Bruktdeler Firmakunder | Mercedes-Benz Varebil
Mercedes-Benz bruktdeler

Mercedes-Benz bruktdeler.

Mercedes-Benz bruktdeler.

Brukt, kontrollert og garantert.

Siden 1996 har vi demontert kjøretøy fra Mercedes-Benz og smart ved Mercedes-Benz bruktdelsenter. Felger og deler som fungerer blir til Mercedes-Benz bruktdeler etter en streng teknisk kontroll. Her er erfaringen vår like stor som utvalget: Vi har hele tiden rundt 500.000 deler på lager – alt fra aluminiumsfelger til dekorlister. Vi kompromisser ikke med kvaliteten, men det gjør vi med prisen.

Du kan kjøre godt med deler som passer både bil og lommebok.

For eldre kjøretøy lønner en reparasjon seg ofte bare når den kan utføres rimelig. Når det gjelder delene, bør du imidlertid ikke spare på kvaliteten. Mercedes-Benz bruktdeler tilbyr en passende og økonomisk løsning, som du kan stole på. Slik at din trofaste følgesvenn med stjerne kan kjøre trygt videre i lang tid.

Vi gir delene en sjanse til – og 24 måneders garanti.

Kjøp av brukte deler er tillitssak. Når det gjelder Mercedes-Benz bruktdeler trenger du ikke å bekymre deg. For vi kontrollerer hver del grundig og gir deg 24 måneders garanti, såfremt monteringen utføres av et autorisert verksted.

Gjenbruk kommer først. Det er også bra for miljøet.

Hos Mercedes-Benz bruktdeler har gjenbruk høyeste prioritet. For de fleste bildelene som vi demonterer er på langt nær skrap, og kan følgelig brukes om igjen. Det er det høyeste resirkuleringstrinnet og skåner naturressurser. Bare deler som ikke oppfyller kvalitetskravet vårt og ikke lenger egner seg til montering, sorteres ut som avfall. Dette er noe en ansvarsbevisst omgang med naturen forplikter oss til.

Bestill hos din Mercedes-Benz forhandler eller på nettet.

Som registrert verkstedbedrift eller profesjonell i bilbransjen kan du også bestille direkte i vår internasjonale nettbutikk. Dersom det haster veldig, sjekker vi gjerne om det er mulighet for ekspresslevering.

Nettbutikk for forbrukere finnes for tiden bare på tysk, og der er du hjertelig velkommen.

På virkedager når du oss på telefonnummer +49 (0) 711 - 17 70 000 eller døgnet rundt via vår online-butikk.