Klar for enhver oppgave: Med Vito Mixto.

Hjelper deg å nå målene – både i bedriften og på veien.

Book prøvekjøring

Frakter personer og last.

Vito Mixto er en allrounder med stjerne: Den rommer inntil 6 personer og et lastevolum på inntil 4,1 m³. Drivsystemene med lavt forbruk bidrar til et godt økonomisk resultat for hver kilometer. Som forventet av en Mercedes-Benz ligger sikkerhetsutstyret med teknisk gjennomprøvde førerassistansesystemer på et forbilledlig nivå. På et høyt teknologisk nivå ligger også de tre audiosystemene (tilvalg) og konnektivitetsløsningene til Mercedes PRO, som gir deg tilgang til den digitale verden i din Vito.

Høydepunkter.

God underholdning og best mulig informert.

Informasjons- og kommunikasjonssystemene med en rekke grensesnitt sørger om ønskelig for optimale forbindelser og god underholdning. Multimediesystemene Audio 30 og Audio 40 (tilvalg) betjenes via en berøringsskjerm på en intuitiv og bekvem måte.

Mercedes PRO: forenkler og setter fart på virksomheten.

Finn den passende løsningen for din Vito.

Multitalent for krevende oppgaver.

Noen oppgaver krever spesielle løsninger. For eksempel når du har behov for å ta med deg passasjerer i tillegg til last. Da kommer Vito Mixto virkelig til sin rett. Med vinduer bak fordørene, komfortabel innstigning og et fleksibelt seteoppsett for inntil seks personer byr den både på funksjonalitet og komfort.
Med den lengste av de tre kjøretøylengdene som tilbys, kan du fylle opp en lasteflate på inntil 2,63 m² bak setebenken. Et annet fortrinn er de store døråpningene og den lave lastekanten som gjør tunge oppgaver lettere – lasting og lossing er nå mer praktisk, effektivt og sikrere enn noensinne.
Kjøretøylengde
Kompakt (A1)
Lang (A2)
Ekstra lang (A3)
Lasteflate
Lasteromslengde
Lasteromsvolum
 Maks. nyttelast

Her kan du nyte arbeidet.

Mercedes PRO: forenkler og setter fart i virksomheten.

Mercedes PRO er det nye merket til Mercedes-Benz Vans for alle aktuelle og fremtidige tjenester, løsninger og digitale tjenester for den daglige virksomheten. . Vårt mål: å utnytte de digitale mulighetene for å gjøre virksomheten din enda mer effektiv.

Mercedes PRO samler alle relevante tjenester på en nettbasert plattform. Til å begynne med tilbys noen utvalgte tjenester som vil bli kontinuerlig videreutviklet og individuelt tilpasset for deg. Vår ambisjon er å koble dine behov til fremtidsteknologiene vi har utviklet, og å integrere dem intelligent inn i hverdagen din.

[*]Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye varebiler og personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye varebiler og personbiler som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder.

Lorem Ipsum