Ladeløsninger
eVito varebil

Mercedes-Benz ladeløsninger for din eldrevne varebil.

Dine fordeler i korte trekk:

Enkel lading av elbiler.

Rask, enkel og trygg lading.

Den kompakte Mercedes-Benz Wallbox Home i kvalitetsdesign lader elbiler raskt, sikkert og bekvemt med en ladeeffekt på inntil 22 kW. Annen informasjon om Mercedes-Benz Wallbox Home:

 • Fast tilkoblet ladekabel (6 m) med støpselholder
 • Wallbox må installeres og settes i drift av en kvalifisert elektriker
 • Wallbox fås kjøpt hos Mercedes-Benz forhandlere.

Mercedes PRO: forenkler hverdagen for virksomheten din.

Mercedes PRO er merket til Mercedes-Benz varebil for digitale tjenester til din Mercedes-Benz varebil. Vårt mål er å gi deg muligheten til å gjøre arbeidshverdagen din med kjøretøyet enklere og mer effektiv med digitale tjenester. Vår ambisjon: å koble dine behov til teknologiene vi har utviklet, og å integrere dem intelligent i arbeidshverdagen din.

Mercedes PRO connect: digitale produkter for din bil.

Oppdag alle Mercedes PRO connect-produkter og se hvilke som er tilgjengelige for din bil.

Komponentene i Mercedes PRO connect.

Her får du vite hvilke komponenter Mercedes PRO connect består av og hvordan du kan benytte dem.

Slik starter du med Mercedes PRO connect.

Her finner du nyttige veiledninger, spørsmål og svar vedrørende oppsett og bruk i praksis.

Switch on your business.

Hvordan kan jeg lade min eVito?

Enkeltkunder.

1 til 2 elbiler.

Planlegger du å bruke 1 eller 2 elbiler i bedriften din? Da er Mercedes-Benz wallbox en perfekt løsning for rask, sikker og enkel lading av bilene dine.
 1. Rådgivning: Din Mercedes-Benz forhandler informerer deg gjerne om fordelene ved Mercedes-Benz Wallbox Home.
 2. Kjøp: Mercedes-Benz Wallbox Home kan du kjøpe hos din Mercedes-Benz forhandler.
 3. Installasjon: Wallbox skal installeres av en kvalifisert elektriker. De tekniske detaljene for installeringen finner du i installeringsinstruksjonen på http://yourwallbox.de/downloads/Mercedes-Benz/Home/. Tips: Bestill time i god tid før utlevering av bilen.
 4. Mercedes PRO connect: Med din eVan kan du bruke de praktiske tjenestene til konnektivitets- og flåtestyringsløsningen Mercedes PRO connect. Din Mercedes-Benz forhandler bistår deg gjerne med informasjon og råd. De overtar aktiveringen, som du også kan utføre selv. Du finner mer informasjon på www.mercedes.pro
 5. Ready! Nyt den enestående kjørefølelsen i din eldrevne varebil!

Flåtekunder.

3 eller flere elbiler.

Planlegger du å bruke 3 eller flere elbiler i bedriften din? Da trenger du en ladeinfrastruktur som er tilpasset bilparkens behov. Ved å knytte ladeinfrastrukturen til elbilene dine får du full oversikt og du kan lade flåten på en bruksspesifikk og kostnadsoptimert måte.
 1. Rådgivning: The Mobility House gir deg individuell rådgivning om ladeinfrastrukturen og gjennomfører en posisjonssjekk.
 2.  Kjøp: Du mottar et tilbud på løsning for ladeinfrastruktur. Ettersom installasjonen tar noe tid, bør du legge inn ordren i god tid før utlevering av bilen.
 3. Installasjon og idriftsettelse: The Mobility House installerer og setter i drift ladeinfrastrukturen for parkeringsplassene.
 4. Mercedes PRO connect: Rådgivning og aktivering: Med din eVan kan du bruke de praktiske tjenestene til konnektivitets- og flåtestyringsløsningen Mercedes PRO connect. Din Mercedes-Benz forhandler bistår deg gjerne med informasjon og råd. De overtar aktiveringen, som du også kan utføre selv. Du finner mer informasjon på www.mercedes.pro
 5. Ready! Nyt den enestående kjørefølelsen i din eldrevne varebil!