BOS Rogaland

Prøvekjør helt nye Citan i dag - nå med automat!

Bertel O. Steen Rogaland - din ekspert på Vito.

Ingen kan Sprinter som Bertel O. Steen Rogaland.

Verdens første yrkesbil var en Mercedes-Benz

Siden da har Mercedes-Benz levert kvalitetsbiler til kresne sjåfører, håndverkere og økonomiansvarlige. For en god varebil må samtidig briljere på veien, på jobben og i regnskapet. Derfor har vi bransjens kanskje beste range av varebiler. Avansert teknologi innen sikkerhet og drivlinjer, det ypperste av sjåførkomfort og fleksible løsninger og fremkommelighet i alle slags klima finner du i alle Mercedes-Benz varebiler – uansett størrelse. 

Vurderer du å kjøpe Mercedes-Benz varebil, ønsker du å avtale prøvekjøring, eller er du på utkikk etter et uforpliktende tilbud? Kontakt oss i dag og få hjelp av en av våre dyktige rådgivere.

Kvalitet i arbeid.

Mercedes-Benz laget verdens første varebil allerede i 1896, og varebilen har for lengst blitt et viktig verktøy for deg og din bedrift. Varebilen skal være en god arbeidsplass som stimulerer arbeidslyst og arbeidsglede. Den skal være driftssikker og økonomisk.

Mercedes-Benz varebil tilbyr mer enn andre varebiler. Mer kjørekomfort, mer sikkerhetsutstyr, flere gjennomtenkte detaljer og mer kjøreglede. Du merker forskjellen når du kjører en Mercedes-Benz varebil. Og som mobil reklameplakat for bedriften er den et viktig ansikt utad. Bedrifter velger en bil de kan identifisere seg med, biler som er laget etter samme strenge kvalitetskrav som de selv er opptatt av. Er du opptatt av Kvalitet i arbeid, er du som Mercedes-Benz.

For hos oss jobber alle etter mottoet "kvalitet i arbeid", og det gjelder vel så mye våre ansatte som våre biler. Vi skal gjøre gode biler enda bedre. Du skal føle deg trygg på at vi hjelper deg med å velge riktig bil, riktig modell og riktig utstyr. Vi skal være der for å hjelpe deg dersom det skulle oppstå problemer. Våre spesialister på nyttekjøretøy skjønner hvor viktig en varebil er for deg som kunde, og vi stiller opp deretter – uansett når. For oss er det Kvalitet i arbeid.

Her finner du oss.

  • Adresse: Vassbotnen 9, 4313 Sandnes
  • Telefon: 51707070