Sprinter varebil | Service | Mercedes-Benz
Sprinter varebil service

Setter standarden: Service for din Sprinter varebil.

Vår jobb: Holde varebilen din i gang.

Med Mercedes-Benz service har du en ledsager som kjenner varebilen din ut og inn, og som sørger for å holde den driftssikker og operativ.

Mercedes-Benz Van Uptime1. Vi tar oss av din nye Sprinter.

Tre tjenester utviklet for å unngå uventet stillstandstid. Den intelligente kjøretøydiagnosen fra Mercedes-Benz Van Uptime gir deg anbefalinger om vedlikehold du kan utføre selv, samt om planlegging og samling av forestående reparasjoner og vedlikeholdsarbeider. Er det fare for akutt driftsstans, varsles du på et tidlig tidspunkt og kan samtykke i at systemet leder deg til nærmeste verksted, som straks går i gang med å planlegge verkstedoppholdet.

1

Mercedes-Benz Van Uptime er tilgjengelig i utvalgte europeiske markeder for nye Sprinter (modellserie 907/910) med kommunikasjonsmodul (LTE) for digitale tjenester. Det kan forekomme midlertidig begrenset tilgjengelighet for kommunikasjonsmodulen (LTE) for enkelte kjøretøy på grunn av flaskehalser i leveringen. Spesielt Mercedes me connect-tjenestene samt nødanropssystemet (eCall) er berørt av dette. Hos Mercedes-Benz forhandlerne får du alltid oppdatert informasjon om dette.

Mercedes-Benz ServiceCare for varebil.

Varebilen er en viktig motor for din suksess. Er den i gang, er det fart på omsetningen. Med serviceavtalene til Mercedes-Benz sørger du for at det fortsetter slik. Finn ut hvilket Mercedes-Benz ServiceCare produkt som passer til dine behov.

Mercedes-Benz Service24h og MobiloVan.

I tilfelle bilen likevel skulle stoppe opp, hjelper den profesjonelle Mercedes-Benz Service24h deg frem til bestemmelsesstedet. Med mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan1 følger disse og mange andre nyttige tjenester med som standard for alle nye Mercedes-Benz varebiler.

1

For modellene Sprinter, Vito, Citan og Marco Polo ACTIVITY er Mercedes-Benz MobiloVan gyldig i gjeldende form. For alle biler førstegangsregistrert etter 01.10.2012 gjelder MobiloVan til å begynne med i 2 år uten serviceplikt og fornyes deretter fra service til service hos autorisert Mercedes-Benz forhandler i inntil 30 år.

Tjenestene i Mercedes-Benz Mobilo i gjeldende utgave er gyldig for modellene V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo og Marco Polo HORIZON.