Originaldeler Oversikt Firmakunder | Mercedes-Benz Varebil
Mercedes-Benz originaldeler i korte trekk

Mercedes-Benz originaldeler i korte trekk.

Mercedes-Benz originaldeler. Del av din suksess.

Mercedes-Benz originaldeler byr på fremragende kvalitet, gjennomprøvd sikkerhet og høy pålitelighet.

I Mercedes-Benz originaldeler samles hele vår knowhow som bilprodusent: De utvikles spesielt for Mercedes-Benz kjøretøy og de aktuelle komponentene, og testes grundig. For hver varebil består av flere tusen Mercedes-Benz originaldeler som er nøyaktig tilpasset hverandre. På den måten sikres et best mulig samspill mellom alle kjøretøyets komponenter.

I omfattende tester under reell kjøring må originaldelene bevise sin pålitelighet og kvalitet – også under ekstreme forhold. Bare når de strenge Mercedes-Benz spesifikasjonene er oppfylt, blir de godkjent for salg.

Mercedes-Benz originaldeler er førstevalget med hensyn til kjøreegenskaper, komfort og bevaring av bilens verdi – de gir optimal funksjonalitet, lang levetid og belastbarhet.

Dine fordeler i korte trekk:

  • Eksakt passform, skreddersydd for Mercedes-Benz kjøretøy
  • Gjennomprøvd kvalitet på Mercedes-Benz originaldeler for optimal sikkerhet
  • Høy pålitelighet og lang levetid for maksimal kjøretøytilgjengelighet
  • Robuste materialer for optimal slitasjebeskyttelse
  • Rask, spesialisert og standardisert montering for å unngå lange ventetider
  • God driftsøkonomi og langvarig bevaring av kjøretøyenes verdi

Mercedes-Benz originale bremser: Kort bremselengde. Lang levetid.

I nødsituasjoner er det viktig å kunne stoppe raskt: Mercedes-Benz originale bremsesystemer er optimalt tilpasset hverandre og bilens sikkerhetssystemer, for eksempel ABS eller ESP. De er utviklet spesielt for din bil. Det sørger for høy bremseeffekt og kort bremsestrekning – uten lang innkjøring og selv ved ekstrem belastning. Materialer av høy kvalitet sørger dessuten for liten slitasje og god korrosjonsbeskyttelse. Det lønner seg for deg – i form av lave kostnader og høy sikkerhet.

Mercedes-Benz originale luftfiltre: Ren luft for ren motoreffekt.

Ren luft gjør at motoren arbeider ekstra effektivt og økonomisk: Mercedes-Benz originale luftfiltre kombinerer sterk filtereffekt med høy gjennomstrømningsevne. Slik har støv og smuss ingen sjanse til å komme inn i forbrenningsrommet. Og motoren din får vist hva den duger til, med høy effekt og lavt drivstofforbruk. I tillegg innebærer luftfilterets store filtreringskapasitet at vanlige serviceintervaller kan overholdes. Det skåner både lommeboken din og miljøet.  

Mercedes-Benz originale oljefiltre: Motorens livvakt.

Mercedes-Benz originale oljefiltre med høy filtreringsevne sørger effektivt for at urenheter filtreres ut fra oljekretsen. Dette forhindrer følgeskader på varebilens innsprøytning og motor. Den høye kvaliteten gir filteret lang levetid. Dermed kan motoren hele tiden yte optimalt – noe som kan gi et lavt drivstofforbruk.

Film: Alt om fordelene med Mercedes-Benz originale støtfangere.

Mercedes-Benz originale støtfangere: Optimal passform for maksimal beskyttelse.

Får deg til fort å glemme mindre uhell : Mercedes-Benz originale støtfangere overbeviser med optimal passform. Dessuten er Mercedes-Benz originale støtfanger foran en avgjørende del av varebilen ved en frontkollisjon og beskytter motor, fører og fotgjengere. Mercedes-Benz originale støtfanger foran er konstruert for å oppnå maksimal sikkerhet, aerodynamikk og effektivitet og er utviklet spesielt med henblikk på å beskytte komponenter i frontområdet.

Mercedes-Benz originale støtdempere: Sikker kjørekomfort også på dårlige veier.

Nyt den beste komforten og den høyeste sikkerheten, selv på dårlige veier: Mercedes-Benz originale støtdempere tåler og demper også kraftige slag, takket være robuste materialer av høy kvalitet. Dermed drar du nytte av lang levetid og holder deg på veien. I tillegg unngår du mulige følgekostnader til dekk og understell, ettersom støtdemperne er perfekt avstemt til dem. Akkurat som de er perfekt avstemt til problemfritt samarbeid med sikkerhetssystemene i bilen din.