eVito Tourer | Mercedes-Benz varebil

Effektiv el-drift, kombinert med velkjente kvaliteter.

Konfigurer bil

Kjør inntil 366 km1, 2 uten lokale utslipp.

eVito Tourer Long Range har det som skal til for å hevde seg på elbilmarkedet. Og den er akkurat like funksjonell, trygg og komfortabel som en vanlig Mercedes-Benz Vito. Den svært effektive elektromotoren yter 150 kW (204 hk) [eVito Tourer Long Range med reg. som personbil (M1). Strømforbruk i testsyklus for blandet kjøring 26,2 kWh/100 km, CO2-utslipp 0 g/km ]3[*] og et dreiemoment på 365 Nm samt de andre elektriske komponentene utnytter synergieffekten fra konsernets modulsystem.

eVito Tourer Long Range har en rekkevidde på inntil 366 km (kombinert WLTP)32. Den effektive batterikapasiteten er på 90 kWh og med en ladeeffekt på inntil 110 kW er batteriet fulladet på ca. 45 min4 (fra 10-80%).

eVito Tourer Long Range leveres som lang og ekstra lang variant. El-driften medfører ingen begrensninger på den store kupeen med inntil åtte sitteplasser pluss fører.

eVito Tourer Long Range anbefales spesielt for bykjøring der den kjører jevnlige og hyppige turer. eVito Tourer Long Range er videre egnet for alle bransjer og bruksformål med en bruksprofil som tilsvarer bilens rekkevidde.

1

Strømforbruk og rekkevidde er beregnet i samsvar med forordning 2017/1151/EU.

2

Bilens faktiske rekkevidde avhenger dessuten av individuell kjørestil, vei- og trafikkforhold, utetemperatur, bruk av klimaanlegg/varmeapparat o.l. og kan avvike.

3

Strømforbruk og rekkevidde er beregnet i samsvar med forordning 692/2008/EF. Strømforbruk og rekkevidde avhenger av bilens konfigurasjon, spesielt av hvilken topphastighetsbegrensning som er valgt.

 

Strømforbruk og rekkevidde er beregnet i samsvar med forordning 2017/1151/EU. Strømforbruk og rekkevidde avhenger av bilens konfigurasjon, spesielt av hvilken topphastighetsbegrensning som er valgt.

4

Hvor lang tid det tar å lade batteriet, avhenger av ladeinfrastrukturen.

Høydepunkter.

 1. Drift
 2. Konnektivitet
 3. Pålitelighet
 4. Kupé
Effektiv utnyttelse av elektrisk energi.

Den intelligente driftsstrategien sørger for en mest mulig effektiv utnyttelse av energien: Med de tre kjøreprogrammene "E+", "E" og "C" samt de fem energigjenvinningstrinnene "D– –", "D–", "D", "D+" og "DAUTO" kan du optimalisere strømforbruket og rekkevidden. Under energigjenvinning gjenvinnes energi når bilen bremser. I energigjenvinningstrinnet "DAUTO" hjelper ECO-assistenten, som kobles inn automatisk, deg med å utnytte ladingen best mulig. Den tilpasser energigjenvinningstrinnet til kjøresituasjonen.

God underholdning og best mulig informert.

Informasjons- og kommunikasjonssystemene med en rekke grensesnitt sørger om ønskelig for optimale forbindelser og god underholdning. Multimediesystemene Audio 30 og Audio 40 (tilvalg) betjenes via en berøringsskjerm på en intuitiv og bekvem måte.

Klar når du er det.

eVito Tourer Long Range blir raskt din høyt verdsatte partner. Derfor gjør vi alt for at forholdet skal bli langvarig og stabilt. Du får utlevert en Mercedes-Benz i velkjent kvalitet, med elektrisk drift og varmeanlegg som har bestått våre omfattende vintertester i temperaturer ned til minus 30 °C. Den omfattende korrosjonsbeskyttelsen med fullforsinket karosseri og de slitesterke materialene i kupeen sørger for at den etter mange års bruk fortsatt gjør en god figur som visittkort for ditt foretak.

Her kan du nyte arbeidet.

La oss se på de behagelige sidene ved jobben din. Med sitt rommelige interiør vil eVito Tourer Long Range gjøre deg topp motivert for jobben. På de robuste og komfortable setene sitter du godt og avslappet også på langturer. I den kalde årstiden er setevarme for føreren standard og et verdifullt gode. Trenger du plass til to passasjerer foran, kan du bestille passasjersetebenk foran. Audiosystemene som leveres som tilleggsutstyr sørger for god kommunikasjon og underholdning underveis og med navigasjonssystemet Audio 40 og bidrar i tillegg til at du enklere når bestemmelsesstedet.

Høyvoltbatteriet er fulladet etter 10 timer.1

Maksimal ladeeffekt på inntil 11 kW.

Høyvoltbatteriet har en effektiv kapasitet på 90 kWh. Ved hjelp av en wallbox1 eller en ladestasjon kan det lades fra 0 til 100 % i løpet av ca. 10 timer. Ladeeffekten på inntil 11 kW (2 faser x 16 A eller 1 fase x 32 A) vekselstrøm overføres fra ladeinfrastrukturen via en Mode 3-ladekabel med type 2-ladeplugg. Tilvalgsladekablene fås enten i en lengde på 5 eller 8 m for 2- eller 1-faselading.

Kabelens plugg settes inn i ladekontakten på B-stolpen på førersiden. Bilens sentrallås låser og låser opp tilkoblingen. Status for ladingen ses til enhver tid på ladekontaktens kontrollindikator. Er verken wallbox eller ladestasjon tilgjengelig, kan batteriet lades via det vanlige strømnettet.

1

Hvor lang tid det tar å lade batteriet, avhenger av ladeinfrastrukturen.

Fremtiden kjører elektrisk. Sjekk ut det nye økosystemet for elektriske varebiler.

Økosystem for elektriske varebiler

Elektrifiser virksomheten din. Vi beregner og du sammenligner.

Ladeløsninger

Mercedes-Benz ladeløsninger for din elektriske varebil.

Rekkevidde

Med Mercedes-Benz Electric Ready-appen på virtuell prøvekjøring.

Samlede driftskostnader

Når lønner det seg med elektrisk mobilitet?

eVAN. Vanlige spørsmål.

 1. Egner en eldrevet bil fra Mercedes-Benz seg til kjøringen min?

  Med EQ Ready App kan du bedre planlegge din elektromobilitet. Du får f.eks. vite om en elektrisk Mercedes-Benz kan ta deg gjennom arbeidsdagen med bare én batterilading: Den gratis appen analyserer dine daglige strekninger og kjørestil. Og resultatet er en kjøreprofil som forteller om en elektrisk bil er aktuelt for deg. Rådfør deg med en Mercedes-Benz forhandler hvis du har flere spørsmål om overgangen til elektrisk mobilitet.

 2. Hvordan lader jeg min elektriske varebil fra Mercedes-Benz?

  Du har ulike lademuligheter. Den mest nærliggende: vegglader eller en individuell ladeløsning utviklet for dere på bedriftens område. I tillegg finnes det et stadig økende antall offentlige ladestasjoner. På en DC-hurtigladestasjon kan du lade opp din eVito Tourer Long Range fra 10 til 80 % med en ladeeffekt på inntil 110 kW1 på ca 45 minutter2.

 3. Hvordan kjører jeg min eldrevne Mercedes-Benz mest effektivt?

  Tre ulike kjøreprogrammer og fem energigjenvinningstrinn gjør det enklere å kjøre effektivt. Begge disse funksjonene legger til rette for at du skal kunne optimalisere energiforbruket og dermed også rekkevidden til eVito Tourer Long Range. I energigjenvinningstrinnet D Auto hjelper ECO-assistenten, som kobles inn automatisk, deg med å utnytte ladingen best mulig. Den tilpasser energigjenvinningstrinnet til kjøresituasjonen.

 4. Hvordan er plassforholdene i eVito Tourer Long Range?

  Batteriene til eVito Tourer Long Range er plassert i understellet, og bilen har derfor det samme sjenerøse passasjerrommet som en Vito Tourer med forbrenningsmotor.

 5. Hvor ofte må min elbil fra Mercedes-Benz på service?

  Årlig service er helt nødvendig for å sikre at høyvoltkomponenter og andre bilkomponenter fungerer som de skal. . Skulle det bli nødvendig å bytte batteriene, dekkes dette av batterisertifikatet som gjelder for åtte år eller en kjørelengde på inntil 160 000 km. Rådfør deg med en Mercedes-Benz forhandler hvis du har flere spørsmål om service på elbiler.

 6. Må batteriet kjøpes separat eller leases?

  Batteriet inngår i kjøpsprisen til eVito Tourer Long Range. Det påløper følgelig ingen ekstra kostnader til batterileie. Batterisertifikatet dekker den økonomiske risikoen for et batteribytte, dersom batteriets kapasitet skulle bli kraftig svekket. Det gjelder i inntil åtte år etter første gangs registrering eller en kjørelengde på inntil 160 000 km. Rådfør deg med en Mercedes-Benz forhandler hvis du har flere spørsmål om batteri og batterisertifikat.

 7. Hva er forskjellen mellom AC- og DC-lading?

  Batteriet lades alltid med likestrøm (DC), som er tilgjengelig direkte på DC-hurtigladestasjoner. Takket være høy ladeeffekt kan du lade opp ny rekkevidde raskt. Ved AC-lading via wallbox eller i unntakstilfeller via det vanlige strømnettet, tilføres bilen vekselstrøm (AC). Den omformes til likestrøm av en AC-lader i bilen og mates først deretter til batteriet. Med det fleksible ladesystemet er begge alternativene mulige, da det inneholder egnede faseplugger for en rekke ladesituasjoner.

 8. Er det garanti på batteriet?

  Skulle batteriets kapasitet synke under grenseverdi på 180 Ah for restkapasitet i løpet av de åtte første årene eller 160 000 km etter første gangs registrering, er du dekket av batterisertifikatet. Da dekker vi kostnadene ved bytte av batteri. Og best av alt: Batterisertifikatet inngår i kjøpsprisen.

 9. Medfølger ladekabel ved kjøp av en eldrevet bil fra Mercedes-Benz?

  Ladekabel inngår (4 m, Type 2, 3x32A) i leveringsomfanget for en elbil fra Mercedes-Benz. 2 ladekabler med Type 2-ladekabelplugg kan bestilles som tilleggsutstyr fra fabrikk. Du kan velge mellom 5 og 8 m lengde. Ta kontakt med din Mercedes-Benz forhandler dersom du har spørsmål.

 10. Hva er energigjenvinningstrinn?

  Under energigjenvinning gjenvinnes energi når bilen bremser. For eksempel lades batteriet når bilen kjører i nedoverbakker, i stedet for at energien går tapt i form av varme når bilen bremser. Du kan stille inn graden av energigjenvinning i 5 trinn ved hjelp av girskiftehendlene på rattet: D++ (0 m/s²), D+ (-0,5 m/s²), D (-1,0 m/s²), D- (-1,5 m/s²). I energigjenvinningstrinnet D Auto hjelper ECO-assistenten, som kobles inn automatisk, deg med å utnytte ladingen best mulig. Den tilpasser energigjenvinningstrinnet til kjøresituasjonen.

 11. Hvor fort kan jeg kjøre med min elbil fra Mercedes-Benz?

  Som standard er toppfarten til eVito Tourer Long Range 140 km/t. Toppfarten kan økes til 160 km/t med tilvalg. Merk deg imidlertid at høyere hastighet som regel går på bekostning av rekkevidden.

 12. Hvilken rekkevidde kan oppnås med en elbil fra Mercedes-Benz?

  For det første avhenger rekkevidden til din elbil fra Mercedes-Benz av kjøretøykonfigurasjonen, særlig valget av toppfart. Den faktiske rekkevidden avhenger dessuten av individuell kjørestil, vei- og trafikkforhold, utetemperatur, bruk av klimaanlegg, varmesystem og andre elektriske forbrukere. Indikator for tilgjengelig effekt og energigjenvinningstrinnene hjelper deg med å utnytte ladingen mest mulig effektivt og oppnå høy rekkevidde.

 13. Hvilken ladeplugg kan jeg lade min eldrevne Mercedes-Benz med?

  Takket være Combined Charging System (CCS) har du stor fleksibilitet med eVito Tourer Long Range når det gjelder ladestasjoner og wallboxer: Den lader både med inntil 11 kW og vekselstrøm (AC) og inntil 110 kW og likestrøm (DC).

 14. Hvilke konnektivitetstilbud finnes for elektriske Mercedes-Benz varebiler?

  Flere av de tallrike Mercedes PRO connect-tjenestene fås også til elektriske varebiler. Pakken "Remote- og navigasjonstjenester" finnes kun for kjøretøy med elektrisk drivlinje. Den gjør lading mer økonomisk og komfortabel. Rådfør deg med en Mercedes me forhandler hvis du har flere spørsmål rundt Mercedes PRO connect.

1

Ladeeffekten på 110 kW (for høyvoltbatteri med 90 kWh) eller 80 kWh (høyvoltbatteri med 60 kWh) er tilgjengelig som tilvalg for eVito Tourer PRO.

2

Min. DC-ladetid
Minimum ladetid fra 10 til 80% under optimale betingelser på DC-ladestasjon med tilførselsspenning 400 volt, strøm 300 A; ladetiden kan avvike avhengig av ulike faktorer, som f.eks. omgivelses- og batteritemperatur og ved bruk av ekstra sekundærforbrukere som f.eks. varmeapparatet.

Opplev eVito Tourer nå.

Ikon avtal prøvekjøring

Avtal prøvekjøring.

Registrer deg nå og kjør av sted
Få vite mer
Ikon søk etter forhandler

Søk etter forhandler.

Og finn en i nærheten
Få vite mer
Ikon konfigurer bil

Konfigurer bil.

Og sett ditt personlige preg på bilen
Konfigurer nå
[*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO₂-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO₂-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).