Sprinter varebil | Finansiering og forsikring | Mercedes-Benz

Setter standarden: finansiering, leasing og service for din Mercedes-Benz varebil.

Den rette finansieringen for din varebil.

Bertel O. Steen Finans er et datterselskap av Bertel O. Steen AS. Vi tilbyr kjøpere av Mercedes-Benz gunstige og fleksible ordninger for billån og leasing. Med Bertel O. Steen Finans får du en total finansieringsplan til bilen, uten at du trenger å involvere en tredjepart. Det er enklere og tryggere for deg som kunde.

Vår jobb: Holde varebilen din i gang.

Med Mercedes-Benz service har du en partner som kjenner varebilen din best og sørger for å holde den driftssikker og operativ.

Mercedes-Benz Serviceavtaler for varebil.

Varebilen er en viktig motor for din suksess. Er den i bevegelse, er det bevegelse i forretningene. Med Serviceavtale fra Mercedes-Benz sørger du for at det fortsetter slik. Finn ut hvilken avtale som passer best for deg.

Mercedes-Benz Service24h og MobiloVan.

I tilfelle bilen likevel skulle stoppe opp, hjelper den profesjonelle Mercedes-Benz Service24h deg frem til bestemmelsesstedet. Med mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan1 følger disse og mange andre nyttige tjenester med som standard for alle nye Mercedes-Benz varebiler.

1

For modellene Sprinter, Vito, Citan og Marco Polo ACTIVITY er Mercedes-Benz MobiloVan gyldig i gjeldende form. For alle biler førstegangsregistrert etter 01.10.2012 gjelder MobiloVan til å begynne med i 2 år uten serviceplikt og fornyes deretter fra service til service hos autorisert Mercedes-Benz forhandler i inntil 30 år.

Tjenestene i Mercedes-Benz Mobilo i gjeldende utgave er gyldig for modellene V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo og Marco Polo HORIZON.