Klar for enhver oppgave: Med Vito Mixto.

Hjelper deg å nå målene – både i bedriften og på veien.

Book prøvekjøring

Vito. Vil, kan og gjør det.

Du er alltid klar til å gjøre en innsats. Du elsker nye utfordringer og jobber målbevisst. Da er Vito som skapt for deg. For Vito er en solid støttespiller som hjelper deg til å nå dine mål – både på veien og i bedriften. Den er like eksemplarisk når det gjelder driftsøkonomi og kvalitet som når det gjelder fleksibilitet og sikkerhet. En varebil fra en ekte ekspert på nyttekjøretøy.

Med et drivstofforbruk helt ned i 0,57 liter per mil [Vito Varebil og Vito Mixto 116 CDI med BlueEFFICIENCY-pakke i forbindelse med 7G-TRONIC PLUS og med registrering som nyttekjøretøy (N1). Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,58–0,57 l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 153–150 g/km] [*] er den mer økonomisk enn noen gang og bidrar til suksess for deg med hver kjørte kilometer. Og takket være innovative assistanse- og sikkerhetssystemer er kjøringen sikrere enn noensinne. Utvalget av driftstyper er også enestående: forhjuls-, bakhjuls- eller firehjulsdrift.Så er det opp til deg å velge det som passer best for dine oppgaver.

Et tett nettverk av Mercedes-Benz forhandlere står til tjeneste med et omfattende servicetilbud som sørger for at Vito bevarer sin verdi og pålitelighet i lang tid fremover. Når det gjelder vedlikehold og reparasjon, anbefaler vi at du bruker et Mercedes-Benz verksted. De kjenner bilen din best. På den måten er du sikret at din Vito forblir din trygge partner i lang tid fremover.

Mercedes-Benz Vans. Kvalitet i arbeid

Høydepunkter.

  1. Kvalitet
  2. Driftsøkonomi
  3. Sikkerhet
  4. Fleksibilitet
  5. Komfort
Klar når du er det.

Vito blir raskt din høyt verdsatte partner. Derfor gjør vi alt for at forholdet skal bli langvarig og stabilt. Ved utlevering får du et modent kjøretøy i Mercedes-Benz kvalitet som har tilbakelagt 5,5 mill. testkilometer og bestått omfattende prøving og testing med glans. Vito er beregnet på bruk i næringsvirksomhet med de kravene det innebærer. Den omfattende korrosjonsbeskyttelsen med fullforsinket karosseri sørger for at den etter mange års bruk fortsatt gjør en god figur som visittkort for ditt foretak.

En ting er sikkert: Med Vito bestemmer du deg for en bil som du kan stole på. Et kjøretøy med maksimal tilgjengelighet som hjelper deg med arbeidsoppgavene dine overalt og døgnet rundt. For oss er slagordet "Mercedes-Benz Varebil. Kvalitet i arbeid." mer enn bare et motto. Det er et løfte.

Oppleve et driftsøkonomisk mirakel.

Den som forvalter ressursene med forsiktighet, vil alltid være høyt verdsatt i bedriften. Derfor er Vito utstyrt med alt som skal til for å sikre din virksomhet en bærekraftig driftsøkonomi. Med sertifiserte forbruksverdier helt ned i 0,57 liter per mil [Vito Varebil og Vito Mixto 116 CDI med BlueEFFICIENCY-pakke i forbindelse med 7G-TRONIC PLUS og med registrering som nyttekjøretøy (N1). Drivstofforbruk ved blandet kjøring: 0,58–0,57 l/mil; CO2-utslipp ved blandet kjøring: 153–150 g/km] [*] kjører du økonomisk. En verdi som kan være et eksempel til etterfølgelse. Det kan også den velkjente påliteligheten og den lange levetiden som kjennetegner Mercedes-Benz. Disse kvalitetene sørger for at din Vito alltid er parat til innsats når du trenger den. Det gjør også de lange serviceintervallene på inntil 40 000 km. Kort sagt: Den fremragende produktkvaliteten er den beste forutsetningen for å kunne holde et lavt budsjett for service og reparasjonskostnader. Og for at Vito skal være i toppform også etter mange års innsats, har vi gitt den en fremragende korrosjonsbeskyttelse med på veien, blant annet et fullforsinket karosseri.

Nå målet ditt med sikker margin.

De eksemplariske sikkerhets- og assistansesystemene i Vito er verdifulle og nyttige for alle, passasjerene dine, deg selv og også andre trafikanter. Også varer og gods transporteres trygt i Vito. Allerede i standardversjon av Vito Mixto får du sidevindassistent, oppmerksomhetsassistenten ATTENTION ASSIST, kollisjonspute for føreren, kollisjonspute for forsetepassasjeren med registrering som personbil (M1) samt med nyeste generasjon av det elektronisk stabilitetsprogrammet ADAPTIVE ESP® om bord. ADAPTIVE ESP® tar også hensyn til bilens last når den regulerer kjøredynamikken. Og ved å skanne QR-koden på redningsklebeskiltet på B-stolpen får redningsmannskaper enkel tilgang til bilens redningsdata.

Et høydepunkt er COLLISION PREVENTION ASSIST (tilleggsutstyr) som overvåker avstanden til kjøretøyet foran deg også utenfor byer og tettsteder, og kan varsler hvis det er fare for kollisjon. Som tilleggsutstyr kan du få vinduskollisjonsputer og sidekollisjonsputer som beskytter bryst og bekken for fører og forsetepassasjer, samt det forebyggende passasjerbeskyttelsessystemet PRE-SAFE®. Og vil du ha en enda sikrere Vito, anbefaler vi deg å ta en kikk i oversikten over ekstra sikkerhetsutstyr. Alt har én ting til felles – det hjelper deg til å nå dine mål på en trygg og sikker måte.
 

Rommer mye.

I Vito er det plass til alt som må være med. Og med sine 3200 kg totalvekt og en nyttelast på inntil 1374 kg (varebil) og en lasteromslengde på inntil 3 m laster den hvor mye det skal være. Men det er ikke alt. Med 3 kjøretøylengder, 2 akselavstander, et fleksibelt sikringssystem og praktiske skilleveggløsninger byr den på allsidige variasjonsmuligheter og spesialiseringer som legger forholdene til rette for dine profesjonelle transportløsninger.

En oppgave er ikke nødvendigvis bare en oppgave. Særlig ikke når det er behov for å ta med seg passasjerer i tillegg til last. Da kommer Vito Mixto til sin rett. Med vinduer bak fordørene, komfortabel innstigning og et fleksibelt seteoppsett for inntil seks personer byr den både på funksjonalitet og komfort. Og om nødvendig kan du ta ut den bakre setebenken med noen enkle håndgrep.

De store døråpningene og den lave lastekanten gjør for øvrig at du kan mestre tunge oppgaver lekende lett. Å laste og losse Vito er nå sikrere og mer komfortabelt og effektivt enn noensinne.

Her kan du nyte arbeidet.

La oss se på de behagelige sidene ved jobben din: Med sitt rommelige interiør vil Vito gjøre deg topp motivert for jobben. Setene er komfortable med robuste setetrekk og ergonomisk polstring. I den kalde årstiden er setevarme for føreren og passasjeren foran et verdifullt gode. Trenger du plass til to passasjerer foran, kan du bestille passasjersetebenk foran.

Takket være elektromekanisk servostyring og tilleggsutstyr som TEMPOMAT, multifunksjonsratt med stillbar rattstamme og kjørecomputer blir kjøringen en fornøyelse. Og velger du klimaanlegg eller klimaautomatikk fra utstyrsprogrammet, holder du hodet kaldt også på ekstra varme dager.

Audiosystemene som kan bestilles ekstra, sørger for god kommunikasjon og topp underholdning, mens navigasjonssystemene Audio 40 eller Becker® MAP PILOT1 hjelper deg til å komme raskere frem til målet. Vil du oppgradere din Vito litt ekstra, kan du bestille den med Krompakke interiør. Og siden gode oppbevaringsmuligheter er en viktig nøkkel til suksess, har vi utstyrt Vito med tallrike praktiske oppbevaringsrom som hjelper deg å holder orden i sakene.

Karosseri.

Kjøretøylengde
Kompakt
Lang
Ekstra lang
Lasteflate
Lasteromslengde
Lasteromsvolum
 Maks. nyttelast
1,86 m2
2433 mm
3,1 m3
1310 kg
2,26 m2 
2678 mm
3,6 m3
1285 kg
2,26 m2
2678 mm
 3,6 m3
1.260

Like mangfoldig som dine oppgaver.

Først gjelder det å komme frem. Men så vil du gjerne komme videre. Derfor gir Vito deg som første varebil i sin klasse tre ulike driftstyper å velge mellom: forhjuls-, bakhjuls- og firehjulsdrift. Alt etter hva du har fore og hvor du ferdes, velger du ganske enkelt den bilen som har den driftstypen som passer til din bruksprofil og kjøremåte.

Underveis sørger den 7-trinns automatgirkassen 7G-TRONIC PLUS7 (tilleggsutstyr) for høy kjørekomfort og lavt drivstofforbruk. Også den manuelle 6-trinnsgirkassen, som er standardutstyr, overbeviser med en harmonisk balanse mellom dynamikk og effektivitet. Uansett hvilken driftstype du måtte velge: Med den elektromekaniske servostyringen som standard, det komfortable understellsoppsettet og det uavhengige hjulopphenget nyter du i Vito energieffektivitet, rolig gange og kjørekomfort på personbilnivå.

Med fullt fokus på sikkerhet.

Vito har sikkerhetsutstyr av høy kvalitet som blant annet omfatter sidevindassistent og oppmerksomhetsassistenten ATTENTION ASSIST. I tillegg til standard kollisjonspute for fører får du som tilleggsutstyr kollisjonspute for forsetepassasjer samt sidekollisjonsputer for bryst/bekken og vinduskollisjonsputer foran. Om ønskelig bidrar kollisjonsvarsleren COLLISION PREVENTION ASSIST samt kjørefeltassistenten og blindsoneassistenten til sikkerheten.

LED Intelligent Light System

ATTENTION ASSIST

Sidevindassistent

Collision Prevention Assist

Kjørefeltassistent

Blindsoneassistent

Mercedes PRO: forenkler og setter fart i virksomheten.

Mercedes PRO er det nye merket til Mercedes-Benz Vans for alle aktuelle og fremtidige tjenester, løsninger og digitale tjenester for den daglige virksomheten. . Vårt mål: å utnytte de digitale mulighetene for å gjøre virksomheten din enda mer effektiv.

Mercedes PRO samler alle relevante tjenester på en nettbasert plattform. Til å begynne med tilbys noen utvalgte tjenester som vil bli kontinuerlig videreutviklet og individuelt tilpasset for deg. Vår ambisjon er å koble dine behov til fremtidsteknologiene vi har utviklet, og å integrere dem intelligent inn i hverdagen din.

[*]Ytterligere informasjon om det offisielle drivstofforbruket og de offisielle CO2-utslippene fra nye varebiler og personbiler fremgår av håndboken om drivstofforbruk, CO2-utslipp og strømforbruk for nye varebiler og personbiler som kan bestilles gratis ved alle utsalgssteder.

Lorem Ipsum