eVito Varebil | Service | Næring | Mercedes-Benz
eVito Service

Service for eVito Varebil.

Digitale tjenester.

Mercedes-Benz service

Godt sikret helt fra starten av: eVito med Servicepakke og batterisertifikat.

Integrert Servicepakke1

Den inkluderte Servicepakken dekker kostnadene for vedlikeholdsarbeid iht. serviceheftet og produsentbeskrivelsene for de første fire servicene i løpet av de første fire årene. Takket være regelmessig og fagmessig kontroll av høyvoltkomponentene og andre kjøretøydeler og -funksjoner kan du stole på at varebilen din er klar til bruk og at verdien på den bevares. Både i dag og i fremtiden.

Kostnadsfritt batterisertifikat2

I tilfelle batterisvikt dekker det kostnadsfrie batterisertifikatet kostnadene. Det gjelder etter utløp av den normale to-års garantien i et tidsrom på ytterligere seks år – eller inntil en kjørelengde på 160 000 km. Det beskytter kunden mot økonomiske belastninger dersom den maksimale kapasiteten til høyvoltbatteriet er mindre enn 70 % av startkapasiteten til høyvoltbatteriet.

Mercedes-Benz Service24 og MobiloVan.

I tilfelle du likevel skulle oppleve en driftsstans, hjelper den profesjonelle Mercedes-Benz Service24h deg frem til bestemmelsesstedet. Med mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan følger disse og mange andre nyttige tjenester med som standard for alle nye Mercedes-Benz varebiler.