Rekkevidde

Fremtiden kjører elektrisk.

Mercedes-Benz Electric Ready App.

Er du klar for elektrisk mobilitet? Finn det ut selv. Smarttelefon-appen er gratis og forteller deg om det ville være praktisk for deg å gå over til elbil eller hybrid. Via smarttelefonen registrerer appen kjørestrekningene du tilbakelegger hver dag – uansett bilmerke. Appen beregner om et el- eller hybridkjøretøy fra Mercedes-Benz passer til din individuelle mobilitetsprofil.

Mercedes-Benz Electric Ready-appen kontrollerer ikke bare om reisemålene dine kan nås med elektrisk drift, men gir også informasjon om energibehovet og den tilgjengelige infrastrukturen.

Funksjonene til Mercedes-Benz Electric Ready-appen.
 

7-dagers utfordring.

Når appen er startet, begynner den individuelle 7-dagers utfordringen, der brukerens daglige kjørestrekninger analyseres med brukerens samtykke.

Daglige analyser og nyheter.

I 7-dagers utfordringen får du daglig nye analyser for turene dine. De muliggjør en nøyaktig sammenligning av hvordan turene ville forløpt med alternativ drift.

Ruteservice.

Mercedes-Benz Electric Ready-appen kan kalkulere en rekke ruter med en elbil, inklusive energibehovet og det individuelle behovet på forhånd.

Ladestasjoner.

Finn de ideelle lademulighetene i over 30 land på kartet. For hver ladestasjon vises informasjon om sted, ladeplugg og ladehastighet.

Virtuell ladesimulasjon.

Appen viser det virtuelle batterinivået til det simulerte kjøretøyet. Du kan når som helst velge mellom ulike lademuligheter for å lade kjøretøyet ditt virtuelt i sanntid.