast girforhold, kjølesystemet og kraftelektronikken utgjør en svært integrert, kompakt enhet. Strømmen leveres av et litiumionbatteri under gulvet på bilen. Den lave, sentrale beliggenheten har også en positiv effekt på håndteringsegenskapene til EQV. En toppfart på opptil 140 km /t sørger også for at du raskt kommer dit du skal, også utenfor byen.

Maksimal

utnyttelse

Kjør med stil.

Som standard er EQV utstyrt med en vannkjølt ombordlader (OBC) med en kapasitet på 11 kW, noe som gjør den egnet for AC-lading hjemme eller på offentlige ladestasjoner. Batteriet, som har en kapasitet på 90 kWh, gir en estimert rekkevidde på inntil 357 kilometer (WLTP). Installasjonen av batteriet i plassen under gulvet betyr at all oppbevaringsplass er tilgjengelig, uten å påvirke kjøretøyets indre. Dette betyr at denne helelektriske MPVen fra Mercedes-Benz også oppfyller de høyeste standarder når det gjelder funksjonalitet og variabilitet.
Familier drar for eksempel fordel av et mangfold av sittekonfigurasjoner, samt at de kan kjøre med god samvittighet, vel vitende om at de bidrar til å holde de lokale utslippene nede.

Seks individuelle seter gjør EQV også til et attraktivt alternativ som oppfyller alle kravene for transport av mennesker som forventer høy kvalitet og en behagelig og spesielt rolig kjøreopplevelse. Den fleksible installasjonen av individuelle seter eller benkseter gjør det også mulig å konvertere EQV til en syv- eller til og med en åtteseter.

Kjør med

stil

MBUX i EQV: elektrisk og intelligent.

Bruken av MBUX spesielt for EQ er et spesielt høydepunkt. I den ti-tommers store skjermen fungerer EQ-flisen i hovedmenyen som et sentralt tilgangspunkt til de spesifikke skjermene og innstillingene. Disse inkluderer ladestrømmen, avgangstid, energiflyt og forbrukshistogram.
Mediedisplayet kan også brukes til å betjene navigasjons- og Mercedes me Charge-funksjonene, så vel som kjøremodusene.
En av styrkene til MBUX er dens intelligente stemmekontroll med naturlig språkforståelse, som aktiveres av nøkkelordet “Hey Mercedes”. Talestyringen støtter mange infotainmentfunksjoner (for eksempel destinasjonsinngang, telefonsamtaler, musikkvalg, skriving og opplesing av meldinger, værmelding), så vel som en rekke funksjoner som klimakontroll / belysning. MBUX bruker også styrkene sine i kombinasjon med Mercedes me Appen utenfor kjøretøyet. EQV-sjåfører kan planlegge sine destinasjoner fra hjemmet eller kontoret, legge inn en avgangstid og stille inn bilen til ønsket temperatur.

MBUX

"Hey Mercedes"

Økosystem med mange lademuligheter.

En del av EQ-teknologimerket er et omfattende elektronisk økosystem, som EQV drar nytte av som det yngste medlemmet av EQ-familien. Dette inkluderer et helhetlig tilbud av tjenester, og spenner fra kjøretøyets funksjoner, som tilpasset navigasjon, til ladeinfrastrukturen.
Via Mercedes me Charge får kunden tilgang til verdens største ladenettverk med over 300 000 ladepunkter, hvor kundene har fordel av en integrert betalingsfunksjon med enkel fakturering. Mercedes me Charge gir også tilgang til hurtigladestasjonene til det paneuropeiske nettverket IONITY. Spesielt over lange avstander sørger de korte ladetidene for en hyggelig reise. I 2020 skal IONITY bygge og drive rundt 400 hurtigladestasjoner langs de viktigste trafikkårene i Europa. IONITY ble grunnlagt i november 2017 som et joint venture mellom BMW Group, Mercedes-Benz Group AG, Ford Motor Company og Volkswagen-konsernet med Audi og Porsche.

Elektronisk

økosystem

Wallbox Home.

Med Mercedes-Benz Wallbox Home og 11 kW ladeeffekt, kan EQV lades betydelig raskere enn ved bruk av en stikkontakt. I samarbeid med landsspesifikke laderinstallasjonspartnere tilbyr Mercedes-Benz også enkel og rask installasjon av Wallbox og profesjonelle råd rundt alle aspekter av e-mobilitet.
DC-lading ved bruk av seriestandarden CCS (Combined Charging Systems) er enda raskere. I Europa kan EQV lades med en maksimal effekt på opptil 110 kW på en passende ladestasjon. Det tar da mye mindre enn en time å lade fra 10 til 80 prosent SoC.

Wallbox

Home

Design med spesifikk EQ-estetikk.

Et element som alle EQ-kjøretøyer har til felles er deres design med en spesifikk avantgardestetikk. Fokuspunktet er den svarte grillen med kromfinner, samt den klare sideprofilen med spesifikk EQ-design og lettmetall18-tommers hjul, som gjør et dynamisk inntrykk selv når de står stille. Det ytre videreføres i interiøret, der den kule estetikken kompletteres med varme elementer av rosegull, noe som understreker “velkommen hjem”-effekten. Hjertet i samspillet mellom sjåfør og maskin er den intuitive Mercedes-Benz User Experience (MBUX). Dette kombinerer en ti-tommers berøringsskjerm med stemmestyring og innovative tilkoblingsfunksjoner.

Design

EQ-estetikk

Produktet kan avvike etter 20.08.2019.

 

¹ De angitte verdiene ble bestemt i henhold til den foreskrevne måleprosedyren. Dette er "NEDC CO₂-verdiene" i. P. V. Art. 2 nr. 1 Gjennomføringsforordning (EU) 2017/1153. Verdiene for drivstofforbruk ble beregnet på grunnlag av disse verdiene. Elektrisitetsforbruk ble bestemt på grunnlag av forskrift 692/2008 / EF. Mer informasjon om offisielt drivstofforbruk og de offisielle spesifikke CO₂-utslippene fra nye personbiler finner du i guiden "Fuel Consumption, CO₂ Emission and Electricity Consumption of All New Passenger Car Models" som er tilgjengelig på alle salgssteder og hos Deutsche Automobil Treuhand GmbH på www. dat.de er tilgjengelig gratis.

 

⁴ Informasjon om drivstofforbruk, strømforbruk og CO₂-utslipp er foreløpig og er bestemt av Teknisk Tjeneste for sertifiseringsprosedyren i samsvar med WLTP-testprosedyren og korrelert med NEDC-verdier. En EF-typegodkjenning og sertifikat for samsvar med offisielle verdier er ikke tilgjengelig ennå. Avvik mellom informasjonen og de offisielle verdiene er mulig.

 

⁶ Elektrisitetsforbruk og rekkevidde ble bestemt på grunnlag av forskrift 692/2008 / EF. Strømforbruk og rekkevidde avhenger av kjøretøyets konfigurasjon. Mer informasjon om offisielt drivstofforbruk og de offisielle spesifikke CO₂-utslippene fra nye personbiler finner du i guiden "Fuel Consumption, CO₂ Emission and Electricity Consumption of All New Passenger Car Models" som er tilgjengelig på alle salgssteder og hos Deutsche Automobil Treuhand GmbH på www. dat.de er tilgjengelig gratis.

 

⁷ Informasjon om strømforbruk og rekkevidde er veiledende og er bestemt av sertifiseringsprosessens tekniske tjeneste i samsvar med FN / ECE-regel nr. 101. EF-typegodkjenningen og et sertifikat for samsvar med offisielle verdier er ennå ikke tilgjengelig. Avvik mellom informasjonen og de offisielle verdiene er mulig.

 

⁸ På egnede ladestasjoner med en maksimal effekt på opptil 110 kW ved bruk av DC-lading.