Sprinter Tourer | Mercedes-Benz varebil

Plass, komfort og sikkerhet: Sprinter Tourer.

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Den er så allsidig at du vil finne den helt rette til dine transportbehov, og den tar seg dessuten godt ut: nye Sprinter. Med 3 kjøretøylengder, 2 takhøyder og inntil 3 seterader byr nye Sprinter Tourer på et imponerende mangfold. Takket være de mange kjøretøyvariantene og det omfattende utstyret kan du velge blant rimelige innstegsmodeller eller en Tourer med utstyr av svært høy kvalitet samt komfortsetebenker og luksuriøs kledning.

På de helt nye komfortsetebenkene kan passasjerene stille inn seteryggvinkel og komforthodestøttenes posisjon individuelt – et skikkelig komfortfortrinn. Føreren drar nytte av det intelligente betjenings- og visningskonseptet samt det modulbaserte oppbevaringssystemet, som i likhet med utvalget av multimedie- og førerassistansesystemer kan tilpasses perfekt til bilens bruksformål.

Takket være innovasjonskraft og mer enn 20 års erfaring utgjør Sprinter nok en gang en milepæl. Som fremtidsrettet, effektiv og driftssikker mobilitetsløsning bringer den bedriften din trygt videre.

Høydepunkter.

  1. Produktkonsept
  2. Nettverkskobling
  3. Bransjeløsninger
  4. Sikkerhet
  5. Driftsøkonomi
Overbevisende i alle henseender.

Nye Sprinter Tourer har et lekkert utseende som følger det moderne designkonseptet Sensual Purity fra Mercedes-Benz. Førerplassen er også ny og utmerker seg med flott design og enestående funksjonalitet, for eksempel det smarte, modulbaserte oppbevaringskonseptet og KEYLESS-START.

Det høyeffektive klimaanlegget i taket leveres som tilleggsutstyr og sørger til enhver tid for ønsket temperatur for passasjerene dine. Passasjerrommet har hel kledning. Oppbevaringsrom med USB-lading for smarttelefoner leveres som tilleggsutstyr for hver seterad.

Alt etter bruksprofil og ønsket kjørestil kan du bestille Sprinter Tourer med bakhjuls- eller firehjulsdrift. Girskift foretas enten manuelt med en 6-trinns manuell girkasse eller automatisk med 7G-TRONIC PLUS.  

Din mobilitet 4.0

For å gjøre arbeidsdagen så økonomisk og behagelig som mulig, kan Sprinter leveres med ulike radioer, multimediesystemer og konnektivitetsløsninger. Alt etter behov spenner utvalget fra smarttelefonholder, radio med Bluetooth®-grensesnitt og håndfrifunksjon til multimediesystem med høyoppløselig berøringsskjerm, rask harddisknavigasjon med 3D-kartvisning og integrering av smarttelefon. Betjeningen er slik man vil at den skal være, dvs. enkel. Multimediesystemene kan du for eksempel betjene ved hjelp av den høyoppløselige berøringsskjermen eller touch control-knappen på multifunksjonsrattet. Alle betjenings- og visningselementene er lett tilgjengelige og lette å lese.
Digitale løsninger har blitt en viktig del av den moderne arbeidshverdagen. Vi har derfor utstyrt Sprinter med en integrert kommunikasjonsmodul som utgjør det tekniske utgangspunktet for permanent internettforbindelse i bilen. Dette legger til rette for bruk av dagens og fremtidige Mercedes PRO-tjenester. Tjenestene inkluderer blant annet en forutseende servicestyring som reduserer stillstandstidene samt en digital kjørebok som gjør slutt på de gule lappene en gang for alle.

Nøyaktig tilpasset bruken.

Sprinter varebil byr på mange muligheter: 3 kjøretøylengder, 2 takhøyder og inntil 3 seterader danner utgangspunktet for et imponerende variantmangfold. Dermed kan du konfigurere både svært robuste kjøretøy for eksempel til bruk på byggeplasser og luksuriøst utstyrte VIP-shuttlebiler – nøyaktig slik du trenger dem for å løse din oppgave. For å kunne tilby passasjerene fremragende komfort kan alle 2- og 3-seters benker leveres som komfortsetebenker med regulerbare seterygger og komforthodestøtter. Det vil bidra til velvære for inntil 8 passasjerer pluss fører i Sprinter Tourer.

Ved behov kan du koble til en tilhenger på inntil 3500 kg for transport av bagasje, materialer eller verktøy. Tilleggsutstyret omfatter 600 ulike enheter, blant annet spesielle flåte- og chassisløsninger for å tilpasse Sprinter Tourer ytterligere i tråd med dine behov.

Forbilledlig nivå på sikkerhetsutstyret.

Det er lagt stor vekt på sikkerhet under utviklingen av Sprinter. Karosseriet danner en solid basis, med en konstruksjon og materialsammensetning som er særdeles stabil.
I tillegg kommer en rekke førerassistansesystemer. Selv den mest erfarne fører kan nemlig havne i situasjoner der assistentene kan være til god hjelp. Utvalget spenner fra sidevindassistent (standard) til aktiv bremseassistent og kjørefeltassistent. De to sistnevnte er standard på biler med tillatt totalvekt på mer enn 3500 kg. Tre kamerasystemer, fra ryggekamera med skjerm på det innvendige speilet til 360°-kamera, sørger for enda bedre sikt fra førerplassen. LED High Performance-frontlykter leveres som tilleggsutstyr og lyser opp veibanen langt og effektivt.
Skulle ulykken være ute, kan kollisjonsputen (standardutstyr) bidra til å beskytte føreren ved en kollisjon. Ytterligere fem kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer leveres som tilleggsutstyr.

Økonomisk i enhver sammenheng.

Sprinter er en bil som har demonstrert imponerende driftsøkonomi i mer enn 20 år. Også nye Sprinter Tourer utmerker seg med anerkjent kvalitet og driftssikkerhet. Du vil dra nytte av driftsøkonomiske fordeler helt fra starten av, ettersom de mange konfigurasjonsmulighetene lar deg bestille kun det du virkelig har bruk for.

Vi liker å forbedre det som allerede er bra, og har derfor redusert forbruket til dieselmotorene våre ytterligere og utnyttet de allerede gode plassforholdene enda bedre. Takket være et sparsommelig drivstofforbruk og intelligente funksjoner er Sprinter Tourer en økonomisk mobilitetsløsning.

Til hjelp i mange trafikksituasjoner.

Langturer på motorvei, filskifte på flerfeltsveier eller finmanøvrering inntil ramper: Det finnes mange situasjoner der førerassistansesystemene kan være til hjelp. Sprinter kan utstyres med disse systemene i samsvar med bruken av bilen samt behovene. Med alle førerassistansesystemer på plass: Du er helt på linje med den nyeste tekniske utviklingen. For eksempel den aktive avstandsassistenten DISTRONIC, som automatisk holder den forhåndsinnstilte avstanden til forankjørende og dermed kan gjøre langturene mer avslappet. Eller Parkeringspakke med 360°-kamera, parkeringsassistent og Drive Away Assist, som takket være utsyn til alle kanter kan være til god hjelp under parkering og finmanøvrering.

Sprinter Tourer, aktiv bremseassistent

Aktiv bremseassistent

Sprinter Tourer, aktiv avstandsassistent DISTRONIC

Aktiv avstandsassistent DISTRONIC

Sprinter Tourer, blindsoneassistent

Blindsoneassistent med Rear Cross Traffic Alert

Sprinter Tourer, aktiv kjørefeltassistent

Aktiv kjørefeltassistent

Høydepunkter tilleggsutstyr frontdesign.

Mercedes PRO: forenkler og setter fart i virksomheten.

Mercedes PRO1 er det nye merket til Mercedes-Benz Vans for alle aktuelle og fremtidige tjenester, løsninger og digitale tjenester for den daglige virksomheten. . Vårt mål: å utnytte de digitale mulighetene for å gjøre virksomheten din enda mer effektiv.
Mercedes PRO samler alle relevante tjenester på en nettbasert plattform. Til å begynne med tilbys noen utvalgte tjenester som vil bli kontinuerlig videreutviklet og individuelt tilpasset for deg. Vår ambisjon er å koble dine behov til fremtidsteknologiene vi har utviklet, og å integrere dem intelligent inn i hverdagen din.

1

Mercedes PRO er tilgjengelig i enkelte europeiske land. Du får mer utførlig informasjon hos din Mercedes-Benz forhandler.

Lorem Ipsum