Nye eSprinter | Mercedes-Benz varebil
Tilpass nye eSprinter nøyaktig til din bedrift og ditt bruksområde.

Første inntrykk: Nye eSprinter.*

Helelektrisk. Svært effektiv. Laget for mange ulike bruksområder. Se de første nyhetene om den mest allsidige elektriske varebilen fra Mercedes-Benz noensinne.

* Trinnvis markedslansering. Tilgjengelig fra andre halvår 2023 som Sprinter varebil i USA og Canada. Fra slutten av 2023 suksessiv markedslansering i Europa, med Sprinter varebil først.

Fascinerende mangfold.

To motortrinn, tre høyvoltbatterivarianter og to lengdevarianter – som varebil og chassis. Den elektriske rekkevidden, som er basert på en simulasjon som ligger til grunn for WLTP-syklusen, vil være inntil 400 kilometer. Ved kjøring i urbane omgivelser blir en rekkevidde på inntil 500 kilometer,, mulig i henhold til simulasjoner etter forbilde av WLTP by-syklusen.

 

Et kraftig utgangspunkt, forbausende mange muligheter.

Tilpass nye eSprinter nøyaktig til din bedrift og ditt bruksområde. Mulighetene er mer omfangsrike enn noensinne for en elektrisk Mercedes-Benz varebil. To påbyggformer i to lengder, tre batteristørrelser samt høy nyttelast gjør nye eSprinter til et attraktivt utgangspunkt for mange på- og ombyggingsvarianter.
Tilpass nye eSprinter nøyaktig til din bedrift og ditt bruksområde.
 • DC-lading 115 kW1

  DC-lading 115 kW1

  Lad kjøretøyets høyvoltbatteri spesielt raskt med inntil 115 kW og få ny rekkevidde uten mye venting.
 • Klimaregulering

  Klimaregulering

  Nyt behagelig temperatur i kupeen når du begynner å kjøre. Klimareguleringen kan kjøle eller varme kjøretøyet allerede under ladingen, slik at man kan starte kjøringen med fullt batteri.
 • 3 høyvoltbatteri-kapasiteter

  3 høyvoltbatteri-kapasiteter

  Velg mellom tre batterivarianter med 56, 81 eller 113 kWh utnyttbar kapasitet og finn den beste balansen mellom rekkevidde, nyttelast og kostnader for ditt behov.

Oppdag talentene til MBUX.

Nye eSprinter overbeviser også når det gjelder digitalisering og infotainment: Med det innovative Mercedes-Benz User Experience (MBUX) med nyeste programvaregenerasjon, som du hittil bare har kjent fra Mercedes-Benz personbiler. Mange funksjoner og tjenester støtter deg i hverdagen med en elbil.
Nye eSprinter overbeviser også når det gjelder digitalisering og infotainment: Med det innovative Mercedes-Benz User Experience (MBUX) med nyeste programvaregenerasjon.
 • Multifunksjonsratt

  Multifunksjonsratt

  Med multifunksjonsrattet kan du betjene kjørecomputer, kjøretøyfunksjoner og multimediesystemer på en enkel måte ved hjelp av touch control-knapper eller vanlige knapper, uten å ta hendene av rattet.
 • Navigasjon med Electric Intelligence

  Navigasjon med Electric Intelligence

  Veivisning optimert for elektrisk kjøring: Ruteberegningen tar hensyn til det aktuelle forbruket og strekningen, og tar ladestopp på ruten med i beregningen på en intelligent måte.

Designet for effektivitet.

Nye eSprinter er bygget for å overføre energi til veien. Den helt nye elektriske drivlinjen med synkronmotor har høy effekttetthet og høy virkningsgrad. Den kraftige energigjenvinningen gjenvinner energi når du slipper gasspedalen – tilpasset kjøresituasjonen.

I energigjenvinningstrinnet D AUTO tilpasser kjøretøyet energigjenvinningens styrke automatisk og dynamisk basert på den aktuelle trafikksituasjonen.

Energigjenvinningstrinn DAUTO: I energigjenvinningstrinnet DAUTO tilpasser kjøretøyet energigjenvinningens styrke automatisk og dynamisk basert på den aktuelle trafikksituasjonen.

Høy effektivitet for bruk i hverdagen: Elektromotoren med 100 kW (136 hk) maksimal effekt er laget for nettopp dette.

Elektromotor 100 kW: Høy effektivitet for bruk i hverdagen: Elektromotoren med 100 kW (136 hk) maksimal effekt er laget for nettopp dette.

Dra nytte av en spesielt kraftig elektrisk drivlinje for kjøretøyet ditt.

Elektromotor 150 kW: Dra nytte av en spesielt kraftig elektrisk drivlinje for kjøretøyet ditt.