eSprinter varebil | Service | Næring | Mercedes-Benz
eSprinter varebil service

Service for eSprinter varebil.

Mercedes-Benz service

Godt sikret fra start: eSprinter inkludert vedlikeholdspakke og batterisertifikat.

Integrert vedlikeholdspakke1

Den inkluderte vedlikeholdspakken dekker kostnadene for vedlikeholdsarbeid iht. serviceheftet og produsentbeskrivelsene for de første fire servicene i løpet av de første fire årene. Takket være regelmessig og fagmessig kontroll av høyvoltkomponentene og andre kjøretøydeler kan du stole på at varebilen din er klar til bruk og at verdien på den bevares. Både i dag og i fremtiden.

Kostnadsfritt batterisertifikat2

I tilfelle batterisvikt dekker det kostnadsfrie batterisertifikatet kostnadene. Det gjelder etter den normale to-års garantien i et tidsrom på ytterligere seks år – eller inntil en kjørelengde på 160 000 km. Det beskytter kunden mot økonomiske belastninger dersom den maksimale kapasiteten til høyvoltbatteriet er mindre enn 70 % av startkapasiteten til høyvoltbatteriet.

Mercedes-Benz Service24h og MobiloVan.

I tilfelle bilen likevel skulle stoppe opp, hjelper den profesjonelle Mercedes-Benz Service24h deg frem til bestemmelsesstedet. Mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan1 omfatter disse og mange andre nyttige tjenester som er standard for alle nye Mercedes-Benz varebiler.

1

For modellene Sprinter, Vito, Citan og Marco Polo ACTIVITY er Mercedes-Benz MobiloVan gyldig i gjeldende form.

For alle biler førstegangsregistrert etter 01.10.2012 gjelder MobiloVan til å begynne med i 2 år uten serviceplikt og fornyes deretter fra service til service hos autorisert Mercedes-Benz forhandler i inntil 30 år.

Tjenestene i Mercedes-Benz Mobilo i gjeldende utgave er gyldige for modellene V-Klasse, EQV, X-Klasse, T-Klasse, Marco Polo og Marco Polo HORIZON.