Sprinter Tourer | Mercedes-Benz varebil

Plass, komfort og sikkerhet: Sprinter Tourer.

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Fremtidsrettet, effektiv, pålitelig.

Sprinter Tourer tilbyr et imponerende mangfold med 3 kjøretøylengder, 2 takhøyder og inntil 3 seterader i passasjerrommet. På komfortsetebenkene kan passasjerene stille inn seteryggvinkel og komforthodestøttenes posisjon individuelt – et skikkelig komfortfortrinn. Føreren drar nytte av det intelligente betjenings- og visningskonseptet samt det modulbaserte oppbevaringskonseptet, som i likhet med utvalget av multimedie- og førerassistansesystemer kan tilpasses perfekt til bilens bruksformål.

Høydepunkter.

  1. Produktkonsept
  2. Nettverkskobling
  3. Bransjeløsninger
  4. Sikkerhet
  5. Driftsøkonomi
Overbevisende i alle henseender.

Nye Sprinter Tourer har et lekkert utseende som følger det moderne designkonseptet til Mercedes-Benz. Førerplassen har også fått ny design og overbeviser for eksempel med intelligent, modulbasert oppbevaringskonsept og KEYLESS-START. Det høyeffektive klimaanlegget i taket leveres som tilleggsutstyr og sørger til enhver tid for ønsket temperatur for passasjerene dine. Passasjerrommet har hel kledning. Oppbevaringsrom med USB-lading for smarttelefoner leveres som tilleggsutstyr for hver seterad.

Din mobilitet 4.0

For å gjøre arbeidet så økonomisk og behagelig som mulig, leveres en radio samt multimediesystemer og konnektivitetsløsninger som tilleggsutstyr til Sprinter. Avhengig av behov omfatter tilbudet radio med Bluetooth® grensesnitt og håndfrifunksjon, multimediesystem med høyoppløselig berøringsskjerm, raskere harddisknavigasjon med 3D-kartvisning og smarttelefon-integrasjon. Betjeningen er slik man vil at den skal være, dvs. enkel. Multimediesystemene kan du for eksempel styre med den høyoppløselige berøringsskjermen eller multifunksjonsrattet. Alle betjenings- og visningselementene er lett tilgjengelige og lette å lese.

Nøyaktig tilpasset bruken.

Sprinter Tourer gjør mye mulig: Takket være det imponerende variantmangfoldet kan du konfigurere robuste kjøretøy, f.eks. til anleggsbruk, eller luksuriøst utstyrte VIP-shuttles - helt i tråd med oppgaven du skal utføre. For utmerket passasjerkomfort kan alle andre og tredje seterader leveres med komfortsetebenker. Det vil bidra til velvære for inntil 8 passasjerer pluss fører i Sprinter Tourer. Ved behov kan du koble til en tilhenger på inntil 3500 kg for transport av bagasje, materialer eller verktøy.

Holder deg på trygg kurs.

Råkarosseriet danner en solid basis i Sprinter, med en konstruksjon og materialsammensetning som er særdeles stabil. I tillegg kommer mange assistansesystemer, som sidevind-assistent (standard), aktiv bremseassistent og kjørefeltassistent1. Tre kamerasystemer, fra ryggekamera med skjerm på det innvendige speilet til 360°-kamera, sørger for enda bedre sikt fra førerplassen. Skulle ulykken være ute, kan kollisjonsputen (standardutstyr) bidra til å beskytte føreren ved en kollisjon. Ytterligere fem kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer leveres som tilleggsutstyr.

Økonomisk i enhver sammenheng.

Sprinter viser sin økonomiske styrke helt fra begynnelsen: med den attraktive startprisen og mange konfigurasjonsmuligheter der du bestiller akkurat det du virkelig trenger. Vi liker å forbedre det som allerede er bra, og har derfor redusert forbruket til dieselmotorene våre ytterligere. Rundt 50 kg mer nyttelast er et ekstra pluss for driftsøkonomien til bedriften din2. Sprinter kombinerer et sparsommelig drivstofforbruk og intelligente funksjoner med en driftsøkonomisk mobilitetsløsning.

1

Aktiv bremseassistent og kjørefeltassistent er standard for biler med over 3500 kg tillatt totalvekt.

2

I forbindelse med forhjulsdrift, sammenlignet med bakhjulsdrift.

Nyhet: Digitalt bakspeil.

Det digitale bakspeilet gir deg klar sikt bakover selv om skillevegger, dører eller bagasje blokkerer utsikten. Kamerabildet i det digitale bakspeilet kan gi deg bedre oversikt over trafikksituasjonen rett bak bilen, og gjør det lettere å manøvrere og parkere.

Gjør tungt arbeid lettere.

Sprinter Tourer

Opplev Sprinter Tourer nå.

Mercedes PRO: forenkler og setter fart på virksomheten.

Mercedes PRO er merket til Mercedes-Benz varebil for alle aktuelle og fremtidige tjenester, løsninger og digitale tjenester for din daglige virksomhet. Målet vårt: Bruke de digitale mulighetene for å gjøre arbeidet enda mer effektivt. Mercedes PRO samler alle tjenesteytelser som er relevante for deg på en nettbasert plattform.

En verden av nettverkstjenester for din bedrift.

Mercedes PRO samler relevante tilbud og tjenester på én plattform.

Vårt tilbud fra Mercedes PRO connect.

De profesjonelle konnektivitets- og flåteløsningene fra Mercedes PRO connect1 knytter bedrifter sammen med kjøretøyene og sjåførene deres, og kan øke både effektiviteten og produktiviteten

Gjør det mulig å bruke Mercedes PRO connect-tjenestene.

Sprinter kan leveres med konnektivitets- og flåteløsningene til Mercedes PRO connect fra fabrikk. Takket være den fast monterte kommunikasjonsmodulen er den optimalt nettverkskoblet fra starten av.

Slik starter du med Mercedes PRO connect.

Du vil gjerne bruke den innovative konnektiviteten i bilen din? Her finner du nyttig info om Mercedes PRO connect.