Setter standarden: finansiering, leasing og service for din Mercedes-Benz Vito Mixto.

Vår jobb: Holde varebilen din i gang.

Med Mercedes-Benz service har du en partner som kjenner varebilen din best og sørger for å holde den driftssikker og operativ.

Mercedes-Benz Van Uptime. Vi tar oss av din nye Sprinter.

Tre tjenester utviklet for å unngå uventet stillstandstid. Den digitale diagnosen i sanntid fra Mercedes-Benz Van Uptime gir deg anbefalinger om vedlikehold du kan utføre selv, samt om planlegging og samling av forestående reparasjoner og vedlikeholdsarbeider. Er det fare for akutt driftsstans, varsles du på et tidlig tidspunkt og kan samtykke i at systemet leder deg til nærmeste verksted, som straks går i gang med å planlegge verkstedoppholdet.

Mercedes-Benz Serviceavtaler for varebil.

Varebilen er en viktig motor for din suksess. Er den i bevegelse, er det bevegelse i forretningene. Med Serviceavtale fra Mercedes-Benz sørger du for at det fortsetter slik. Finn ut hvilken avtale som passer best for deg.

Mercedes-Benz Service24h og MobiloVan.

I tilfelle bilen likevel skulle stoppe opp, hjelper den profesjonelle Mercedes-Benz Service24h deg frem til bestemmelsesstedet. Med mobilitetsgarantien Mercedes-Benz MobiloVan1 følger disse og mange andre nyttige tjenester med som standard for alle nye Mercedes-Benz varebiler.

1

For modellene Sprinter, Vito, Citan og Marco Polo ACTIVITY er Mercedes-Benz MobiloVan gyldig i gjeldende form. For alle biler førstegangsregistrert etter 01.10.2012 gjelder MobiloVan til å begynne med i 2 år uten serviceplikt og fornyes deretter fra service til service hos autorisert Mercedes-Benz forhandler i inntil 30 år.

Tjenestene i Mercedes-Benz Mobilo i gjeldende utgave er gyldig for modellene V-Klasse, X-Klasse, Marco Polo og Marco Polo HORIZON.

Lorem Ipsum