Sprinter chassis | Mercedes-Benz varebil

Et solid utgangspunkt: Sprinter chassis.

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Sprinter chassis tilbyr et imponerende mangfold med 3 kjøretøylengder samt standardførerhus eller dobbeltkabin. For kjøretøy med forhjulsdrift får man en gunstig startpris og ekstra nyttelast sammenlignet med kjøretøy med bakhjulsdrift. Føreren drar nytte av det intelligente betjenings- og visningskonseptet samt det modulbaserte oppbevaringskonseptet, som i likhet med utvalget av multimedie- og førerassistansesystemer kan tilpasses perfekt til bilens bruksformål.

Høydepunkter.

  1. Produktkonsept
  2. Nettverkskobling
  3. Bransjeløsninger
  4. Sikkerhet
  5. Driftsøkonomi
Tar seg godt ut, og utfører arbeidsoppgavene med glans.

Førerhuset til nye Sprinter chassis er i seg selv et høydepunkt med grillen som er typisk for Mercedes-Benz og frontlykter i moderne form. Førerplassen har også fått ny design og overbeviser med utmerket funksjonalitet. For eksempel med modulbasert oppbevaringskonsept og KEYLESS-START. I standardførerhuset kan inntil 3 personer transporteres til arbeidsstedet, mens det i dobbeltkabinen er plass til team på inntil 7 personer. Bak førerhuset sørger Sprinter chassis i 3 kjøretøylengder for et egnet utgangspunkt for mange bruksspesifikke på- og ombyggingsløsninger.

Din mobilitet 4.0

For å gjøre arbeidet så økonomisk og behagelig som mulig, leveres en radio samt multimediesystemer og konnektivitetsløsninger som tilleggsutstyr til Sprinter. Avhengig av behov omfatter tilbudet radio med Bluetooth® grensesnitt og håndfrifunksjon, multimediesystem med høyoppløselig berøringsskjerm, raskere harddisknavigasjon med 3D-kartvisning og smarttelefon-integrasjon. Betjeningen er slik man vil at den skal være, dvs. enkel. Multimediesystemene kan du for eksempel styre med den høyoppløselige berøringsskjermen eller multifunksjonsrattet. Alle betjenings- og visningselementene er lett tilgjengelige og lette å lese.

Sprinter er perfekt for de aller fleste transportoppgaver.

Sprinter chassis gjør mye mulig: Takket være det imponerende variantmangfoldet kan du konfigurere kjøretøy med en tillatt totalvekt på inntil 5 500 kg. Ved behov kan man ved ombygging til trekkvogn koble til en tilhenger på 5 250 kg, ved en tillatt vogntogvekt på 8 750 kg.

Holder deg på trygg kurs.

Råkarosseriet danner en solid basis i Sprinter, med en konstruksjon og materialsammensetning som er særdeles stabil. I tillegg kommer en rekke førerassistansesystemer. Selv den mest erfarne fører kan nemlig havne i situasjoner der assistentene kan være til god hjelp. Tilbudet omfatter standard sidevind-assistent, aktiv bremseassistent1 og kjørefeltassistent1. Skulle ulykken være ute, kan kollisjonsputen (standardutstyr) bidra til å beskytte føreren ved en kollisjon. Ytterligere fem kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer leveres som tilleggsutstyr.

Økonomisk i enhver sammenheng.

Sprinter viser sin økonomiske styrke helt fra begynnelsen: med den attraktive startprisen og mange konfigurasjonsmuligheter der du bestiller akkurat det du virkelig trenger. Vi liker å forbedre det som allerede er bra, og har derfor redusert forbruket til dieselmotorene våre ytterligere. Rundt 50 kg mer nyttelast er et ekstra pluss for driftsøkonomien til bedriften din2. Sprinter kombinerer et sparsommelig drivstofforbruk og intelligente funksjoner med en driftsøkonomisk mobilitetsløsning.

1

Aktiv bremseassistent og kjørefeltassistent er standard for biler med over 3500 kg tillatt totalvekt.

2

I forbindelse med forhjulsdrift, sammenlignet med bakhjulsdrift.

Kan tilpasses så godt som alle behov.

Like mangfoldig som godstransporten.

De mange kjøretøyvariantene og utstyrsmulighetene gjør det mulig å tilpasse Sprinter chassis nøyaktig til transportoppgaven. Dersom nyttelasten er avgjørende, velger man fortrinnsvis vektvarianten 5500 kg. I standardførerhuset er det plass til 3 personer, mens man med dobbeltkabinen kan kjøre team på inntil 7 personer til arbeidsstedet. I tillegg kan man velge blant en rekke bransjespesifikke løsninger i velprøvd kvalitet fra påbyggsprodusenter.

Oversikt over variantene av Sprinter chassis:

  • 3 kjøretøylengder: kompakt, standard og lang
  • 2 førerhus: standardførerhus og dobbeltkabin
  • Fås med tillatt totalvekt på 3000 kg, 3500 kg, 4100 kg og 5000 kg, i tillegg finnes det en rekke varianter for økt og redusert totalvekt for en tillatt totalvekt på inntil 5500 kg
  • Maksimal nyttelast på mer enn 3000 kg i vektvarianten med 5500 kg
  • Fås med forhjuls-, bakhjuls- og firehjulsdrift

Nyhet: 360° kamera og digitalt bakspeil.

Mercedes PRO: forenkler og setter fart i virksomheten.

Mercedes PRO1 er det nye merket til Mercedes-Benz Vans for alle aktuelle og fremtidige tjenester, løsninger og digitale tjenester for den daglige virksomheten. . Vårt mål: å utnytte de digitale mulighetene for å gjøre virksomheten din enda mer effektiv.
Mercedes PRO samler alle relevante tjenester på en nettbasert plattform. Til å begynne med tilbys noen utvalgte tjenester som vil bli kontinuerlig videreutviklet og individuelt tilpasset for deg. Vår ambisjon er å koble dine behov til fremtidsteknologiene vi har utviklet, og å integrere dem intelligent inn i hverdagen din.

1

Mercedes PRO er tilgjengelig i enkelte europeiske land. Du får mer utførlig informasjon hos din Mercedes-Benz forhandler.

Gjør tungt arbeid lettere.

Sprinter chassis

Skreddersydde påbyggsløsninger.

For at varebilen skal dekke dine profesjonelle behov.

Selv om du har litt spesielle behov, kan det godt være at Mercedes-Benz har den riktige løsningen for deg. Vi hjelper deg og tilbyr solide og optimalt bruksrettede påbyggsløsninger – egenprodusert, eller fra våre sertifiserte partnere. Slik vil du være best mulig rustet for anleggs-, distribusjons- eller håndverkervirksomheten.

Opplev Sprinter chassis nå.