Service- og vedlikeholdsavtale bedriftskunder | Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Service- og vedlikeholdsavtale

Mercedes-Benz Service- og vedlikeholdsavtale

Mercedes-Benz Service- og vedlikeholdsavtale.

Dette tilbudet for et bekymringsfritt bilhold utgjør den meste omfattende sikkerheten for varebilen din.

Mercedes-Benz Service- og vedlikeholdsavtale dekker alle verkstedarbeider, herunder slitasjereparasjoner. Bilen er klar til bruk som planlagt og du har full kontroll over kostnadene. Dette er tilbudet for alle som ikke vil overlate noe til tilfeldighetene og som vil ha maksimal transparens og mulighet til å planlegge.

Mercedes-Benz Service- og vedlikeholdsavtale i korte trekk:

Tjenester

Utskifting av slitedeler samt regelmessige servicearbeider i henhold til serviceheftet og produsentens anvisninger samt en garantiforlengelse for tilnærmet alle deler og komponentgrupper (f.eks. motor, girkasse, elektrisk anlegg, aksler, klimaanlegg. I avtalen er Mercedes-Benz Mobilo inkludert1. Avtalen kan inngås frem til første service etter førstegangsregistrering, forutsatt at servicer utføres i henhold til serviceheftet og produsentens anvisninger.

Løpetid

Inntil fem år etter førstegangsregistrering.

Kjørelengde

Maks kjørelengde varierer fra modell til modell. 

Tilvalg

Til våre Mercedes-Benz Serviceavtaler kan du bestille individuelle tilvalg etter eget behov for å dra full nytte av vår Mercedes-Benz kvalitet på originaldeler og servicetjenester. Mulige tilvalg er Lånebil ved service, dekkhotell, fartsskriverkontroll og service bakløfter.

Spørsmål om pris, kjørelengde eller annet? Kontakt nærmeste forhandler for pris for din bil.

1

For alle biler førstegangsregistrert etter 01.01.2012 gjelder Mobilo/MobiloVan til å begynne med i 2 år uten serviceplikt og fornyes deretter fra service til service hos autorisert Mercedes-Benz forhandler i inntil 30 år.