Sprinter Tourer | Mercedes-Benz varebil

Plass, komfort og sikkerhet: Sprinter Tourer.

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Sprinter Tourer tilbyr et imponerende mangfold med 3 kjøretøylengder, 2 takhøyder og inntil 3 seterader i passasjerrommet. På komfortsetebenkene kan passasjerene stille inn seteryggvinkel og komforthodestøttenes posisjon individuelt – et skikkelig komfortfortrinn. Føreren drar nytte av det intelligente betjenings- og visningskonseptet samt det modulbaserte oppbevaringskonseptet, som i likhet med utvalget av multimedie- og førerassistansesystemer kan tilpasses perfekt til bilens bruksformål.

Høydepunkter.

  1. Produktkonsept
  2. Nettverkskobling
  3. Bransjeløsninger
  4. Sikkerhet
  5. Driftsøkonomi
Overbevisende i alle henseender.

Nye Sprinter Tourer har et lekkert utseende som følger det moderne designkonseptet Sensual Purity fra Mercedes-Benz. Førerplassen er også ny og utmerker seg med flott design og enestående funksjonalitet, for eksempel det smarte, modulbaserte oppbevaringskonseptet og KEYLESS-START.

Det høyeffektive klimaanlegget i taket leveres som tilleggsutstyr og sørger til enhver tid for ønsket temperatur for passasjerene dine. Passasjerrommet har hel kledning. Oppbevaringsrom med USB-lading for smarttelefoner leveres som tilleggsutstyr for hver seterad.

Alt etter bruksprofil og ønsket kjørestil kan du bestille Sprinter Tourer med bakhjuls- eller firehjulsdrift. Girskift foretas enten manuelt med en 6-trinns manuell girkasse eller automatisk med 7G-TRONIC PLUS.  

Din mobilitet 4.0

For å gjøre arbeidsdagen så økonomisk og behagelig som mulig, kan Sprinter leveres med ulike radioer, multimediesystemer og konnektivitetsløsninger. Alt etter behov spenner utvalget fra smarttelefonholder, radio med Bluetooth®-grensesnitt og håndfrifunksjon til multimediesystem med høyoppløselig berøringsskjerm, rask harddisknavigasjon med 3D-kartvisning og integrering av smarttelefon. Betjeningen er slik man vil at den skal være, dvs. enkel. Multimediesystemene kan du for eksempel betjene ved hjelp av den høyoppløselige berøringsskjermen eller touch control-knappen på multifunksjonsrattet. Alle betjenings- og visningselementene er lett tilgjengelige og lette å lese.
Digitale løsninger har blitt en viktig del av den moderne arbeidshverdagen. Vi har derfor utstyrt Sprinter med en integrert kommunikasjonsmodul som utgjør det tekniske utgangspunktet for permanent internettforbindelse i bilen. Dette legger til rette for bruk av dagens og fremtidige Mercedes PRO-tjenester. Tjenestene inkluderer blant annet en forutseende servicestyring som reduserer stillstandstidene samt en digital kjørebok som gjør slutt på de gule lappene en gang for alle.

Nøyaktig tilpasset bruken.

Sprinter varebil byr på mange muligheter: 3 kjøretøylengder, 2 takhøyder og inntil 3 seterader danner utgangspunktet for et imponerende variantmangfold. Dermed kan du konfigurere både svært robuste kjøretøy for eksempel til bruk på byggeplasser og luksuriøst utstyrte VIP-shuttlebiler – nøyaktig slik du trenger dem for å løse din oppgave. For å kunne tilby passasjerene fremragende komfort kan alle 2- og 3-seters benker leveres som komfortsetebenker med regulerbare seterygger og komforthodestøtter. Det vil bidra til velvære for inntil 8 passasjerer pluss fører i Sprinter Tourer.

Ved behov kan du koble til en tilhenger på inntil 3500 kg for transport av bagasje, materialer eller verktøy. Tilleggsutstyret omfatter 600 ulike enheter, blant annet spesielle flåte- og chassisløsninger for å tilpasse Sprinter Tourer ytterligere i tråd med dine behov.

Forbilledlig nivå på sikkerhetsutstyret.

Det er lagt stor vekt på sikkerhet under utviklingen av Sprinter. Karosseriet danner en solid basis, med en konstruksjon og materialsammensetning som er særdeles stabil.
I tillegg kommer en rekke førerassistansesystemer. Selv den mest erfarne fører kan nemlig havne i situasjoner der assistentene kan være til god hjelp. Utvalget spenner fra sidevindassistent (standard) til aktiv bremseassistent og kjørefeltassistent. De to sistnevnte er standard på biler med tillatt totalvekt på mer enn 3500 kg. Tre kamerasystemer, fra ryggekamera med skjerm på det innvendige speilet til 360°-kamera, sørger for enda bedre sikt fra førerplassen. LED High Performance-frontlykter leveres som tilleggsutstyr og lyser opp veibanen langt og effektivt.
Skulle ulykken være ute, kan kollisjonsputen (standardutstyr) bidra til å beskytte føreren ved en kollisjon. Ytterligere fem kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer leveres som tilleggsutstyr.

Økonomisk i enhver sammenheng.

Sprinter er en bil som har demonstrert imponerende driftsøkonomi i mer enn 20 år. Også nye Sprinter Tourer utmerker seg med anerkjent kvalitet og driftssikkerhet. Du vil dra nytte av driftsøkonomiske fordeler helt fra starten av, ettersom de mange konfigurasjonsmulighetene lar deg bestille kun det du virkelig har bruk for.

Vi liker å forbedre det som allerede er bra, og har derfor redusert forbruket til dieselmotorene våre ytterligere og utnyttet de allerede gode plassforholdene enda bedre. Takket være et sparsommelig drivstofforbruk og intelligente funksjoner er Sprinter Tourer en økonomisk mobilitetsløsning.

Gjør tungt arbeid lettere.

Sprinter Tourer

Mercedes PRO: forenkler og setter fart på virksomheten.

Mercedes PRO er merket til Mercedes-Benz varebil for alle aktuelle og fremtidige tjenester, løsninger og digitale tjenester for din daglige virksomhet. Målet vårt: Bruke de digitale mulighetene for å gjøre arbeidet enda mer effektivt. Mercedes PRO samler alle tjenesteytelser som er relevante for deg på en nettbasert plattform.

En verden av nettverkstjenester for din bedrift.

Mercedes PRO samler relevante tilbud og tjenester på én plattform.

Vårt tilbud fra Mercedes PRO connect.

De profesjonelle konnektivitets- og flåteløsningene fra Mercedes PRO connect1 knytter bedrifter sammen med kjøretøyene og sjåførene deres, og kan øke både effektiviteten og produktiviteten

Gjør det mulig å bruke Mercedes PRO connect-tjenestene.

Sprinter kan leveres med konnektivitets- og flåteløsningene til Mercedes PRO connect fra fabrikk. Takket være den fast monterte kommunikasjonsmodulen er den optimalt nettverkskoblet fra starten av.

Slik starter du med Mercedes PRO connect.

Du vil gjerne bruke den innovative konnektiviteten i bilen din? Her finner du nyttig info om Mercedes PRO connect.

Lorem Ipsum