Sprinter planbil | Tekniske data | Mercedes-Benz

Tekniske data, mål og vekt for Sprinter planbil.

Mål og vekt.

Kjøretøylengde
Kabinvariant
Tillatt totalvekt
Driftstype

Kraftfulle og økonomiske motorer.

4 motoralternativer.

For å lykkes trenger du en sterk drivkraft: Den 4-sylindrede dieselmotoren i tre effekttrinn og den V6-sylindrede dieselmotoren kombinerer kraft og økonomi på en fremragende måte. Vi har forbedret de velprøvde motorene med hensyn til drivstofforbruk, for eksempel ved å redusere friksjonen i motoren. Alle motorer kan leveres med både manuell girkasse og automatgirkasse.

Avgassnormen Euro 6 hhv. Euro VI oppfylles ved hjelp av SCR-teknologi (Selective Catalytic Reduction). Denne prosessen reduserer dieselmotorens utslipp av nitrogenoksider. Avgassen ledes gjennom en katalysator, og nitrogenoksidene1 omdannes til nitrogen og vann ved hjelp av det vannbaserte tilsetningsstoffet AdBlue.

1

Nitrogenoksider (NOx) er nitrogenmonoksid (NO) og nitrogendioksid (NO2).

Sprinter-motorene i korte trekk:

  • 4-sylindret rekkedieselmotor i 3 effekttrinn
  • V6-sylindret dieselmotor

Motorer og forbruksverdier.

Kjøretøytype
Driftstype
Avgassnorm
[*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO₂-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO₂-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum