Vito Mixto | Mercedes-Benz varebil

Klar for enhver oppgave: Med Vito Mixto.

Hjelper deg å nå målene – både i bedriften og på veien.

Book prøvekjøring

Frakter personer og last.

Vito Mixto er en allrounder med stjerne: Den rommer inntil 6 personer og et lastevolum på inntil 4,1 m³. Drivsystemene med lavt forbruk bidrar til et godt økonomisk resultat for hver kilometer. Som forventet av en Mercedes-Benz ligger sikkerhetsutstyret med teknisk gjennomprøvde førerassistansesystemer på et meget høyt nivå. Det er ikke det eneste som er toppstandard – tre audiosystemer som tilvalg og konnektivitetsløsningene til Mercedes PRO gir tilgang til den digitale verden i Vito.

Høydepunkter.

  1. Sikkerhet
  2. Driftsøkonomi
Nå målet ditt med sikker margin.

Alle kan dra nytte av de eksemplariske sikkerhets- og førerassistansesystemene i Vito Mixto – passasjerene dine, du selv og også andre trafikanter. I sikkerhetsutstyret som er standard, inngår blant annet sidevindassistent og oppmerksomhetsassistenten ATTENTION ASSIST. I tillegg til standard kollisjonspute for fører får du som tilleggsutstyr kollisjonspute for forsetepassasjer samt sidekollisjonsputer for bryst/bekken og vinduskollisjonsputer foran. Om ønskelig kan du få støtte fra den aktive bremseassistenten og den aktive avstandsassistenten DISTRONIC samt kjørefelt- og blindsoneassistenten med Rear Cross Traffic Alert.

Økonomisk hele veien.

Den som forvalter ressursene med forsiktighet, vil alltid være høyt verdsatt i bedriften. Blant alle dieselmotorene til Vito Varebil vil du garantert finne en god løsning for dine transportoppgaver. Påliteligheten og den lange levetiden som kjennetegner Mercedes-Benz sørger for at din Vito Varebil alltid er parat til innsats når du trenger den. Det gjør også de lange serviceintervallene på inntil 40 000 km.

Multitalent for krevende oppgaver.

Noen oppgaver krever spesielle løsninger. For eksempel når du har behov for å ta med deg passasjerer i tillegg til last. Da kommer Vito Mixto virkelig til sin rett. Med vinduer bak fordørene, komfortabel innstigning og et fleksibelt seteoppsett for inntil seks personer byr den både på funksjonalitet og komfort.
Med den lengste av de tre kjøretøylengdene som tilbys, kan du fylle opp en lasteflate på inntil 2,63 m² bak setebenken. Et annet fortrinn er de store døråpningene og den lave lastekanten som gjør tunge oppgaver lettere – lasting og lossing er nå mer praktisk, effektivt og sikrere enn noensinne.
Kjøretøylengde
Kompakt (A1)
Lang (A2)
Ekstra lang (A3)
Lasteflate
Lasteromslengde
Lasteromsvolum
 Maks. nyttelast
2,26 m²
2678 mm
3,6 m³
1246 kg
2,26 m²
2678 mm
3,6 m³
1221 kg

Her kan du nyte arbeidet.

Vito Mixto

Elektriske varebiler fra Mercedes-Benz: praktiske i hverdagen, økonomiske og helelektriske.

Opplev Vito Varebil også med el-drift.

Opplev Vito Mixto nå.

Ikon avtal prøvekjøring

Avtal prøvekjøring.

Registrer deg nå og kjør av sted
Få vite mer
Ikon søk etter forhandler

Søk etter forhandler.

Og finn en i nærheten
Få vite mer
Ikon konfigurer bil

Konfigurer bil.

Og sett ditt personlige preg på bilen
Få vite mer

Mercedes PRO: forenkler og setter fart i virksomheten.

Mercedes PRO1 er det nye merket til Mercedes-Benz Vans for alle aktuelle og fremtidige tjenester, løsninger og digitale tjenester for den daglige virksomheten. . Vårt mål: å utnytte de digitale mulighetene for å gjøre virksomheten din enda mer effektiv.

Mercedes PRO samler alle relevante tjenester på en nettbasert plattform. Til å begynne med tilbys noen utvalgte tjenester som vil bli kontinuerlig videreutviklet og individuelt tilpasset for deg. Vår ambisjon er å koble dine behov til fremtidsteknologiene vi har utviklet, og å integrere dem intelligent inn i hverdagen din.

1

Mercedes PRO er tilgjengelig i enkelte europeiske land. Du får mer utførlig informasjon hos din Mercedes-Benz forhandler.

[*] Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye personbiler (Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen), som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder og Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de).