Contact

Close
Contact
Intro
Eksteriør
Dimensjoner
Interiør
Utstyr
Video
Prøvekjøring
  Arctic White
  Jupiter Red
  Blue Grey
  Steel Blue
  Jet Black
  Iridium Silver Metallic
  Obsidian Black Metallic
  Cavansite Blue Metallic
  Tenorite Grey Metallic
  Selenite Grey Metallic
  Camper White
  Modell Sprinter Tourer
  Pris fra kr 1 756 194,- inkl. mva.
  Eksteriør Persontransport med stil.
  LeftRight

  Høydepunkter eksteriør

  Close X
  Neste
  Forrige
   LED High-Performance frontlykter LED High-Performance frontlyktene lyser opp veien jevnt og forbedrer bilens frontdesign visuelt.
   Forkrommet grill Det uttrykkssterke eksteriøret har enda et høydepunkt i de 3 kromstagene på grillen.
   Grillramme i bilens farge Grillramme lakkert i bilens farge understreker kjøretøyets høye kvalitet.
   Vårt høydepunkt: Firehjulsdrift med Torque-on-Demand Den variable firehjulsdriften gir forbedret trekkraft og økt kjørekomfort gjennom automatisk dreiemomentfordeling. Kjøretøyet i illustrasjonen inkluderer ikke dette tilleggsutstyret.
   Parkeringspakke med 360°-kamera Parkeringspakken med 360°-kamera gir utsikt rundt hele bilen og inkluderer parkeringsassistent, noe som gjør det mye enklere for sjåføren å parkere og manøvrere kjøretøyet. 3D 360°-kameraet viser kjøretøyet i sanntid i dets virkelige omgivelser, og hjelper til med å oppdage hindringer ved parkering og manøvrering.
   Elektrisk betjent trinn for høyre lasteromsskyvedør Installasjonen av et stort, elektrisk uttrekkbart trinn laget av ikke-deformerbart aluminium og stålplate gjør tilgang eller utgang gjennom passasjer-/lasterommets skyvedør på høyre side enklere, mer komfortabel og mer praktisk, da den gir lavere trinnhøyde.

   Tilgang og lasting

   Close X
   Neste
   Forrige
    Elektrisk betjente skyvedører Den elektriske betjeningen av skyvedørene muliggjør komfortabel og jevn åpning og lukking – ganske enkelt med et knappetrykk. Betjeningsalternativene er forskjellige: for eksempel ved hjelp av en bryter fra cockpiten eller via fjernkontroll.
    Elektrisk trinn for skyvedører Installasjonen av et stort, elektrisk uttrekkbart trinn laget av ikke-deformerbart aluminium og stålplate gjør tilgang eller utstigning på høyre side av kjøretøyet enklere, mer komfortabel og mer praktisk, siden det gir en lavere trinnhøyde
    Vindu i bakluke/bakdør med vindusviskersystem Vinduene i bakdøren gir fri sikt bakover, takket være visker- og spylersystem også i vått vær. Hvis frontruteviskerne er slått på, slås bakruteviskerne automatisk på i tillegg når revers er valgt.
    Doble bakdører som åpner helt ut til sidevegg Dørene åpnes helt ut til sideveggen og låses på plass der. Dette gjør det mye lettere å laste og losse kjøretøyet på trange steder.
    Tilhengerfeste med fast kulehode Tilhengerfeste med fast kulehode muliggjør tauing av tilhengere med kulekobling og tilhengerlast på opptil 2000 kg. Pakken inkluderer tverrbjelken, 13-pin tilhengerkontakt og det faste kulehodet.
    Avtakbart tilhengerfeste med kulehode Tilhengerfeste med avtakbart kulehode muliggjør tauing av tilhengere med en tilhengerlast på opptil 2000 kg. Tilhengerkoblingen kan tas av for praktisk lasting og lossing. Dette reduserer risikoen for å bli skadet eller skitne seg til av koblingen.

    Utstyrsversjoner

    Close X
    PRO Høydepunkter:

    - Aktiv bremseassistent
    - Blindsoneassistent
    - Aktiv kjørefeltassistent
    - Intelligent Speed ​​Assist
    - Automatisk kjørelys med regnsensor
    - ATTENTION ASSIST
    - Ryggekamera
    - Trådløs dekktrykkmonitor på for- og bakaksel
    - Elektrisk justerbar og oppvarmet
    utvendige speil
    - Varmeisolerende glass med filterbånd på frontruten
    - Bakkestartassistent
    - 93-liters drivstofftank
    Tekniske data og dimensjoner Tekniske data og dimensjoner for
    nye Sprinter Tourer.
    LeftRight
    LeftRight
    Neste
    Forrige
     Maks. lasteromslengde 2597 mm
     Maks. lasteromshøyde 2356 mm
     Maks. lasteflate 4.012 m²
     Maks. lastevolum 3.5 m³
     LeftRight
     Neste
     Forrige
      Kjøretøylengde 5.93 m
      Ytelse Opptil 140 kW
      Antall seter Opptil 9
      Maks. lasteflate 5.4 m³
      LeftRight
      Neste
      Forrige
       Kjøretøylengde 6.97 m
       Ytelse Opptil 140 kW
       Antall seter Opptil 9
       Lasteflate 5.4 m³
       Neste
       Forrige
        Maks. lasteromslengde 4297 mm
        Maks. lasteromshøyde 2633 mm
        Maks. lasteflate 6.941 m²
        Maks. lastevolum 4.3 m³
        Neste
        Forrige
         Maks. lasteromslengde 4297 mm
         Maks. lasteromshøyde 2633 mm
         Maks. lasteflate 6.941 m²
         Maks. lastevolum 4.3 m³
         Interiør Attraksjonen bak rutene: interiøret.
         LeftRight

         Høydepunkter interiør

         Close X
         Neste
         Forrige
          MBUX multimediasystem Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) får du et intelligent og utvidbart multimediasystem. De ulike grensesnittene og den høyoppløselige berøringsskjermen tilbyr en rekke kommunikasjons- og infotainmentfunksjoner.
          Multifunksjonsratt Det ergonomiske multifunksjonsrattet kombinerer innovativ brukervennlighet med attraktiv design. Berøringskontrollpanelene i ratteikene lar deg kontrollere de viktigste kjøretøyfunksjonene, som navigasjon og infotainment, uten å måtte ta hendene fra rattet.
          Digitalt bakspeil Med det digitale bakspeilet har du god sikt bakover selv om skillevegger, dører eller last hindrer sikten. Kamerabildet i det digitale bakspeilet kan gi deg bedre oversikt over trafikksituasjonen rett bak bilen, noe som gjør det enklere å manøvrere og parkere.
          Oppbevaringsrom for smarttelefoner inkludert trådløs lading Enkel lading uten kabel: Takket være det trådløse ladesystemet kan mobile enheter lagres i midtkonsollen og lades svært enkelt. Dette krever at enhetene støtter Qi-standard 1.2 eller kan få denne ettermontert.
          THERMOTRONIC klimaautomatikk THERMOTRONIC klimaautomatikk sikrer automatisk et konstant velværeklima i førerhuset, selv i direkte sollys eller ved svært høye eller svært lave utetemperaturer.

          Kupé og førerplass

          Close X
          Neste
          Forrige
           Instrumentpanel ladepakke Ladepakken utvider lademulighetene i cockpiten. Den består av to 5V-porter og en 12V-kontakt. Dette gir en USB-tilkobling og en 12V-kontakt i det midtre oppbevaringsrommet på instrumentpanelet og foran i det nedre området av midtkonsollen.
           Hengslet lokk for oppbevaringsrom Oppbevaringsrommet med praktisk hengslet lokk i midten av cockpiten gjør at du kan oppbevare personlige eiendeler, dokumenter eller mobile enheter ute av syne. Disse elementene forblir innen rekkevidde når det trengs.
           Hengslet deksel for oppbevaringsrom, venstre og høyre De to oppbevaringsrommene med praktiske hengslede deksler på venstre og høyre side i dashbordet er beregnet for oppbevaring av personlige gjenstander og dokumenter, som fraktpapirer, samt mobile enheter. Dette sikrer at disse er trygt stuet bort under reisen og kan nås raskt om nødvendig.
           Belyste utganger Utgangslysene slås på automatisk når fordørene eller skyvedørene åpnes. Lysene gjør det tryggere, mer praktisk og mer behagelig for føreren, forsetepassasjeren og de andre passasjerene å gå inn i og ut av bilen i mørket.
           Oppbevaringsrom under dashbordet Det åpne, brede oppbevaringsrommet på forsetepassasjerens side under instrumentpanelet har en kapasitet på ca. 8,5 l. Det er beregnet på personlige gjenstander, dokumenter eller flasker.
           Ekstra komfortabelt fjæret sete, fører- og passasjerseter Det fjærende setet for føreren eller passasjeren gir maksimal sittekomfort takket være individuelle justeringsmuligheter og kombinasjonen av mekanisk og hydraulisk fjæring. Utstyret til sjåførens luksussete kompletteres i tillegg av seteopphenget, som kan justeres etter vekten til sjåføren.
           2-seters komfort-setebenk Den 2-seters komfort-setebenken i 1. eller 2. rad i kupeen tilbyr individuell sittekomfort for 2 personer takket være individuelt justerbare seterygger og komforthodestøtter. Begge setene er utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter og ISOFIX barnesetesikringssystem. 2-seters benkesete gir plass til høyre for å laste last gjennom.
           3-seters komfort-setebenk Den 3-seters komfort-setebenken i 1., 2. eller 3. rad i kupeen tilbyr individuell sittekomfort for 3 personer takket være individuelt justerbare seterygger og komforthodestøtter. Alle seter er utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter samt ISOFIX-festepunkter for barneseter på de to ytterste setene.
           2-seters setebenk 2-seters benksete i 1., 2. eller 3. rad i kupeen tilbyr 2 komfortable seter med trepunkts sikkerhetsbelter, ISOFIX-festepunkter for barneseter og hodestøtter. Til høyre for 2-seters sittebenk gjenstår en gjennomlastingsmulighet som strekker seg fremover så langt som baksiden av passasjersetet.
           3-seters setebenk 3-seters benksete i 1., 2. eller 3. rad i kupeen tilbyr 3 komfortable seter med trepunkts sikkerhetsbelter og hodestøtter samt ISOFIX barnesetefester på de to ytterste setene.
           Høyytelses takmontert klimaanlegg Det høyytende klimaanlegget optimerer inneklimaet ved å i tillegg kjøle ned lufttilførselen bak, og dermed forbedre passasjerenes komfort og velvære.
           Koppholdere foran Koppholderne i midtkonsollen har plass til 2 kopper, flasker eller bokser ved manuelt gir og 4 kopper, flasker eller bokser ved automatgir, og holder dem trygt under kjøring. Koppholderen kan lett nås fra både fører- og forsetepassasjersetet. Holderen kan fjernes for rengjøring.
           Armlener mot midtgang og vegg I denne utstyrsvarianten er det montert et armlene med justerbar helning på midtgang- og veggsiden av hver sittebenk i kupeen. Dette gir ekstra kjørekomfort, spesielt på lengre distanser, fordi passasjerene kan hvile og slappe av i armene under turen.
           Komfort-kontrollpanel i taket Komfort-kontrollpanelet i taket etablerer det tekniske grunnlaget for kontaktløs kontroll av mange kjøretøyfunksjoner ved hjelp av talegjenkjenning. To mikrofoner fanger opp og adlyder talekommandoene gitt av sjåføren og medsjåføren. Det overliggende kontrollpanelet har også brytere og knapper innen rekkevidde.
           Oppbevaringsrom med netting i bakdørene Et oppbevaringsrom med netting er integrert i panelet på hver av bakdørene. Dette skaper muligheter for oppbevaring av ulike gjenstander, som surringsstropper eller arbeidshansker, direkte på innsiden av begge bakdørene.
           Heldekkende panel på høyre bagasjeroms skyvedør Heldekkende plastpaneler på innsiden av høyre skyvedør øker attraktiviteten og verdien til passasjer- eller lasterommet. Den har en vaskbar overflate. Panel på skyvedøren anbefales fremfor alt for kjøretøy som hovedsakelig brukes til persontransport.
           Heldekkende panel på de hengslede bakdørene Heldekkende plastpaneler på innsiden av de to bakdørene øker attraktiviteten og verdien til passasjer- eller bagasjerommet. Finishen deres er lett å rengjøre og vannavstøtende.
           Koppholdere i kupeen Setene i kupeen kan utstyres med lett tilgjengelige koppholdere, som kan holde krus eller flasker med inntil en diameter på 84 mm. De doble holderne er integrert mellom seteputene til to seter.
           Luksus innvendig panel Det luksuriøse innvendige panelet gir kupeen den passende atmosfæren og forbedrer også støy- og varmeisolasjonen. Den er laget av høykvalitets plast med en omfattende integrert stoffkant.

           Utstyrsversjoner

           Close X
           Strapline Content
           Utstyr Utstyrshøydepunkter for nye Sprinter Tourer.
           LeftRight

           Teknologi

           Close X
           Neste
           Forrige
            4x4 firehjulsdrift med dreiemoment ved behov Det variable firehjulsdriftsystemet fordeler drivkraften til for- og bakaksel etter behov. Systemet tilpasser seg i løpet av millisekunder og helautomatisk til kjøreforholdene og forbedrer både trekkraft og kjørekomfort.
            9G-TRONIC Automatgirkassen 9G-TRONIC har ni gir som holder motorturtallet så lavt som mulig i alle kjøresituasjoner. Den nye 9-trinns girkassen gir mer kraftfull og komfortabel kjøring.
            6-trinns manuell girkasse Den 6-trinns manuelle girkassen kombinerer høy giring og kjørekomfort med effektivitet og smidige kjøreegenskaper. Betjeningen via girspaken er uanstrengt og stort sett fri for vibrasjoner. Girskiftene er jevne. Takket være det store utvekslingsforholdet forblir motorhastighetene så lave som mulig i alle kjøresituasjoner.
            Forsterket grusveiversjon Den forsterkede grusveiversjonen anbefales når kjøretøyet regelmessig brukes i anleggstransport eller i skogbruk og landbruk. Den er designet for kjøring på dårlige veier med hull eller uten fast dekke.
            Komfortfjæring luftfjæring Større komfort for passasjerer og sikrere transport av gods: Fjæringen fra fabrikken leveres med en nøyaktig avstemt, luftfjærende bakaksel. Dette sikrer god sittekomfort og beskytter sårbar last fra å bli ristet rundt.

            Digitalt tilleggsutstyr

            Close X
            Neste
            Forrige
             MBUX multimediasystem Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) får du et intelligent og utvidbart multimediasystem. De ulike grensesnittene og den høyoppløselige berøringsskjermen tilbyr en rekke kommunikasjons- og infotainmentfunksjoner.
             Navigasjon Spar tid med rask Mercedes-Benz navigasjon med fleksibel inntasting via touch control eller talekommandoer. Dette intelligente systemet bruker både lokal og oppdatert online informasjon til å føre deg trygt frem til målet.
             Navigasjon for tilhengere og overdimensjonerte kjøretøy Slik kommer du frem til bestemmelsesstedet langs egnede ruter: Det tas hensyn til bilens eller bil/tilhenger-kombinasjonens mål for Mercedes-Benz Sprinter når du beregner den optimale ruten.
             Klargjøring for Remote Services Plus Med klargjøring for Remote Services Plus kan du bruke bilen enda bedre og mer fleksibelt. Dermed kan du bruke et bredt spekter av Mercedes me connect-tjenester som gjør hverdagen din med bilen tryggere, mer komfortabel, enklere å planlegge og dermed også mer effektiv.
             Klargjøring for Live Traffic Information Du ønsker ikke å miste tid i kø, og vil gjerne ta den raskeste ruten til bestemmelsesstedet. Klargjøring for Live Traffic Information gir deg de tekniske forutsetningene for mottak av oppdatert og presis trafikkinformasjon for optimal dynamisk ruteveiledning og nøyaktig beregnede ankomsttider.
             2-veis høyttalere foran og bak 2-veis høyttalersystemet tilbyr enestående lydkvalitet takket være 12 eller 13 høyttalere spredt rundt i hele kjøretøyet.
             Smartphone Integration-pakke Smartphone Integration-pakke kobler mobiltelefonen din til multimediesystemet via Apple CarPlay® eller Android Auto®, og gir deg enkel tilgang til de viktigste appene på smarttelefonen. Og du kan også raskt og enkelt bruke tredjepartsapper som Spotify.

             Lading

             Close X
             HIDE HIDE

             Førerhjelp

             Close X
             Neste
             Forrige
              Trafikkskiltassistent Trafikkskiltassistenten gjenkjenner og viser fartsgrensene samt "Innkjøring forbudt"- eller "Forbikjøringsforbud"-skilt, og opphevelsen av disse, i instrumentpaneldisplayet og i mediedisplayet, og advarer hvis den oppdager at Innkjøring forbudt-skilt ignoreres. Dette hjelper hovedsakelig på reiser med ofte skiftende fartsgrenser, for eksempel i forbindelse med veiarbeid.
              Aktiv avstandsassistent DISTRONIC Den aktive avstandsassistenten DISTRONIC kan holde den avstanden til forankjørende kjøretøy føreren har stilt inn, og kan avlaste føreren, for eksempel ved kjøring på motorvei eller ved ujevn køkjøring. Systemet akselererer kjøretøyet av seg selv og bremser det med maksimalt halvparten av kjøretøyets bremsekraft for å opprettholde en sikker avstand.
              Aktiv kjørefeltassistent Uoppmerksomhet og tretthet kan føre til at du utilsiktet begynner å gli ut av kjørefeltet ditt. Aktiv kjørefeltassistent kan advare føreren både akustisk og visuelt. På kjøretøy med forhjuls- eller bakhjulsdrift gis det også en følbar advarsel i form av vibrasjoner i rattet.
              Aktiv bremseassistent Aktiv bremseassistent kan hjelpe deg med å forhindre ulykker med forankjørende kjøretøy eller med kryssende fotgjengere og syklister, eller med å minimere konsekvensene.
              Blindsoneassistent Blindsoneassistenten med Rear Cross Traffic Alert kan bidra til å forhindre ulykker ved skifte av kjørefelt eller rygging ut av en parkeringsplass, ved å sende ut visuelle og hørbare advarsler. Hvis blindsoneassistenten oppdager et kjøretøy i blindsonen, viser den en advarsel med en rød trekant i sidespeilet på den aktuelle siden av bilen.
              ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST kan advare føreren i god tid om tretthet og mikrosøvn. Systemet kan bidra til trafikksikkerhet, spesielt ved kjøring om natten og på lange reiser. ATTENTION ASSIST-displayet vises i instrumentklyngen mellom turtelleren og speedometeret.
              Fjernlysassistent Fjernlysassistenten slår automatisk fjernlysene av og på i henhold til trafikksituasjonen og avlaster dermed føreren fra å måtte veksle manuelt mellom fjernlys og nærlys. Systemet styres av et kamera bak frontruten som permanent registrerer trafikksituasjonen foran kjøretøyet.
              Intelligent hastighetsassistent Hold et bedre øye med fartsgrenser – dette assistansesystemet kan lese den maksimalt tillatte hastigheten fra veiskilt via kamera og fra navigasjonsdata og deretter overføre den til instrumentbordet. Du får et synlig og hørbart signal hvis du overskrider fartsgrensen.
              BSIS Sideguard Assist Kan oppdage ting du ikke kan se: Dette assistansesystemet kan gi deg visuelle og hørbare varsler for å gjøre deg oppmerksom på trafikanter i blindsonen på passasjersiden. Den kan også oppdage syklister og fotgjengere, og dermed forhindre kollisjoner.
              Moving Off Information System (MOIS) Nyttig i travle trafikksituasjoner – dette assistansesystemet kan hjelpe deg med å oppdage potensielle kollisjonsfarer i god tid når du kjører av gårde. For å gjøre dette overvåker systemet området rett foran kjøretøyet ditt og varsler deg visuelt og hørbart hvis det oppdager trafikanter i umiddelbar nærhet.

              Sikkerhet

              Close X
              Neste
              Forrige
               Adaptive bremselys De adaptive bremselysene og deres iøynefallende blinking kan redusere reaksjonstiden til førerne av etterfølgende kjøretøy betydelig og dermed forhindre påkjørsler bakfra. De blinkende bremselysene aktiveres ved en hastighet på mer enn 50 km/t.
               Mercedes-Benz nødanropssystem Mercedes-Benz nødanropssystem kan spare verdifull tid i en nødsituasjon. Et nødanrop kan utløses automatisk eller manuelt for å organisere hjelp.
               Førsteklasses beskyttelse for dekk (3 år) Førsteklasses beskyttelse for dekkene dine beskytter deg mot uventede kostnader. Den dekker skader på alle dekk installert fra fabrikk forårsaket av gjenstander som sitter fast i dekket, støtskader fra fortauskanter, sprengte dekk, hærverk eller tyveri.
               Tyverisikringspakke Tyverisikringspakken gir omfattende beskyttelse for kjøretøy og last. Når systemet er aktivert, utløses alarmen så snart en av dørene åpnes eller låses opp fra innsiden.
               Sidemarkeringslys De gule LED-markeringslysene på kjøretøysidene øker sikten under kjøring og når kjøretøyet stoppes når frontlyktene slås på, og bidrar dermed til økt trafikksikkerhet. De er påkrevd i EU for kjøretøy med en total kjøretøylengde på 6 meter og mer.
               Vinduskollisjonsputer for fører og forsetepassasjer Ved en sidekollisjon kan vinduskollisjonsputene som er integrert i himlingen, beskytte hodet, ansiktet og brystområdet til passasjerene i de ytre setene i førerhuset. De kompletterer kollisjonsputene foran for å gi en høy grad av beskyttelse og dermed redusere både risikoen for og alvorlighetsgraden av eventuelle personskader.
               Førerens kollisjonspute Ved en kollisjon kan kollisjonsputen integrert i rattet beskytte førerens hode og overkropp. Dermed gir kollisjonsputen et høyt beskyttelsesnivå som minimerer både risikoen og alvorlighetsgraden av potensielle hode- og brystskader.
               Medførers kollisjonspute Ved en kollisjon kan kollisjonsputen foran, eller den doble kollisjonsputen når det er en passasjerbenk foran, bidra til å beskytte hodet og overkroppen til passasjerer som sitter foran. Det gir dermed en høy grad av beskyttelse.
               Thorax/bekken sidekollisjonspute for fører og forsetepassasjer Ved sidekollisjon kan sidebagene plassert på yttersiden av seteryggen beskytte brystet og bekkenområdet ved å utløses i rommet mellom døren og føreren eller passasjeren. De utfyller kollisjonsputene foran for å gi en høy grad av beskyttelse og reduserer dermed både risikoen og alvorlighetsgraden av skader.

               Komfort

               Close X
               Neste
               Forrige
                Parkeringspakke med ryggekamera Parkeringspakken med ryggekamera og integrert parkeringsassistent avlaster sjåføren ved å gi bedre oversikt bakover ved parkering og manøvrering. Ryggekameraet gjør området rett bak kjøretøyet synlig. Det bidrar dermed til å identifisere eventuelle hindringer ved parkering eller manøvrering.
                Ryggekamera med display i bakspeilet Ryggekameraet gjør området rett bak bilen, som ikke kan sees direkte uten kamera, synlig i et display i bakspeilet. Dette øker sikkerheten ved parkering og manøvrering – spesielt under begrensede trafikkforhold – og kan bidra til å unngå skade på kjøretøyet.
                THERMOTRONIC automatisk klimakontroll THERMOTRONIC automatisk klimakontroll sørger automatisk for et konstant komfortabelt klima i førerhuset, selv i direkte sollys eller ved svært høye eller svært lave utetemperaturer.
                Elektrisk ekstra luftvarmer Den elektriske ekstra luftvarmeren skjemmer bort sjåfør og passasjerer med behagelig varme så snart motoren startes. Varmeapparatet varmer opp innkommende luft oppstrøms for lufteventilene, slik at en komfortabel velværeatmosfære raskt kan nytes i kjøretøyets interiør selv på kalde dager.
                Komfort førersete og passasjersete Luksussetet kan justeres manuelt i posisjon, høyde og helning ved hjelp av spaker og justeringshjul og dermed tilpasses de individuelle komfortbehovene til føreren eller passasjeren. Takket være de mange justeringsmulighetene kan selv lange reiser foretas komfortabelt.
                Elektrisk justerbare forseter Det elektrisk justerbare setet kan tilpasses individuelle komfortbehov ved å trykke på en knapp og oppfyller takket være sitt høye nivå av ergonomi kriteriene til Aktion Gesunder Rücken (AGR) e.V. Kampanje for sunnere rygger. Setets for-/bakposisjon, setehøyden samt vinkelen på ryggstøtten og seteputen er elektrisk justerbare.
                Fører- og medførersete korsryggstøtte Korsryggstøtten i seteryggen tillater individuell justering til de ergonomiske komfortbehovene til føreren eller passasjeren. Begge luftputene justeres pneumatisk. Høyden på putene og graden av krumning kan styres via en 4-veis trykknapp på utsiden av setet.
                Setevarme for fører og passasjer foran Setet er utstyrt med integrert 3-trinns setevarme. Den elektriske setevarmen øker sittekomfort og velvære på kalde dager eller kjølige netter.
                Cruise control / Tempomat Tempomat-systemet gir avslappet og økonomisk kjøring, spesielt over lange avstander. Det avlaster føreren ved å opprettholde en forhåndsvalgt hastighet uten at han må ha foten på gasspedalen.
                Vindusviskersystem Vindusviskersystemet gir føreren forbedret syn selv under viskeprosessen. Spylervæske sprayes rett foran viskerbladene og tørkes bort umiddelbart. Takket være den konsentrerte fordelingen reduseres forbruket av rensevæske betydelig.

                Denne siden inneholder både standard- og tilleggsutstyr.

                For å bruke fjernfunksjonene til Mercedes Benz wallbox og motta trådløse oppdateringer, kreves Mercedes me-appen, personlig Mercedes me-ID og samtykke til bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. For å motta over-the-air-oppdateringene må du godta den respektive oppdateringen i Mercedes me-appen eller gi generelt samtykke i Mercedes me-appen for å motta alle fremtidige oppdateringer.

                For å bruke Mercedes me-tjenester krever en personlig Mercedes me-ID og avtale om bruksvilkårene for Mercedes me connect-tjenestene. I tillegg må det respektive kjøretøyet være sammenkoblet med en brukerkonto. Ved utløp av den første perioden kan tjenestene fornyes mot et gebyr, så langt disse fortsatt er tilgjengelige for det tilsvarende kjøretøyet. Innledende aktivering av tjenestene er mulig innen 1 år etter første registrering eller første gangs drift av kunden, avhengig av hva som inntreffer først. Tilkoblingen av kommunikasjonsmodulen til mobiltelefonnettverket inkludert nødanropssystemet avhenger av den respektive nettdekningen og tilgjengeligheten til nettleverandørene.

                Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er bare hjelpemidler, og fritar deg ikke fra ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i brukerhåndboken og systemgrensene som er beskrevet der.

                Pris er inkl. frakt- og leveringsomkostninger Oslo. Det tas forbehold om feil og endringer.

                Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.