Sprinter planbil | Mercedes-Benz varebil

Robust og kraftig: Sprinter planbil.

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Sprinter planbil tilbyr et imponerende mangfold med 3 kjøretøylengder, standardførerhus eller dobbeltkabin samt en lasteflate på inntil 9,2 m2

For kjøretøy med forhjulsdrift får man en gunstig startpris og ekstra nyttelast sammenlignet med kjøretøy med bakhjulsdrift. Føreren drar nytte av det intelligente betjenings- og visningskonseptet samt det modulbaserte oppbevaringskonseptet, som i likhet med utvalget av multimedie- og førerassistansesystemer kan tilpasses dine behov.

Høydepunkter.

 1. Produktkonsept
 2. Nettverkskobling
 3. Bransjeløsninger
 4. Sikkerhet
 5. Driftsøkonomi
Tar seg godt ut, og utfører arbeidsoppgavene med glans.

Førerhuset til nye Sprinter planbil er i seg selv et høydepunkt med grillen som er typisk for Mercedes-Benz og frontlykter i moderne form. Førerplassen har også fått ny design og overbeviser med utmerket funksjonalitet. For eksempel med intelligent, modulbasert oppbevaringskonsept og KEYLESS-START. Lasteflaten på inntil 9,2 m2 avgrenses av aluminiumskarmer av høy kvalitet. Dermed får man en palltilpasset, robust lasteflate med plass til to 1200 x 1000 mm store industripaller ved siden av hverandre.

Din mobilitet 4.0

For å gjøre arbeidet så økonomisk og behagelig som mulig, leveres en radio samt multimediesystemer og konnektivitetsløsninger som tilleggsutstyr til Sprinter. Avhengig av behov omfatter tilbudet radio med Bluetooth® grensesnitt og håndfrifunksjon, multimediesystem med høyoppløselig berøringsskjerm, raskere harddisknavigasjon med 3D-kartvisning og smarttelefon-integrasjon. Betjeningen er slik man vil at den skal være, dvs. enkel. Multimediesystemene kan du for eksempel styre med den høyoppløselige berøringsskjermen eller multifunksjonsrattet. Alle betjenings- og visningselementene er lett tilgjengelige og lette å lese.

Sprinter er perfekt for de aller fleste transportoppgaver.

Sprinter planbil gjør mye mulig med lasteflaten på inntil 9,2 m2: Takket være det imponerende variantmangfoldet kan du konfigurere kjøretøy med en tillatt totalvekt på inntil 5 500 kg. Ved behov kan du koble til en tilhenger på inntil 3500 kg.

Holder deg på trygg kurs.

Råkarosseriet danner en solid basis i Sprinter, med en konstruksjon og materialsammensetning som er særdeles stabil. I tillegg kommer en rekke førerassistansesystemer. Selv den mest erfarne fører kan nemlig havne i situasjoner der assistentene kan være til god hjelp. Tilbudet omfatter standard sidevind-assistent, aktiv bremseassistent1 og kjørefeltassistent1. Skulle ulykken være ute, kan kollisjonsputen (standardutstyr) bidra til å beskytte føreren ved en kollisjon. Ytterligere fem kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer leveres som tilleggsutstyr.

Økonomisk i enhver sammenheng.

Sprinter viser sin økonomiske styrke helt fra begynnelsen: med den attraktive startprisen og mange konfigurasjonsmuligheter der du bestiller akkurat det du virkelig trenger. Vi liker å forbedre det som allerede er bra, og har derfor redusert forbruket til dieselmotorene våre ytterligere. Rundt 50 kg mer nyttelast er et ekstra pluss for driftsøkonomien til bedriften din2. Sprinter kombinerer et sparsommelig drivstofforbruk og intelligente funksjoner med en driftsøkonomisk mobilitetsløsning..

1

Aktiv bremseassistent og kjørefeltassistent er standard for biler med over 3500 kg tillatt totalvekt.

2

I forbindelse med forhjulsdrift, sammenlignet med bakhjulsdrift.

Kan tilpasses så godt som alle behov.

Like mangfoldig som godstransporten.

De mange kjøretøyvariantene og utstyrsmulighetene gjør det mulig å tilpasse Sprinter planbil nøyaktig til transportoppgaven. Med den lange kjøretøylengden og standardførerhus er lasteflatens maksimale størrelse 9,2 m². Dersom nyttelasten er avgjørende, velger man fortrinnsvis vektvarianten 5500 kg. I standardførerhuset er det plass til 3 personer, mens man med dobbeltkabinen kan kjøre team på inntil 7 personer til arbeidsstedet. I tillegg kan man velge blant en rekke bransjespesifikke løsninger i velprøvd kvalitet fra påbyggsprodusenter.

Oversikt over variantene av Sprinter planbil:

 • Lasteflate på inntil 9,2 m²
 • Fås med tillatt totalvekt på 3000 kg, 3500 kg, 4100 kg og 5000 kg, i tillegg til en rekke varianter for økt og redusert totalvekt for en tillatt totalvekt på inntil 5500 kg
 • Maksimal nyttelast på mer enn 3000 kg i vektvarianten med 5500 kg
 • Fås med forhjuls-, bakhjuls- og firehjulsdrift
 • 3 kjøretøylengder: kompakt, standard og lang
 • 2 førerhus: standardførerhus og dobbeltkabin

Nyhet: 360° kamera og digitalt bakspeil.

Gjør tungt arbeid lettere.

Sprinter planbil

Opplev Sprinter planbil nå.