Vito Mixto | Mercedes-Benz varebil

Klar for enhver oppgave: Med Vito Mixto.

Hjelper deg å nå målene – både i bedriften og på veien.

Book prøvekjøring

Frakter personer og last.

Vito Mixto er en allrounder med stjerne: Den rommer inntil 6 personer og et lastevolum på inntil 4,1 m³. Drivsystemene med lavt forbruk bidrar til et godt økonomisk resultat for hver kilometer. Som forventet av en Mercedes-Benz ligger sikkerhetsutstyret med teknisk gjennomprøvde førerassistansesystemer på et meget høyt nivå. Det er ikke det eneste som er toppstandard – tre audiosystemer som tilvalg og konnektivitetsløsningene til Mercedes PRO gir tilgang til den digitale verden i Vito.

Høydepunkter.

  1. Sikkerhet
  2. Driftsøkonomi
  3. Konnektivitet
Nå målet ditt med sikker margin.

Alle kan dra nytte av de eksemplariske sikkerhets- og førerassistansesystemene i Vito Varebil – passasjerene dine, du selv og også andre trafikanter. Det elektroniske stabilitetsprogrammet ADAPTIVE ESP® med lastavhengig regulering, sidevindassistenten og oppmerksomhetsassistenten ATTENTION ASSIST inngår i standardutstyret. I tillegg til standard kollisjonspute for fører får du flere kollisjonsputer som tilleggsutstyr. Om ønskelig kan du få støtte fra den aktive bremseassistenten og den aktive avstandsassistenten DISTRONIC samt kjørefelt- og blindsoneassistenten.

Økonomisk hele veien.

Den som forvalter ressursene med forsiktighet, vil alltid være høyt verdsatt i bedriften. Blant alle dieselmotorene til Vito Varebil vil du garantert finne en god løsning for dine transportoppgaver. Påliteligheten og den lange levetiden som kjennetegner Mercedes-Benz sørger for at din Vito Varebil alltid er parat til innsats når du trenger den. Det gjør også de lange serviceintervallene på inntil 40 000 km.

Hold deg på nett ute på veien også.

Med Vito tar du simpelthen den digitale verdenen med deg! Audiosystemene har håndfrisett samt musikkstrømming via Bluetooth® og gjør det til dels mulig å integrere smarttelefoner. Dermed kan arbeidet utføres mest mulig effektivt og bekvemt – også takket være den enkle betjeningen.

Det stadig økende antallet Mercedes PRO konnektivitetstjenester hjelper deg med å takle oppgaver enklere og mer effektivt. Det omfattende tilbudet av tilvalg strekker seg fra flåtekommunikasjon og billogistikk til Mercedes-Benz nødanropssystem.

Multitalent for krevende oppgaver.

Noen oppgaver krever spesielle løsninger. For eksempel når du har behov for å ta med deg passasjerer i tillegg til last. Da kommer Vito Mixto virkelig til sin rett. Med vinduer bak fordørene, komfortabel innstigning og et fleksibelt seteoppsett for inntil seks personer byr den både på funksjonalitet og komfort.
Med den lengste av de tre kjøretøylengdene som tilbys, kan du fylle opp en lasteflate på inntil 2,63 m² bak setebenken. Et annet fortrinn er de store døråpningene og den lave lastekanten som gjør tunge oppgaver lettere – lasting og lossing er nå mer praktisk, effektivt og sikrere enn noensinne.
Kjøretøylengde
Kompakt (A1)
Lang (A2)
Ekstra lang (A3)
Lasteflate
Lasteromslengde
Lasteromsvolum
 Maks. nyttelast
1,86 m²
2433 mm
3,1 m³
1271 kg
2,26 m²
2678 mm
3,6 m³
1246 kg
2,26 m²
2678 mm
3,6 m³
1221 kg

Her kan du nyte arbeidet.

Vito Mixto

Elektriske varebiler fra Mercedes-Benz: praktiske i hverdagen, økonomiske og helelektriske.

Opplev Vito Varebil også med el-drift.

Opplev Vito Mixto nå.

Mercedes PRO: forenkler og setter fart i virksomheten.

Mercedes PRO1 er det nye merket til Mercedes-Benz Vans for alle aktuelle og fremtidige tjenester, løsninger og digitale tjenester for den daglige virksomheten. . Vårt mål: å utnytte de digitale mulighetene for å gjøre virksomheten din enda mer effektiv.

Mercedes PRO samler alle relevante tjenester på en nettbasert plattform. Til å begynne med tilbys noen utvalgte tjenester som vil bli kontinuerlig videreutviklet og individuelt tilpasset for deg. Vår ambisjon er å koble dine behov til fremtidsteknologiene vi har utviklet, og å integrere dem intelligent inn i hverdagen din.

1

Mercedes PRO er tilgjengelig i enkelte europeiske land. Du får mer utførlig informasjon hos din Mercedes-Benz forhandler.

[*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).