Serviceavtale GoldStar Privatkunder | Mercedes-Benz
Mercedes-Benz ServiceCare Complete

Mercedes-Benz Serviceavtale GoldStar

Mercedes-Benz ServiceCare Complete.

Dette tilbudet for et bekymringsfritt bilhold utgjør den meste omfattende sikkerheten for varebilen din.

Mercedes-Benz Serviceavtale GoldStar dekker alle verkstedarbeider, herunder slitasjereparasjoner. Bilen er klar til bruk som planlagt og du har full kontroll over kostnadene. Dette er tilbudet for alle som ikke vil overlate noe til tilfeldighetene og som vil ha maksimal transparens og mulighet til å planlegge.

Mercedes-Benz Serviceavtale GoldStar i korte trekk:

Tjenester

Utskifting av slitedeler samt regelmessige servicearbeider i henhold til serviceheftet og produsentens anvisninger samt en garantiforlengelse for tilnærmet alle deler og komponentgrupper (f.eks. motor, girkasse, elektrisk anlegg, aksler, klimaanlegg. I avtalen er Mercedes-Benz Mobilo inkludert1. Avtalen kan inngås i løpet av de første 12 månedene etter førstegangsregistrering opp til maksimalt 50.000 km, forutsatt at servicer utføres i henhold til serviceheftet og produsentens anvisninger.

Løpetid

Inntil fem år etter førstegangsregistrering.

Kjørelengde

Inntil 400.000 km total kjørelengde.

1

Mercedes-Benz Mobilo i gjeldende utgave er gyldig for modellene V-Klasse og X-Klasse.
For alle biler førstegangsregistrert etter 01.01.2012 gjelder Mobilo til å begynne med i 2 år uten serviceplikt og fornyes deretter fra service til service hos autorisert Mercedes-Benz forhandler i inntil 30 år. For modellene Sprinter, Vito, og Citan er ytelsene i Mercedes-Benz MobiloVan gyldige i gjeldende form.