Sprinter Tourer | Service | Mercedes-Benz
Sprinter Tourer Service

Setter standarden: Service for din Mercedes-Benz Sprinter Tourer.

Vår jobb: Holde varebilen din i gang.

Med Mercedes-Benz service har du en ledsager som kjenner varebilen din ut og inn, og som sørger for å holde den driftssikker og operativ.

Mercedes-Benz Van Uptime. Vi tar oss av din nye Sprinter.

Tre tjenester utviklet for å unngå uventet stillstandstid. Den intelligente kjøretøydiagnosen fra Mercedes-Benz Van Uptime gir deg anbefalinger om vedlikehold du kan utføre selv, samt om planlegging og samling av forestående reparasjoner og vedlikeholdsarbeider. Er det fare for akutt driftsstans, varsles du på et tidlig tidspunkt og kan samtykke i at systemet leder deg til nærmeste verksted, som straks går i gang med å planlegge verkstedoppholdet.

Mercedes-Benz ServiceCare for varebil.

Varebilen er en viktig motor for din suksess. Er den i gang, er det fart på omsetningen. Med serviceavtalene til Mercedes-Benz sørger du for at det fortsetter slik. Finn ut hvilket Mercedes-Benz ServiceCare produkt som passer til dine behov.

Mercedes-Benz Service24h og MobiloVan.

I tilfelle bilen likevel skulle stoppe opp, hjelper den profesjonelle Mercedes-Benz Service24h deg frem til bestemmelsesstedet. Mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan omfatter disse og mange andre nyttige tjenester som er standard for alle nye Mercedes-Benz varebiler.