Sprinter Tourer | Mercedes-Benz varebil

Plass, komfort og sikkerhet: Sprinter Tourer.

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Konfigurer bil

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Sprinter Tourer tilbyr et imponerende mangfold med 3 kjøretøylengder, 2 takhøyder og inntil 3 seterader i passasjerrommet. På komfortsetebenkene kan passasjerene stille inn seteryggvinkel og komforthodestøttenes posisjon individuelt – et skikkelig komfortfortrinn. Føreren drar nytte av det intelligente betjenings- og visningskonseptet samt det modulbaserte oppbevaringskonseptet, som i likhet med utvalget av multimedie- og førerassistansesystemer kan tilpasses perfekt til bilens bruksformål.

Høydepunkter.

  1. Produktkonsept
  2. Nettverkskobling
  3. Bransjeløsninger
  4. Sikkerhet
  5. Driftsøkonomi
Overbevisende i alle henseender.

Sprinter Tourer har et lekkert utseende som følger det moderne designkonseptet til Mercedes-Benz. Den ergonomisk utformede førerplassen imponerer for eksempel med intelligent, modulbasert oppbevaringskonsept og KEYLESS-START. Det høyeffektive klimaanlegget i taket leveres som tilleggsutstyr og sørger til enhver tid for ønsket temperatur for passasjerene dine. Passasjerrommet har hel kledning. Oppbevaringsrom med USB-lading for smarttelefoner leveres som tilleggsutstyr for hver seterad.

Din mobilitet 4.0

For å gjøre arbeidet så økonomisk og behagelig som mulig, leveres en radio samt multimediesystemer og konnektivitetsløsninger som tilleggsutstyr til Sprinter. Avhengig av behov omfatter tilbudet radio med Bluetooth® grensesnitt og håndfrifunksjon, multimediesystem med høyoppløselig berøringsskjerm, raskere harddisknavigasjon med 3D-kartvisning og smarttelefon-integrasjon. Betjeningen er slik man vil at den skal være, dvs. enkel. Multimediesystemene kan du for eksempel styre med den høyoppløselige berøringsskjermen eller multifunksjonsrattet. Alle betjenings- og visningselementene er lett tilgjengelige og lette å lese.

Nøyaktig tilpasset bruken.

Sprinter Tourer gjør mye mulig: Takket være det imponerende variantmangfoldet kan du konfigurere robuste kjøretøy, f.eks. til anleggsbruk, eller luksuriøst utstyrte VIP-shuttles - helt i tråd med oppgaven du skal utføre. For utmerket passasjerkomfort kan alle andre og tredje seterader leveres med komfortsetebenker. Det vil bidra til velvære for inntil 8 passasjerer pluss fører i Sprinter Tourer. Ved behov kan du koble til en tilhenger på inntil 3500 kg for transport av bagasje, materialer eller verktøy.

Holder deg på trygg kurs.

Råkarosseriet danner en solid basis i Sprinter, med en konstruksjon og materialsammensetning som er særdeles stabil. I tillegg kommer mange assistansesystemer, som sidevind-assistent (standard), aktiv bremseassistent og kjørefeltassistent. Tre kamerasystemer, fra ryggekamera med skjerm på det innvendige speilet til 360°-kamera, sørger for enda bedre sikt fra førerplassen. Skulle ulykken være ute, kan kollisjonsputen (standardutstyr) bidra til å beskytte føreren ved en kollisjon. Ytterligere fem kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer leveres som tilleggsutstyr.

Økonomisk i enhver sammenheng.

Sprinter viser sin økonomiske styrke helt fra begynnelsen: med den attraktive startprisen og mange konfigurasjonsmuligheter der du bestiller akkurat det du virkelig trenger. Vi liker å forbedre det som allerede er bra, og har derfor optimalisert dieselmotorene våre ytterligere. Rundt 50 kg mer nyttelast er et ekstra pluss for driftsøkonomien til bedriften din. Sprinter kombinerer et sparsommelig drivstofforbruk og intelligente funksjoner med en driftsøkonomisk mobilitetsløsning.

Nyhet: Digitalt bakspeil.

Det digitale bakspeilet gir deg klar sikt bakover selv om skillevegger, dører eller bagasje blokkerer utsikten. Kamerabildet i det digitale bakspeilet kan gi deg bedre oversikt over trafikksituasjonen rett bak bilen, og gjør det lettere å manøvrere og parkere.

Gjør tungt arbeid lettere.

Sprinter Tourer

Opplev Sprinter Tourer nå.

Ikon avtal prøvekjøring

Avtal prøvekjøring.

Registrer deg nå og kjør av sted
Få vite mer
Ikon søk etter forhandler

Søk etter forhandler.

Og finn en i nærheten
Få vite mer
Ikon konfigurer bil

Konfigurer bil.

Og sett ditt personlige preg på bilen
Konfigurer nå