eVito Varebil | Varebiler fra Mercedes-Benz

Effektiv eldrift – god rekkevidde og nyttelast.

Konfigurer bil

Rekkevidde på inntil 311 km 1

eVito Varebil er akkurat like funksjonell, trygg og komfortabel som en vanlig Mercedes-Benz Vito. Den svært effektive elektromotoren har en effekt på maksimalt 85 kW (116 hk) og et dreiemoment på inntil 360 Nm.

Med en rekkevidde på inntil 311 km12, (WLTP) er eVito Varebil egnet for turer i urbane strøk og for landeveien. Den tilgjengelige batterikapasiteten er på 66 kWh. I standardutgaven kan den lades fra 10 til 80 % i løpet av ca. 35 minutter på en hurtigladestasjon med inntil 80 kW. Også med en AC-ladeeffekt på maks. 11 kW kan batteriet lades fra 0 til 100 % på under 6,5 timer. El-driften medfører ingen begrensninger på lasteromsvolumet som er på inntil 6,6 m3.

1

Rekkevidde ved bruk av fartsperre 80km/t.

2

Rekkevidden er beregnet i samsvar med forordning 692/2008/EF. Rekkevidden avhenger av bilens konfigurasjon, spesielt valgt topphastighetsbegrensning.

Rekkevidden er beregnet i samsvar med forordning 2017/1151/EU. Rekkevidden avhenger av bilens konfigurasjon, spesielt valgt topphastighetsbegrensning.

Høydepunkter.

 1. Drift
 2. Konnektivitet
 3. Pålitelighet
 4. Kupé
Effektiv utnyttelse av elektrisk energi.

Den intelligente driftsstrategien sørger for en mest mulig effektiv utnyttelse av energien: Med de tre kjøreprogrammene E+, E og C samt de fem energigjenvinningstrinnene D-, D, D+, D++ og D Auto kan du optimalisere strømforbruket og rekkevidden. Under energigjenvinning gjenvinnes energi når bilen bremser. Energigjenvinningstrinnet "DAUTO" hjelper deg med å utnytte batterikapasiteten best mulig. Det tilpasser energigjenvinningstrinnet til kjøresituasjonen.

God underholdning og best mulig informert.

Informasjons- og kommunikasjonssystemene med en rekke grensesnitt sørger om ønskelig for optimale forbindelser og god underholdning. Multimediesystemene Audio 30 og Audio 40 (tilleggsutstyr) betjenes via en berøringsskjerm på en intuitiv og bekvem måte.

Klar når du er det.

eVito blir raskt din høyt verdsatte partner. Derfor gjør vi alt for at forholdet skal bli langvarig og stabilt. Du får utlevert en Mercedes-Benz i velkjent kvalitet, med elektrisk drift og varmeapparat som har bestått våre omfattende vintertester i temperaturer ned til minus 30 °C. Den omfattende korrosjonsbeskyttelsen med fullforsinket karosseri og de slitesterke materialene i kupeen sørger for at den etter mange års bruk fortsatt gjør en god figur som visittkort for ditt foretak.

Her kan du nyte arbeidet.

La oss se på de behagelige sidene ved jobben din. Med sitt rommelige interiør vil eVito gjøre deg topp motivert for jobben. På de robuste og komfortable setene sitter du godt og avslappet også på langturer. I den kalde årstiden er setevarme for føreren standard og et verdifullt gode. Trenger du plass til to passasjerer foran, kan du bestille passasjersetebenk foran. Audiosystemene som leveres som tilleggsutstyr, sørger for god kommunikasjon og underholdning underveis, og navigasjonssystemet Audio 40 bidrar i tillegg til at du enklere når bestemmelsesstedet.

Et optimalt sikkerhetsnivå, også med el-drift.

Et godt beskyttet høyvoltsystem.

De elektrisk drevne varebilene fra Mercedes-Benz har bestått krevende biltester og kollisjonstester. Det betyr at de ligger på det glimrende sikkerhetsnivået Mercedes-Benz er så kjent for.

Drivlinjen, høyvoltbatteriet og høyvoltledningene er godt beskyttet. Alle høyvoltledninger er svært godt isolert. Dersom kollisjonssensorene registrerer en alvorlig ulykke, gjøres bilen automatisk spenningsløs.

Fremtiden kjører elektrisk. Sjekk ut det nye økosystemet for eldrevne varebiler.

Vanlige spørsmål og svar om eVito.

 1. Hvordan lader jeg min eldrevne varebil fra Mercedes-Benz?

  Du har ulike lademuligheter. Det enkleste: Mercedes-Benz wallbox eller en tilpasset ladeløsning for bedriften. I tillegg finnes det et stadig økende antall offentlige ladestasjoner. På en DC-hurtigladestasjon med inntil 80 kW ladeeffekt kan du lade din eVito på ca. 35 minutter fra 10 til 80 %.  Også med en AC-ladeeffekt på maks. 11 kW kan batteriet lades fra 0 til 100 % på under 6,5 timer. Alltid forberedt på en rekke ladesituasjoner: Med det fleksible ladesystemet har du alltid riktig ladeløsning for hånden.

 2. Hvordan kjører jeg effektivt med min eldrevne Mercedes-Benz varebil?

  Tre ulike kjøreprogrammer og fem energigjenvinningstrinn gjør det enklere å kjøre effektivt. Begge disse funksjonene legger til rette for at du skal kunne optimere energiforbruket og dermed også rekkevidden til din eldrevne varebil. Energigjenvinningstrinnet "DAUTO" hjelper deg med å utnytte batterikapasiteten best mulig. Det tilpasser energigjenvinningstrinnet til kjøresituasjonen.

 3. Kan jeg laste min eldrevne varebil som en bil med forbrenningsmotor?

  Batteriet til eVito er plassert i understellet, og bilen har derfor et like stort lasterom som en Vito varebil med forbrenningsmotor. Med et lastevolum på maksimalt 6,6 m3 og tilstrekkelig nyttelast takler eVito varebil kravene i arbeidshverdagen.

 4. Hvor ofte må min elvarebil fra Mercedes-Benz på service?

  Årlig service er helt nødvendig for å sikre at høyvoltkomponenter og andre bilkomponenter fungerer som de skal. Skulle det bli nødvendig å bytte batteriene, dekkes dette av batterisertifikatet som gjelder for åtte år eller en kjørelengde på inntil 160 000 km. Rådfør deg med en Mercedes-Benz forhandler hvis du har flere spørsmål om service på elvarebiler.

 5. Hva er gunstigst for meg – varebil med eldrift eller forbrenningsmotor?

  Avhengig av bruksprofilen og tatt i betraktning de økonomiske incentivene knyttet til elektrisk mobilitet, kan de samlede driftskostnadene (TCO) for en eldrevet varebil være på nivå med driftskostnadene for en bil med forbrenningsmotor. eCostCalculator bidrar til større klarhet: Den gjør det mulig å sammenligne de årlige driftskostnadene til din nåværende bil med kostnadene til en ny, eldrevet varebil fra Mercedes-Benz.

 6. Må batteriet kjøpes separat eller leases?

  Batteriet inngår i kjøpsprisen. Det påløper følgelig ingen ekstra kostnader til batterileie. Batterisertifikatet dekker den økonomiske risikoen for et batteribytte, dersom batteriets kapasitet skulle bli kraftig svekket. Det gjelder i inntil åtte år etter første gangs registrering eller en kjørelengde på inntil 160 000 km. Rådfør deg med en Mercedes-Benz forhandler hvis du har flere spørsmål om batteri og batterisertifikat.

 7. Hvilke konnektivitetstilbud finnes for eldrevne Mercedes-Benz varebiler?

  Flere av de tallrike Mercedes PRO connect-tjenestene fås også til elektriske varebiler. "Remote- og navigasjonstjenester" finnes kun for kjøretøy med elektrisk drivlinje. De muliggjør komfortabel lading og forhåndsklimatisering. De tar hensyn til ladestopp og ladetider i ruteberegningen. Rådfør deg med en Mercedes me forhandler hvis du har flere spørsmål rundt Mercedes PRO connect.

 8. Er det garanti på batteriet?

  Skulle batteriets kapasitet bli sterkt svekket i løpet av de 8 første årene eller 160 000 km etter første gangs registrering, er du dekket av batterisertifikatet. Da dekker vi kostnadene ved bytte av batteri. Og best av alt: Batterisertifikatet inngår i kjøpsprisen.

 9. Medfølger ladekabel ved kjøp av en eldrevet varebil fra Mercedes-Benz?

  Ladekabel inngår ikke i leveringsomfanget for en eldrevet varebil fra Mercedes-Benz. 3 ladekabler med Type-2-ladeplugg kan bestilles som tilleggsutstyr fra fabrikk. Du kan velge mellom 4, 5 og 8 m lengde og mellom 1- og 2-faselading. Det fleksible ladesystemet fra din Mercedes-Benz forhandler kombinerer ulike faseplugger i et praktisk sett og er egnet for et bredt spekter av ladesituasjoner. Ta kontakt med din Mercedes-Benz forhandler dersom du har spørsmål.

 10. Hva er energigjenvinningstrinn?

  Under energigjenvinning gjenvinnes energi når bilen bremser. For eksempel lades batteriet når bilen kjører i nedoverbakker, i stedet for at energien går tapt i form av varme når bilen bremser. Du kan stille inn graden av energigjenvinning i 5 trinn ved hjelp av girskiftehendlene på rattet: D++ (0 m/s²), D+ (-0,8 m/s²), D (-1,6 m/s²), D- (-2,2 m/s²). Energigjenvinningstrinnet "DAUTO" hjelper deg med å utnytte batterikapasiteten best mulig. Det tilpasser energigjenvinningstrinnet til kjøresituasjonen.

 11. Hvor fort kan jeg kjøre med min eldrevne varebil fra Mercedes-Benz?

  Du velger toppfart i tråd med kjøreprofilen. Kjører du i hovedsak i byområder eller ferdes du ofte på motorvei? Som standard er toppfarten til den eldrevne varebilen 120 km/t. Merk deg imidlertid at høyere hastighet som regel går på bekostning av rekkevidden.

 12. Hvilken rekkevidde kan oppnås med en eldrevet varebil fra Mercedes-Benz?

  For det første avhenger rekkevidden til din eldrevne varebil fra Mercedes-Benz av kjøretøykonfigurasjonen, særlig valget av toppfart. Den faktiske rekkevidden avhenger dessuten av individuell kjørestil, vei- og trafikkforhold, utetemperatur, bruk av klimaanlegg, varmesystem og andre elektriske forbrukere. Indikator for tilgjengelig effekt og energigjenvinningstrinnene hjelper deg med å utnytte ladingen mest mulig effektivt og oppnå høy rekkevidde.

 13. Hvilken ladeplugg kan jeg lade min eldrevne Mercedes-Benz varebil med?

  Combined Charging System (CCS) gir deg muligheten til å lade eVito varebil på en rekke ladestasjoner og wallboxer: Den lader både med inntil 11 kW med vekselstrøm (AC) og også inntil 80 kW med likestrøm (DC) .  For å være forberedt på ulike ladesituasjoner, anbefales det fleksible ladesystemet med forskjellige faseplugger.

 14. Hvordan unngår jeg ladetopper under lading av min eldrevne varebil?

  Ved hjelp av Mercedes PRO connect-tjenesten "Intelligent lading" kan du lade elbilflåten din trinnvis og minimere den nødvendige elektriske tilkoblingseffekten og dermed energikostnadene. Rådfør deg med en Mercedes-Benz forhandler hvis du har flere spørsmål om lading av elbiler.

 15. Egner en helelektrisk varebil fra Mercedes-Benz seg til kjøringen min?

  Mercedes-Benz Electric Ready-appen gjør det lettere å planlegge rundt ditt bytte til elektromobilitet. Du får f.eks. vite om en elektrisk Mercedes-Benz kan ta deg gjennom arbeidsdagen med bare én batterilading: Den gratis appen analyserer dine daglige strekninger og kjørestil. Og resultatet er en kjøreprofil som forteller om en elektrisk bil er aktuelt for deg. Rådfør deg med en Mercedes-Benz forhandler hvis du har flere spørsmål om overgangen til elektrisk mobilitet.

Opplev eVito Varebil nå.

Ikon avtal prøvekjøring

Avtal prøvekjøring.

Registrer deg nå og kjør av sted
Få vite mer
Ikon søk etter forhandler

Søk etter forhandler.

Og finn en i nærheten
Få vite mer
Ikon konfigurer bil

Konfigurer bil.

Og sett ditt personlige preg på bilen
Konfigurer nå
[*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO₂-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO₂-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).