Rekkevidde

EQ Ready-appen.

Er du klar for elektrisk mobilitet? Finn det ut selv. Smarttelefon-appen er gratis og forteller deg om det ville være praktisk for deg å gå over til elbil eller hybrid. Via smarttelefonen registrerer appen kjørestrekningene du tilbakelegger hver dag – uansett bilmerke. Appen beregner om et el- eller hybridkjøretøy fra Mercedes-Benz passer til din individuelle mobilitetsprofil.

EQ Ready App kontrollerer ikke bare om reisemålene dine kan nås med elektrisk drift, men gir også informasjon om energibehovet og den tilgjengelige infrastrukturen.

 

 

Funksjonene til EQ Ready App.
 

7-dagers utfordring.

Når appen er startet, begynner den individuelle 7-dagers utfordringen, der brukerens daglige kjørestrekninger analyseres med brukerens samtykke.

Daglige analyser og nyheter.

I 7-dagers utfordringen får du daglig nye analyser for turene dine. De muliggjør en nøyaktig sammenligning av hvordan turene ville forløpt med alternativ drift.

Ruteservice.

EQ Ready App kan på forhånd beregne ruter med et elkjøretøy inkludert energibehovet og individuelt forbruk.

Ladestasjoner.

Finn de ideelle lademulighetene i over 30 land på kartet. For hver ladestasjon vises informasjon om sted, ladeplugg og ladehastighet.

Virtuell ladesimulasjon.

Appen viser det virtuelle batterinivået til det simulerte kjøretøyet. Du kan når som helst velge mellom ulike lademuligheter for å lade kjøretøyet ditt virtuelt i sanntid.

Mercedes PRO: forenkler hverdagen for virksomheten din.

Mercedes PRO er merket til Mercedes-Benz Varebil for digitale tjenester til din varebil fra Mercedes-Benz. Vårt mål er å gi deg muligheten til å gjøre arbeidshverdagen din med kjøretøyet enklere og mer effektiv med digitale tjenester. Vår ambisjon: å koble dine behov til teknologiene vi har utviklet, og å integrere dem intelligent i arbeidshverdagen din.

Mercedes PRO connect: digitale produkter for din bil.

Oppdag alle Mercedes PRO connect-produkter og se hvilke som er tilgjengelige for din bil.

Komponentene i Mercedes PRO connect.

Her får du vite hvilke komponenter Mercedes PRO connect består av og hvordan du kan benytte dem.

Slik starter du med Mercedes PRO connect.

Her finner du nyttige veiledninger, spørsmål og svar vedrørende oppsett og bruk i praksis.