Contact

Close
Contact
Intro
Eksteriør
Dimensjoner
Interiør
Utstyr
Video
Prøvekjøring
  Jupiter Red
  Steel Blue
  Pebble Grey
  Arctic White
  Granite Green
  Light Ivory
  Graphite Grey
  Hyacinth Red Metallic
  Rock Crystal White
  Obsidian Black
  Brilliant Silver
  Selenite Grey
  Modell eVito Tourer
  Pris: Kontakt forhandler
  Eksteriør Tiltalende design i designspråket til Mercedes-Benz.
  LeftRight

  Høydepunkter eksteriør

  Close X
  Neste
  Forrige
   Forkrommet grill De attraktive kromapplikasjonene på lamellene gir grillen et slående utseende.
   Tilleggsutstyr.
   Vito Speilpakke Kan forbedre kjøresikkerheten takket være dimming av bakspeil og sidespeil og elektrisk foldbare sidespeil.
   Tilleggsutstyr.
   LED intelligent lyssystem De adaptive LED-frontlyktene svinges automatisk vertikalt og horisontalt – avhengig av kjøresituasjonen.
   Tilleggsutstyr.
   Projeksjon av merkevarelogo For et spesielt stilig, eksklusivt utseende projiseres merkevarelogoen på gulvet ved siden av de åpne sidedørene.
   Tilleggsutstyr.
   Eksteriør Dynamic-pakke Eksteriør Dynamic-pakken forbedrer bilens sportslige karakter og gjør den mer individuell.
   Tilleggsutstyr.

   Tilgang og lasting

   Close X
   Neste
   Forrige
    Elektriske skyvedører Den elektriske driften gjør det mulig å åpne og lukke skyvedøren ved å trykke på en knapp, uten at føreren trenger å gå ut og uten at passasjerene må berøre skyvedøren. Dette øker komforten betydelig, spesielt når skyvedøren brukes ofte.
    Tilleggsutstyr.
    Skyvedør, venstre side Skyvedøren på venstre side gir ekstra tilgang til kjøretøyet. Dette gjør lasting og lossing og inn- og utstigning av kjøretøyet raskere og mer fleksibelt, for eksempel i trange trafikksituasjoner i sentrum.
    Tilleggsutstyr.
    Bakluke Takket være den store åpningen i lasterommet gjør bakluken det også enkelt og greit å laste store gjenstander og bagasje. Den forkrommede Mercedes-stjernen er plassert i midten av bakluken og forbedrer designen bak.
    Dobbel bakdør, åpning 180°, uten vindu De doble bakdørene gjør det enkelt å laste og losse stor last takket være den store åpningsvinkelen. Gaffeltrucker kan også kjøre helt inntil kjøretøyet fordi de to symmetriske dørene kan åpnes opptil 180°.
    Tilleggsutstyr.
    Vindu i bakluke/bakdør med vindusviskersystem Vinduet i bakluken gir føreren utsikt bakover. Bakruten kan rengjøres ved hjelp av vindusviskersystemet for å bevare sikten bakover selv under dårlige værforhold.
    Takreling Den svartlakkerte takrelingen gjør det mulig å transportere ekstra last på taket av bilen og gir bilen et individuelt utseende. Takrelingen har en maksimal lastekapasitet på opptil 100 kg og en høyde på 48 mm. Passende basisstativer og tilbehør kan bestilles via Mercedes-Benz Accessories. Tilleggsutstyr.
    Topload-pakke Topload-pakken muliggjør enkel og sikker transport av en stige på biltaket. Stigen kan lastes raskt og festes sikkert ved hjelp av basisstativet, rulle, stigestativ og to strammestropper. Tilleggsutstyr.
    Takstativ Takstativet brukes til rask og fleksibel festing av ulike Mercedes-Benz transportløsninger, for eksempel ski- og snowboardstativer, sykkelstativer eller takbokser. Det låsbare takstativet er laget av aluminium og er utviklet for å matche kjøretøyets karosseri perfekt. Tilleggsutstyr.

    Utstyrsversjoner

    Close X
    Strapline Content
    Tekniske data og dimensjoner Tekniske data og dimensjoner for
    eVito Tourer.
    LeftRight
    LeftRight
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Technical Data
    LeftRight
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Sub Title Strapline
    Technical Data
    LeftRight
    Neste
    Forrige
     Neste
     Forrige
      LeftRight
      Neste
      Forrige
       Neste
       Forrige
        Strapline
        Neste
        Forrige
         Interiør Funksjonalitet møter komfort.
         LeftRight

         Høydepunkter interiør

         Close X
         Neste
         Forrige
          Digitalt bakspeil Det mye større synsfeltet som det digitale bakspeilet gir, kan gi deg bedre oversikt over trafikken bak bilen mens du kjører, uten at sikten bakover hindres av last eller passasjerer.
          Tilleggsutstyr.
          Setevarme for sjåfør Den elektriske setevarmen varmer opp kalde seter umiddelbart etter at den er slått på, og øker dermed sittekomforten og trivselen i den kalde årstiden eller på kalde kvelder.
          Skinnratt Skinnrattet gir interiøret en eksklusiv touch og er en visuell oppgradering av førerplassen. Det behagelige skinntrekket gir godt grep, og den ergonomisk formede rattkanten øker komfortnivået.
          Tilleggsutstyr.
          Dobbel koppholder i midten av førerhuset Den doble koppholderen er en praktisk måte å oppbevare drikkevarer på. Den er plassert i midten av kabinen og lett tilgjengelig for føreren og forsetepassasjeren.
          Tilleggsutstyr.
          THERMOTRONIC klimaautomatikk THERMOTRONIC klimaautomatikk forbedrer klimakomforten i kjøretøyet og holder føreren mer opplagt, spesielt ved kjøring i høye utetemperaturer. Den regulerer automatisk temperatur, luftstrøm og luftfordeling i 2 klimasoner, slik at fører og forsetepassasjer kan føle seg like komfortable i hvert sitt foretrukne klima. Tilleggsutstyr.
          2-seters passasjersetebenk foran Den 2-seters passasjersetebenken foran byr på et ekstra sete i førerhuset. Hver av de to plassene på setebenken er utstyrt med et trepunkts sikkerhetsbelte, en sikkerhetsbeltevarslingsanordning og en høydejusterbar hodestøtte. Benken har en avtagbar setepute i ett stykke. Tilleggsutstyr.
          2-seters komfortsetebenk På den 2-seters komfortsetebenken i 1. eller 2. rad i passasjerrommet kan 2 personer sitte spesielt komfortabelt. Seteryggene kan justeres individuelt etter ønske. Setene har armlener og høydejusterbare hodestøtter, samt integrerte trepunkts sikkerhetsbelter og oppbevaringsplass under setet. Begge setene har ISOFIX barneseteforankringer.
          Tilleggsutstyr.
          3-seters setebenk 3-seters setebenk i 1., 2. eller 3. rad i passasjerrommet byr på 3 komfortable seter. Alle setene har integrert trepunkts sikkerhetsbelte og høydejusterbar hodestøtte, og setene i midten og på venstre side er også utstyrt med ISOFIX-festepunkter for barnesete. Setebenken har oppbevaringsplass under setet.
          Tilleggsutstyr.
          3-seters setebenk med nedfellbart ytre sete Takket være den 3-seters setebenken med nedfellbart ytre sete kan 1. seterad i passasjerrommet brukes mer fleksibelt. Det nedfellbare yttersetet med EASY-ENTRY-funksjon gir enkel tilgang bakover, slik at det kan installeres en 2. seterad. Tilleggsutstyr.
          3-seters komfortsetebenk, nedfellbart yttersete På den 3-seters komfortsetebenken i 1. eller 2. rad i passasjerrommet kan 3 personer sitte spesielt komfortabelt. Seteryggens vinkel og hodestøttehøyde kan justeres, så de passer til individuelle behov. Yttersidene av setebenken har armlener. Passasjerer kan spenne seg fast med integrert trepunkts sikkerhetsbelte på alle setene.
          Tilleggsutstyr.
          Seteskinnesystem Takket være seteskinnesystemet med hurtiglås kan setene og setebenkene plasseres mer fleksibelt. For eksempel kan de plasseres slik at man sitter ansikt til ansikt med passasjerene i andre seterader, noe som gjør det enklere å kommunisere.
          Tilleggsutstyr.
          Bordpakke Bordpakken har mange funksjonelle tilleggsløsninger som gjør det mer behagelig å sitte en stund bak i passasjerrommet. Det sammenleggbare, flyttbare bordet kan brukes til å ta en matbit, jobbe eller spille spill. Koppholdere i sideveggene holder drikkevarer trygt på plass. I tillegg kan mobile enheter kobles til og lades via 12 V-kontakten.
          Tilleggsutstyr.
          Panoramasoltak Panoramasoltaket slipper rikelig med lys inn i bilen gjennom den store glassoverflaten, og gir dermed kjøretøyet en lys, vennlig og god atmosfære. Soltaket kan åpnes elektrisk i front og byr dermed på et ekstra alternativ for å slippe luft inn i kjøretøyet. Tilleggsutstyr.

          Kupé og førerplass

          Close X
          Neste
          Forrige
           Setekomfortpakke Setekomfortpakken gir deg enda større komfort på reisen, spesielt på lengre turer: både førersetet og passasjersetet foran har seteputedybdejustering og 4-veis korsryggstøtte, og takket være den gode ergonomien oppfyller de kriteriene til den tyske foreningen for rygghelse, Aktion Gesunder Rücken (AGR) e. V.
           Tilleggsutstyr.
           Setebenk for forsetepassasjerer Passasjersetebenken foran byr på et ekstra sete i førerhuset. Hver av de to plassene på setebenken er utstyrt med et trepunkts sikkerhetsbelte, en sikkerhetsbeltevarslingsenhet og en høydejusterbar hodestøtte. Benken har en avtagbar setepute i ett stykke.
           Tilleggsutstyr.
           Interiør- og komfortbelysning for Tourer Med det utvidede belysningsomfanget forbedrer interiør- og komfortbelysningen komforten og sikkerheten i kjøretøyet og dets nærmeste omgivelser. Inne i kjøretøyet forbedrer fotrombelysningen foran og leselysene i passasjerrommet kvaliteten på belysningen ytterligere.
           Tilleggsutstyr.
           Midtkonsoll med 1-DIN-spor Midtkonsollen har et 1 DIN-spor for ettermontering av elementer som fartsskriver, CD-spiller eller annen 1 DIN-enhet. I det åpne oppbevaringsrommet i midtkonsollen over 1-DIN-sporet kan gjenstander som papirer, dokumenter eller nøkler plasseres innen rekkevidde for fører og forsetepassasjer.
           Tilleggsutstyr.
           Midtkonsoll med oppbevaringsrom Gjenstander som papirer, dokumenter eller nøkler kan oppbevares i det åpne oppbevaringsrommet i midtkonsollen, innen rekkevidde av fører og forsetepassasjer.
           Tilleggsutstyr.
           Oppbevaringsnett på seteryggen til førersetet og passasjersetet foran Oppbevaringsnettet på baksiden av førersetet eller passasjersetet foran gir baksetepassasjeren som sitter bak det, et ekstra oppbevaringsalternativ på reisen - til for eksempel blader, kart eller lignende.
           Tilleggsutstyr.
           Låsbart hanskerom Det låsbare hanskerommet gir sikker oppbevaring for personlige eiendeler eller dokumenter. Det låses ved hjelp av den mekaniske nødnøkkelen, som er integrert i den elektroniske bilnøkkelen. Tilleggsutstyr.

           Utstyrsversjoner

           Close X
           Strapline Content
           Utstyr Utstyrshøydepunktene til
           eVito Tourer.
           LeftRight

           Teknologi

           Close X
           Neste
           Forrige
            Elektrisk motor 150 kW / batteri 60 kWh (utnyttbar) Den svært effektive elektriske motoren med 150 kW (204 hk) vil imponere deg med sin gode kraftleveranse og behagelig jevne gang.
            Tilleggsutstyr.
            Elektrisk motor 150 kW / batteri 90 kWh (utnyttbar) Den svært effektive elektriske motoren med 150 kW (204 hk) vil imponere deg med sin gode kraftleveranse og behagelig jevne gang.
            Høyvoltbatteri (60 kWh) Elektromobilitet kan være så dynamisk: Med høyvoltbatteriet med en utnyttbar batterikapasitet på 60 kWh drar du nytte av korte ladepauser – takket være rask DC-lading som standard.
            Høyvoltbatteri (90 kWh) Elektromobilitet kan være så dynamisk: Med høyvoltbatteriet med en utnyttbar batterikapasitet på 90 kWh drar du nytte av korte ladepauser – takket være rask DC-lading som standard.
            Klimaregulering før start Takket være klimaregulering før start venter det deg en behagelig temperert bil når du skal til å starte reisen. En merkbar forbedring i komforten, spesielt hvis det er ekstra varmt eller kaldt ute. Klimaregulering før avreise fungerer både når bilen lades og når den ikke er koblet til et ladepunkt.
            Tilleggsutstyr.

            Digitalt tilleggsutstyr

            Close X
            Neste
            Forrige
             Klargjøring for Remote & Navigation-tjenester Klargjøring for Remote & Navigation-tjenester[1] oppfyller de tekniske forutsetningene for bruk av Digitale tilleggsfunksjoner som er utviklet eksklusivt for eVans. Disse inkluderer også klimaregulering før start, slik at du kan starte reisen i et behagelig temperert kjøretøy.
             Tilleggsutstyr.
             Klargjøring for Remote Services Plus Med klargjøring for Remote Services Plus[1]kan du bruke bilen enda bedre og mer fleksibelt. Fordi du kan bruke et bredt utvalg av digitale tilleggsfunksjoner som gjør hverdagen din med kjøretøyet tryggere, mer komfortabel, enklere å planlegge og derfor mer effektiv.
             Tilleggsutstyr.
             Klargjøring for Live Traffic Information Du ønsker ikke å miste tid i kø, og vil gjerne ta den raskeste ruten til bestemmelsesstedet. Klargjøring for Live Traffic Information oppfyller de tekniske forutsetningene for mottak av oppdatert og presis trafikkinformasjon for optimal dynamisk ruteveiledning og nøyaktig beregnede ankomsttider.
             Tilleggsutstyr.[1]
             Audio 40 Audio 40 multimediasystem med berøringsskjerm og integrert navigasjonsfunksjon vil imponere deg med sine mangfoldige kommunikasjons- og infotainmentmuligheter. Indikasjonene og displayene til navigasjonssystemet med 3D-visninger er attraktive og enkle å forstå. Du kan betjene alle funksjoner på en kjent måte ved hjelp av 17,8 cm (7-tommers) berøringsskjerm.
             Tilleggsutstyr.
             Audio 30 Du vil raskt sette pris på Audio 30 multimediesystemet med dets mangfoldige utvalg av kommunikasjons- og infotainmentfunksjoner. Systemets utmerkede høydepunkter inkluderer smarttelefonintegrasjon samt lydstrømming og håndfri betjening via Bluetooth®. Du kan betjene alle funksjoner på en kjent måte ved hjelp av 17,8 cm (7-tommers) berøringsskjerm.
             Tilleggsutstyr.
             Audio 10 Med Audio 10 kan du lytte til mer enn bare radio – du kan for eksempel ringe hands-free eller høre på musikk fra en mobilenhet. I tillegg har single-DIN-enheten også et Bluetooth®-grensesnitt og en USB C-tilkobling med ladefunksjon.
             Kommunikasjonsmodul (LTE) for digitalt ekstrautstyr Med et permanent installert eSIM skaper kommunikasjonsmodulen (LTE) for digitalt ekstrautstyr den tekniske forutsetningen for bruk av det digitale ekstrautstyret[1] og gir deg ekstra sikkerhet, komfort og tilkobling. Tilkleggsutstyr.
             AIRMATIC Enten du er på motorveien eller på dårlige grusveier: Med AIRMATIC luftfjæring kan du glede deg over spesielt komfortabel, sikker kjøring og forbedrede terrengegenskaper, og enda mer sportslighet i høyere hastigheter.
             Tilleggsutstyr.
             Basic Suspension Plus Basic Suspension Plus kombinerer gode kjøreegenskaper og overlegen kjøredynamikk med stille kjøring for å forbedre passasjerkomforten.

             Lagring

             Close X
             Neste
             Forrige
              AC-lading 11 kW/DC-lading 50 kW Ladekapasiteten på 50 kW[2] gjør at du kan lade batteriet på DC-hurtigladestasjoner, og gjør det mulig å legge til ekstra rekkevidde raskt. Takket være Combined Charging System (CCS) med CCS ladekontakt (kombinasjon 2), kan du også lade bilen med wallboxer med en ladekapasitet på opptil 11 kW og vekselstrøm (AC).
              AC-lading 11 kW/DC-lading 80 kW Takket være en maksimal DC-ladekapasitet på 80 kW[3][4] og en AC-ladekapasitet på opptil 11 kW kan du glede deg over stor fleksibilitet når du lader høyvoltbatteriet: Ved hjelp av CCS-biluttaket (Combo 2) kan du lade din Mercedes både fra wallboxer og ladestasjoner med AC-ladesystemer samt på DC-hurtigladestasjoner.
              Tilleggsutstyr.
              AC-lading 11 kW/DC-lading 110 kW Ladekapasiteten på 110 kW[2] lar batteriet lades ved DC-ladestasjoner og ekstra rekkevidde kan raskt oppnås under drift. Takket være Combined Charging System (CCS) med CCS ladeuttak (combo 2), kan kjøretøyet også lades ved wallboxes med opptil 11 kW effekt og vekselstrøm. Spesialutstyr.
              Mercedes-Benz Wallbox Home Wallbox[5][6] med en ladekapasitet på opptil 22 kW[7] lader batteriet til eVito rundt 4 ganger raskere enn det som ville være mulig med en vanlig stikkontakt. Den er kompatibel med alle elektriske kjøretøy med type 2-tilkobling.
              Fleksibelt ladesystem Praktisk, sikker og effektiv lading – hvor som helst og når som helst: Med dette praktiske settet, som består av bare én enkelt kabel og en rekke adaptere, har du alltid den riktige ladeløsningen for hånden.[6]
              Uansett om du ønsker å bruke en stikkontakt eller en offentlig ladestasjon. Spør din autoriserte Mercedes-Benz forhandler om mer informasjon.
              Electric Ready-app Er du klar for elektromobilitet? Finn ut selv. Den gratis smarttelefonappen illustrerer om det er mulig for deg å bytte til et elektrisk kjøretøy. For dette formålet sporer appen den daglige bilbruken din, uavhengig av kjøretøymerke, ved hjelp av smarttelefonen din.

              Førerhjelp

              Close X
              Neste
              Forrige
               Assistansepakke Assistansepakken[8] er en intelligent kombinasjon av fire assistansesystemer som avlaster deg under kjøring og gjør kjøringen tryggere. De hjelper deg blant annet med å holde en minimumsavstand til kjøretøyet foran, være oppmerksom på kjøretøy i blindsonen din og unngå at du kommer til å forlate kjørefeltet ved et uhell.
               Tilleggsutstyr.
               Kjørefeltassistent Kjørefeltassistenten kan hjelpe deg med å forhindre ulykker som skyldes at du utilsiktet forlater kjørefeltet. Hvis systemet oppdager at kjøretøyet har drevet ut av kjørefeltet utilsiktet, advarer det føreren ved hjelp av en pulserende vibrasjon av rattet. Dette ber sjåføren om å gå tilbake til riktig kjørefelt. Tilleggsutstyr.
               Aktiv avstandsassistent DISTRONIC Den radarbaserte aktive avstandsassistenten DISTRONIC[9] opprettholder automatisk en innstilt avstand mellom bilen din og forankjørende kjøretøy, og avlaster deg på motorveier eller ved køkjøring.
               Tilleggsutstyr.
               Blindsoneassistent Blindsoneassistenten[9] med Rear Cross Traffic Alert kan bidra til å forhindre ulykker ved skifte av kjørefelt eller rygging ved å sende ut visuelle og hørbare advarsler. Hvis blindsoneassistenten oppdager et kjøretøy i blindsonen, viser den en advarsel med en rød trekant i sidespeilet på den aktuelle siden av bilen.
               Tilleggsutstyr.
               Aktiv bremseassistent Den aktive bremseassistenten[9] kan hjelpe deg med å forhindre ulykker med forankjørende kjøretøy og kryssende fotgjengere og syklister, eller med å minimere konsekvensene.
               Tilleggsutstyr.
               Automatisk kjørelys Automatisk kjørelys[9] slår frontlyktene automatisk av eller på, avhengig av lysforholdene. Spesielt når lysforholdene endrer seg raskt, for eksempel når du kjører gjennom tunneler, kan assistentsystemet hjelpe føreren og øke kjøresikkerheten.
               Tilleggsutstyr
               Fjernlysassistent Plus Takket være fjernlysassistent Plus[9] drar du nytte av best mulig belysning av kjørebanen til enhver tid, uten å blende andre trafikanter med fjernlyset. Dermed kan du slippe å stadig måtte veksle mellom nær- og fjernlys, slik at du kan konsentrere deg fullt ut om kjøringen og trafikksituasjonen.
               Tilleggsutstyr.
               PRE-SAFE® PRE-SAFE®-systemet[9] kan identifisere potensielt kritiske kjøresituasjoner på et tidlig stadium og iverksette beskyttelsestiltak. Tiltakene inkluderer reversibel stramming av førerens og forsetepassasjerens sikkerhetsbelter og lukking av eventuelle åpne vinduer og taksystemer om nødvendig.
               Tilleggsutstyr.
               Sidevindsassistent Sidevindsassistenten[9] kan oppdage sporforskyvning forårsaket av kraftige sidevindkast i god tid og hjelpe føreren til å holde seg i kjørefeltet. En plutselig sporforskyvning av kjøretøyet kan forårsake upassende styrereaksjoner fra førerens side.
               ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST[9] kan bidra til å forhindre mikrosøvn og øker derfor sikkerheten, spesielt ved kjøring om natten og på lange reiser. Systemet avgir en visuell og hørbar advarsel hvis det identifiserer typiske tegn på tretthet eller uoppmerksomhet, og foreslår å ta en pause.

               Sikkerhet

               Close X
               Neste
               Forrige
                Adaptive bremselys Ved hard oppbremsing kan det adaptive bremselyset varsle etterfølgende kjøretøy og dermed bidra til å forhindre påkjørsler bakfra. Den aktiveres når ESP® oppdager nødbremsing – avhengig av bremsetrykk og -hastighet.
                GUARD 360° kjøretøybeskyttelse GUARD 360° kjøretøybeskyttelse[8] kombinerer en rekke sikkerhetsfunksjoner som forbedrer beskyttelsen både for bilen din og for verdisaker i bilen. Den gir både et hørbart og et synlig varselsignal hvis den oppdager innbrudd eller tyveri.
                Tilleggsutstyr.
                Tyverisikringspakke Tyverisikringspakken kan hjelpe deg med å sikre kjøretøyet ved å utløse en visuell og hørbar alarm hvis den oppdager fare for tyveri. Den består av et tyverialarmsystem (ATA), interiørovervåkning og borttauingsbeskyttelse.
                Tilleggsutstyr.
                Tyverialarmsystem Tyverialarmsystemet (ATA) byr på en høy grad av tyverisikring for kjøretøy og last. Den aktiveres automatisk når du bruker fjernbetjeningen til sentrallåssystemet. Når alarmen er aktivert, vil den høres så snart en av dørene åpnes eller låses opp fra innsiden.
                Tilleggsutstyr.
                Mercedes-Benz nødanropssystem Mercedes-Benz nødanropssystem kan spare viktig tid i en nødsituasjon. Ved hjelp av en kommunikasjonsmodul med eget SIM-kort utløses et automatisk nødanrop etter en ulykke, noe som kan redusere tiden før nødetatene kommer til stedet. Alternativt kan et nødanrop utløses manuelt hvis du trenger hjelp.
                System for hørbar varsling Systemet for hørbar varsling gjør andre trafikanter som fotgjengere og syklister oppmerksomme på elbilen og kan derfor bidra til å unngå kollisjoner. Ved kjøring mellom 0 og ca. 30 km/t genereres en hørbar lyd for å gjøre elbilen lettere å høre – for eksempel i områder hvor biler normalt ikke skal kjøre.
                Kollisjonsputer for fører og forsetepassasjer Ved en kollisjon kan kollisjonsputene foran beskytte hodet og overkroppen til føreren og forsetepassasjerene. De gir dermed en høy grad av beskyttelse, idet de reduserer både risikoen for og alvorlighetsgraden av hode-, ansikts- og brystskader.
                Tilleggsutstyr.
                Sidekollisjonspute for bryst/bekken for fører og forsetepassasjer Bryst/bekken-sidekollisjonsputen kan bidra til å beskytte overkroppen og bekkenområdet til føreren eller forsetepassasjeren i tilfelle en sidekollisjon, og dermed redusere risikoen for personskader. Sidekollisjonsputen er montert i seteryggen på førersetet eller passasjersetet foran.
                Tilleggsutstyr.
                Vinduskollisjonsputer for fører og forsetepassasjer Vinduskollisjonsputene for fører og forsetepassasjer gir et høyere beskyttelsesnivå mot hode- og ansiktsskader i en alvorlig sidekollisjon. Vinduskollisjonsputene er plassert i himlingen på hver side av kjøretøyet, og hvis en kollisjon registreres, blåses de i løpet av millisekunder opp som en luftputegardin foran sidevinduene.
                Tilleggsutstyr.

                Komfort

                Close X
                Neste
                Forrige
                 THERMOTRONIC klimaautomatikk THERMOTRONIC klimaautomatikk forbedrer klimakomforten i kjøretøyet og holder føreren mer opplagt, spesielt ved kjøring i høye utetemperaturer. Den regulerer automatisk temperatur, luftstrøm og luftfordeling i 2 klimasoner, slik at fører og forsetepassasjer kan føle seg like komfortable i hvert sitt foretrukne klima. Tilleggsutstyr.
                 TEMPMATIC halvautomatisk klimaanlegg Det halvautomatiske klimaanlegget TEMPMATIC øker følelsen av velvære med en behagelig temperatur i passasjerrommet, og bidrar sterkt til at føreren holder seg opplagt. Klimaanlegget regulerer innetemperaturen automatisk.
                 Tilleggsutstyr.
                 TEMPMATIC halvautomatisk klimaanlegg i baksetet Det halvautomatiske klimaanlegget TEMPMATIC bak skjemmer bort passasjerene dine med behagelig klimakomfort. Temperatur, luftmengde og luftfordeling styres automatisk i varme- og kjølemodus. Lufteåpningene er plassert på venstre og høyre side av takdekselet. Tilleggsutstyr.
                 Setevarme for forsetepassasjeren Den elektriske setevarmen varmer opp kalde seter umiddelbart etter at den er slått på, og øker dermed sittekomforten og trivselen i den kalde årstiden eller på kalde kvelder.
                 Tilleggsutstyr.
                 Ryggekamera Ryggekameraet hjelper deg når du parkerer og manøvrerer: det viser området rett bak kjøretøyet som du ikke kan se direkte. Dermed er det mulig å unngå at det oppstår skader ved parkering og manøvrering. I tillegg gjør dynamiske ledelinjer og 180° visning det enklere å orientere seg når du rygger.
                 Tilleggsutstyr.
                 Parkeringspakke med ryggekamera Uansett om du parkerer på en parallell eller diagonal parkeringsplass, og uansett om du parkerer forlengs eller rygger, hjelper Parkeringspakken med ryggekamera deg med å parkere og kjøre ut fra parkeringsplassen, og gjør det enklere å manøvrere på trange steder. Dette kan spare deg for tid og nerver, samt bidra til å unngå unødvendig skade mens du parkerer.
                 Tilleggsutstyr.
                 PARKTRONIC PARKTRONIC bidrar til å forhindre skade på kjøretøyet ved parkering og manøvrering. Hvis kjøretøyet nærmer seg en oppdaget hindring, får du visuelle og hørbare advarsler. Avhengig av avstanden aktiveres først de gule LED-lysene, og når avstanden reduseres, aktiveres også røde LED-lys og hørbare advarsler.
                 Tilleggsutstyr.
                 Korsryggstøtte for førersetet og passasjersetet foran 4-veis korsryggstøtte støtter ryggvirvlene i korsryggområdet og reduserer dermed belastningen på ryggen. Dette er spesielt behagelig på lange reiser. 2 luftputer i seteryggen på komfortsetet kan justeres individuelt etter førerens eller forsetepassasjerens behov og dermed støtte en ergonomisk holdning. Tilleggsutstyr.
                 Cruise control Cruise control gjør livet enklere for deg ved å opprettholde en forhåndsvalgt hastighet for kjøretøyet uten at du trenger å trå på gasspedalen. Konstant hastighet støtter en energieffektiv kjørestil. Ved hjelp av den integrerte fartsbegrenseren kan du stille inn en maksimal hastighet som for eksempel hjelper deg med å holde deg innenfor fartsgrensene.
                 Tilleggsutstyr.
                 Akustikk-komfortpakke Med akustikk-komfortpakken forbedrer du støynivået i kjøretøyets interiør og øker derfor kjørekomfortopplevelsen. For dette formål er dørene utstyrt med ekstra isolasjon, lydisolering og forsegling, og drivverket er optimalisert for å redusere vibrasjoner.
                 Tilleggsutstyr.

                 Fotnoter:

                 - Rekkevidden er fastsatt på grunnlag av direktiv (EU) nr. 2017/1151. Rekkevidden avhenger av kjøretøyets konfigurasjon.

                 - Min. DC ladetid

                 Minste ladetid fra 10-80 % ved optimale forhold ved bruk av en DC hurtigladestasjon med en forsyningsspenning på 400 V, strøm på 300 A. Ladetiden kan variere avhengig av ulike faktorer, for eksempel omgivelsestemperatur og batteritemperatur, samt bruk av ytterligere tilleggsforbrukere, for eksempel varmeapparatet.

                 - Tall for nominell effekt og nominelt dreiemoment iht. forordning (EF) nr. 715/2007 med endringer.

                 [1] De merkede komponentene er digitale tilleggsfunksjoner. For å kunne bruke disse digitale tilleggsfunksjonene må du ha en personlig Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for tilleggsfunksjonene. I tillegg må kjøretøyet pares med den tilhørende brukerkontoen. Ved utløpet av den første perioden kan de digitale tilleggsfunksjonene fornyes mot et gebyr, forutsatt at de fortsatt tilbys for det aktuelle kjøretøyet på det tidspunktet. Første gangs aktivering av de digitale tilleggsfunksjonene er mulig innen 1 år etter første gangs registrering eller idriftsettelse, avhengig av hva som kommer først.

                 [2] Maks. DC ladeeffekt

                 Maksimal ladeeffekt på en 400 V DC-ladestasjon, 300 A strøm; maksimal ladekapasitet avhenger av ulike faktorer, for eksempel omgivelses- og batteritemperatur og batteriets ladetilstand når ladingen startes.

                 [3] Mercedes-Benz MobiloVan er gyldig i gjeldende versjon for modellene Sprinter, Vito, Citan. MobiloVan gjelder i utgangspunktet tilsvarende kjøretøy først registrert fra 01.10.2012 i 2 år uten servicekrav og dekningen fornyes deretter fra service til service hos en autorisert Mercedes-Benz forhandler i inntil 30 år.

                 [4] Kun tilgjengelig i kombinasjon med høyvoltsbatteri med 60 kWh.

                 [5] For å kunne bruke fjernfunksjonene i Mercedes Benz Wallbox og motta trådløse oppdateringer må du ha Mercedes me-appen, en personlig Mercedes me ID og samtykke i bruksvilkårene for de digitale tilleggsfunksjonene. For å motta over-the-air oppdateringer må du godta den respektive oppdateringen i Mercedes me-appen eller gi generelt samtykke i Mercedes me-appen til å motta alle fremtidige oppdateringer.

                 [6] Ikke inkludert i leveransen.

                 [7] 22 kW-lading kan kreve passende tilleggsutstyr "AC-ladesystem (AC-lading 22 kW)", avhengig av produsent og bil. Hvis dette ikke er tilfelle, lades bilen automatisk av wallboxen eller det fleksible ladesystemet med maksimalt mulig ladeeffekt. Ladestasjonens maksimale ladeeffekt må tilpasses oppstrømsinstallasjonen (kabeltverrsnitt og beskyttelse).

                 [8] I henhold til de spesifikke betingelsene for den integrerte vedlikeholdspakken for eVito.

                 [9] Våre førerassistanse- og sikkerhetssystemer er kun hjelpemidler, og fritar deg ikke for ditt ansvar som sjåfør. Vær oppmerksom på informasjonen i instruksjonsboken og systemgrensene som er beskrevet der.


                 Pris er inkl. frakt- og leveringsomkostninger Oslo. Det tas forbehold om feil og endringer.

                 Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.