eSprinter varebil | Mercedes-Benz varebil

eSprinter - vår nye elektriske varebil med 25 års erfaring.

Book prøvekjøring nå

Kjørt inntil 150km uten lokale utslipp.

Hurtiglading på 25 minutter.

eSprinter er din fremtidsrettede mobilitetsløsning når bilen i hovedsak brukes til planlagte ruter i bytrafikk. Med sin effektive el-drift på maks. 85 kW (116 hk) er den like pålitelig, økonomisk og fleksibel som du har kunnet forvente av en Sprinter de siste 25 årene.
Du kan bestille eSprinter i lengden Standard (A2) med høyt tak. Lasteromsvolumet på 11 m³ reduseres ikke på noen måte av el-driften. Nyttelasten er på inntil 891 kg.

Høydepunkter.

  1. Produktkonsept
  2. Drift
  3. Pålitelighet
Fremsynt elektromobilitet.

Dersom du vurderer å gå over til elektromobilitet, vil du raskt se at det da dreier seg om langt mer enn kun et elektrisk drevet kjøretøy. Derfor utvikler våre spesialister i dialog med deg et virksomhetstilpasset konsept for din elektromobilitet – vårt økosystem for eldrevne varebiler. Her inngår blant annet etablering av egnet ladeinfrastruktur, service på stedet og konnektivitetstjenester.
Sentrale merkevareløfter fra Mercedes-Benz Vans som f.eks. ergonomi, arbeidssikkerhet, komfort og trygghet er selvsagt også sterke sider ved eSprinter.

Fremtidsrettet drivsystem kombinert med beviselig sterke sider.

Den høyeffektive elektromotoren imponerer med stor trekkraft i alle turtallsområder og rolig motorgange. Elektromotoren har betydelig høyere virkningsgrad enn en forbrenningsmotor, den går nesten lydløst og har maksimalt dreiemoment allerede fra første motoromdreining. Når strømmen til elbilen genereres fra alternative energikilder, er det ingen utslipp fra drivsystemet. Dette gjør elektromotoren til en fremtidsrettet driftstype, både økonomisk og økologisk sett, ikke minst i tettbebygde områder med store utslipp av skadelige stoffer og stadig strengere utslippsforskrifter. Sammenlignet med en forbrenningsmotor er elektromotoren dessuten mindre utsatt for slitasje i tillegg til at den krever mindre vedlikehold.

25 års erfaring som bringer deg videre, også elektrisk.

I hver eneste Sprinter skjuler det seg 25 års erfaring, og eSprinter er tuftet på denne. Også når det gjelder modulene i den elektriske driften drar du fordel av hvor gjennomprøvde komponentene er. For modulkomponenter i eSprinter stammer fra utviklingen av personbiler og har allerede vært i bruk i noen år i biler med alternative drivsystemer.
Du får utlevert en Mercedes-Benz i velkjent kvalitet, med elektrisk drift og varmesystem som har bestått våre omfattende vintertester i temperaturer ned til minus 30 °C.

Fleksibel med hensyn til batteristørrelse og lademuligheter.

Kan lades til 80 % på 25 minutter.

Takket være Combined Charging System (CCS) er eSprinter ikke kresen når det gjelder ladestasjoner og veggbokser/wallbox: Den lader både med maks. 7,4 kW og vekselstrøm (AC) og maks. 80 kW og likestrøm (DC). Med DC-ladeeffekten på maks. 80 kW som standard kan høyvoltbatteriet (47 kWh) som er standard, lades fra 10 til 80 % på kun 25 minutter på en DC-hurtigladestasjon.
Når du skal lade, stikker du simpelthen ladekabelens CCS-plugg inn i bilens CCS-kontakt (Combo 2) i grillen. Er verken wallbox eller ladestasjon tilgjengelig, kan batteriet lades via det vanlige strømnettet.

Et optimalt sikkerhetsnivå, også med el-drift.

Et godt beskyttet høyvoltsystem.

De eldrevne varebilene fra Mercedes-Benz har bestått tilsvarende biltester og kollisjonstester som for en bil med forbrenningsmotor. Med hensyn til sikkerheten ligger de med andre ord på det glimrende nivået du er vant til fra Mercedes-Benz.
Drivlinjen, høyvoltbatteriet og høyvoltledningene er plassert godt beskyttet i rammen. En beskyttelsesplate beskytter dessuten batterisystemet mot skader fra undersiden. Alle høyvoltledninger er svært godt isolert.
Dersom kollisjonssensorene registrerer en alvorlig ulykke, gjøres bilen automatisk spenningsløs.

Mercedes PRO: forenkler hverdagen for virksomheten din.

Mercedes PRO er merket til Mercedes-Benz Varebil for digitale tjenester til din Mercedes-Benz varebil. Vårt mål er å gi deg muligheten til å gjøre arbeidshverdagen din med kjøretøyet enklere og mer effektivt med digitale tjenester. Vår ambisjon: å koble dine behov til teknologiene vi har utviklet, og å integrere dem intelligent i arbeidsdagen din.

Mercedes PRO connect: digitale produkter for din bil.

Oppdag alle Mercedes PRO connect-produkter og se hvilke som er tilgjengelige for din bil.

Komponentene i Mercedes PRO connect.

Her får du vite hvilke komponenter Mercedes PRO connect består av og hvordan du kan benytte dem.

Slik starter du med Mercedes PRO connect.

Her finner du nyttige veiledninger, spørsmål og svar vedrørende oppsett i praksis.

Fremtiden er elektrisk. Sjekk ut økosystemet for eldrevne varebiler.

Økosystem for eldrevne varebiler

Elektrifiser virksomheten din. Vi beregner og du sammenligner.

Ladeløsninger

Mercedes-Benz ladeløsninger for din eldrevne varebil.

Rekkevidde

Virtuell prøvekjøring med EQ Ready-appen.

Samlede driftskostnader

Når lønner det seg med elektrisk mobilitet?

Vanlige spørsmål

[*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO₂-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO₂-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).

Lorem Ipsum