Contact

Close
Contact
Intro
Eksteriør
Dimensjoner
Interiør
Utstyr
Video
Prøvekjøring
  Arctic white
  Jupiter Red
  Blue Grey
  Steel Blue
  Jet Black
  Iridium Silver Metallic
  Obsidian Black Metallic
  Canvasite Blue Metallic
  Tenorite Grey Metallic
  Selenite Grey Metallic
  Camper White
  Modell Sprinter Tourer
  Pris: Se konfigurator
  Eksteriør Et visuelt høydepunkt på hver tur.
  LeftRight

  Høydepunkter eksteriør

  Close X
  Neste
  Forrige
   LED High-Performance frontlykter LED High-Performance frontlyktene lyser opp veien jevnt og forbedrer bilens frontdesign visuelt.
   Tilleggsutstyr.
   Forkrommet grill Det uttrykkssterke eksteriøret har enda et høydepunkt i de 3 kromstagene på grillen.
   Tilleggsutstyr.
   Grillramme i bilens farge Grillrammen som er lakkert i bilens farge, er et ytre tegn på bilens høye kvalitet.
   Tilleggsutstyr.
   Vindu i bakluke/bakdør med visker-/spylersystem Vinduene i bakdøren gir fri sikt bakover, til og med når det regner, takket være visker- og spylersystemet. Hvis vindusviskerne foran er slått på, slås vindusviskerne bak automatisk på i tillegg når reversgiret er lagt inn eller velges. Tilleggsutstyr.

   Tilgang og lasting

   Close X
   Neste
   Forrige
    Elektriske skyvedører De elektriske skyvedørene kan åpnes og lukkes jevnt og komfortabelt - ganske enkelt ved å trykke på en knapp. Betjeningsalternativene er forskjellige: for eksempel ved hjelp av en bryter på førerplassen eller via fjernbetjening. Tilleggsutstyr.
    Skyvedør, venstre side Skyvedøren på venstre side av kjøretøyet øker komforten betydelig når du vil ha tilgang til passasjerrommet fra siden. Dette er spesielt nyttig når du bruker de aktuelle kjøretøyene i tett bytrafikk eller når du laster og losser samtidig via skyve- og bakdørene. Tilleggsutstyr.
    Elektrisk trinn for lasteromsskyvedører Et stort, elektrisk utkjørbart trinn i ikke-deformerbart aluminium og stål gjør det enklere, mer komfortabelt og mer praktisk å gå inn og ut på høyre side av bilen, da det gir en lavere trinnhøyde. Tilleggsutstyr.
    Doble bakdører, åpning til sidevegg Det høytytende klimaanlegget i taket supplerer klimaanlegget foran med opptil 7 kW og med ytterligere 11 kW kjøleeffekt bak (totalt er 18 kW kjøleeffekt mulig), så klimakomforten i passasjerrommet blir optimal.
    Tilhengerfeste med fast kulehode Tilhengerfestet med fast kulehode gjør det mulig å trekke tilhengere med en last på opptil 2000 kg. Utstyrsspesifikasjonen inkluderer traversen, 13 pinners tilhengerkontakt og tilhengerfeste med fast kulehode. Tilleggsutstyr.
    Tilhengerfeste med avtagbart kulehode Tilhengerfestet med avtagbart kulehode gjør det mulig å trekke tilhengere med en last på opptil 2000 kg. Tilhengerfestet kan tas av for å lette lasting og lossing. Dette reduserer risikoen for å skade seg på koblingen eller for å skitne til klærne på den. Tilleggsutstyr.

    Utstyrsversjoner

    Close X
    Strapline Content
    Tekniske data og dimensjoner Tekniske data og mål for Sprinter Tourer.
    LeftRight
    LeftRight
    Neste
    Forrige
     Max. load compartment length 2597 mm
     Max. load compartment height 2356 mm
     Max. load compartment area 4.012 m²
     Max. load compartment volume 3.5 m³
     LeftRight
     Neste
     Forrige
      Max. load compartment length 3262 mm
      Max. load compartment height 2659 mm
      Max. load compartment area 5.113 m²
      Max. load compartment volume 3.3 m³
      LeftRight
      Neste
      Forrige
       Max. load compartment length 4297 mm
       Max. load compartment height 2633 mm
       Max. load compartment area 6.941 m²
       Max. load compartment volume 4.3 m³
       Neste
       Forrige
        Max. load compartment length 4297 mm
        Max. load compartment height 2633 mm
        Max. load compartment area 6.941 m²
        Max. load compartment volume 4.3 m³
        Neste
        Forrige
         Max. load compartment length 4297 mm
         Max. load compartment height 2633 mm
         Max. load compartment area 6.941 m²
         Max. load compartment volume 4.3 m³

         Høyt tak er kun tilgjengelig for lengdevariantene Standard og Lang.

         Interiør Attraksjonen bak rutene: interiøret.
         LeftRight

         Høydepunkter interiør

         Close X
         Neste
         Forrige
          MBUX multimediesystem med 10,25-tommers berøringsskjerm Når det gjelder infotainment, navigasjon og kommunikasjon i bilen, kan man ikke ønske seg så mye mer enn MBUX multimediesystem med 10,25 tommers berøringsskjerm. Spesielt nyskapende: betjening via den høyoppløselige berøringsskjermen med 10,25 tommers skjerm eller via touch control-knappene på multifunksjonsrattet. Tilleggsutstyr.
          Multifunksjonsratt Med multifunksjonsrattet kan kjørecomputeren, kjøretøyets funksjoner og multimediesystemene betjenes komfortabelt med touch control-knapper eller vanlige knapper, uten at du må ta hendene fra rattet. Tilleggsutstyr.
          Takmontert klimaanlegg med høy ytelse Det høytytende klimaanlegget optimaliserer inneklimaet ved hjelp av ekstra kjøling av lufttilførselen bak, og øker dermed passasjerenes komfort og velvære. Tilleggsutstyr.
          Digitalt bakspeil Med det digitale bakspeilet har du god sikt bakover selv om skillevegger, dører eller last hindrer sikten. Kamerabildet i det digitale bakspeilet kan gi deg bedre oversikt over trafikksituasjonen rett bak bilen, noe som gjør det enklere å manøvrere og parkere.
          Tilleggsutstyr.
          Oppbevaringsrom for smarttelefoner, inkludert trådløs lading Enkel lading uten kabel: Takket være det trådløse ladesystemet kan mobile enheter lagres i midtkonsollen og lades svært enkelt. Dette krever at enhetene støtter Qi-standard 1.2 eller kan få denne ettermontert.
          Tilleggsutstyr.

          Kupé og førerplass

          Close X
          Neste
          Forrige
           Ladepakke instrumentpanel Ladepakken utvider lademulighetene i kabinen betydelig. Den består av 2 USB-porter med 5 V og en 12 V-kontakt. En USB-port og en 12 V-kontakt er tilgjengelig både i det sentrale oppbevaringsrommet i dashbordet og foran i den nedre delen av midtkonsollen. Tilleggsutstyr.
           Hengslet lokk for oppbevaringsrom Oppbevaringsrommet med det praktiske hengslede lokket i midten av kabinen kan brukes til sikker oppbevaring av personlige eiendeler, dokumenter, f.eks. fraktdokumenter, eller mobile enheter som nettbrett, så de ikke er synlige utenfra og er beskyttet mot å skli rundt. Tilleggsutstyr.
           Hengslet deksel for oppbevaringsrom, venstre og høyre side De to oppbevaringsrommene med praktiske hengslede deksler på venstre og høyre side i dashbordet er beregnet på personlige gjenstander og dokumenter, for eksempel fraktpapirer og mobile enheter. Dette sikrer at disse er trygt stuet bort under reisen, men allikevel kan nås raskt, om nødvendig. Tilleggsutstyr.
           Belyste utganger Utgangslysene slås på automatisk når fordørene eller skyvedørene åpnes. Lysene gjør det tryggere, mer praktisk og mer behagelig for føreren, forsetepassasjeren og de andre passasjerene å gå inn i og ut av bilen i mørket.
           Tilleggsutstyr.
           Oppbevaringsrom under dashbordet Det åpne, brede oppbevaringsrommet på forsetepassasjersiden under instrumentpanelet har en kapasitet på ca. 8,5 l. Den er til personlige gjenstander, dokumenter eller kopper. Tilleggsutstyr.
           Avfjæret luksussete, fører- og forsetepassasjersete Det avfjærede setet for føreren eller forsetepassasjeren byr på maksimal sittekomfort takket være individuelle justeringsmuligheter og en kombinasjon av mekanisk og hydraulisk fjærvirkning. Luksusførersetet kompletteres i tillegg med setefjæringen, som kan tilpasses til vekten til føreren eller forsetepassasjeren.
           Tilleggsutstyr.
           2-seters luksus-setebenk Den 2 seters luksus-setebenken i 1. eller 2. rad i passasjerrommet byr på individuell sittekomfort for 2 personer takket være individuelt justerbare seterygger og komfortable hodestøtter. Begge setene er utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter og et ISOFIX-sikringssystem for barneseter. En 2-seters setebenk gir plass til gjennomføring av last på høyre side.
           Tilleggsutstyr.
           3-seters luksus-setebenk Den 3-seters luksus-setebenken i 1., 2. eller 3. rad i passasjerrommet byr på individuell sittekomfort for 3 personer takket være individuelt justerbare seterygger og komfortable hodestøtter. Alle setene er utstyrt med trepunkts sikkerhetsbelter samt ISOFIX-festepunkter for barnesete på de to yttersetene. Tilleggsutstyr.
           2-seters setebenk 2-seters setebenk i 1., 2. eller 3. rad i passasjerrommet byr på 2 komfortable seter med trepunkts sikkerhetsbelter, ISOFIX festepunkter for barnesete og hodestøtter. Til høyre for 2-seters setebenken gjenstår en gjennomlastingsanordning som strekker seg helt frem til baksiden av forsetepassasjersetet.
           Tilleggsutstyr.
           3-seters setebenk 3-seters setebenk i 1., 2. eller 3. rad i passasjerrommet byr på 3 komfortable seter med trepunkts sikkerhetsbelter og hodestøtter samt ISOFIX-barnesetefester på de to ytterste setene.
           Tilleggsutstyr.
           Koppholdere i passasjerrommet Setene i passasjerrommet kan utstyres med lett tilgjengelige koppholdere for krus eller flasker med en diameter på opptil 84 mm. De doble koppholderne er integrert mellom seteputene på to seter.
           Tilleggsutstyr.
           Armlener, midtgang og veggside I denne utstyrsvarianten er det montert et armlene med justerbar helning ved midtgangen og veggsiden av hvert benkesete i passasjerrommet. Dette gir ekstra kjørekomfort, spesielt på lengre reiser, fordi passasjerene kan hvile armene sine på turen.
           Tilleggsutstyr.
           Luksuriøse interiørpaneler De luksuriøse interiørpanelene gir passasjerrommet den riktige atmosfæren og forbedrer også støy- og varmeisolasjon. Den er laget av høykvalitetsplast med en omfattende integrert stoffkledning.
           Tilleggsutstyr.
           Oppbevaringsrom med nett i bakdørene Et oppbevaringsrom med netting er integrert i panelet på hver av bakdørene. Dette skaper oppbevaringsmuligheter for forskjellige gjenstander, for eksempel surringsstropper eller arbeidshansker, rett på innsiden av begge bakdørene.
           Tilleggsutstyr.
           Heldekkende panel innvendig på høyre lasteromsskyvedør Heldekkende plastpanel på innsiden av høyre skyvedør øker standarden på passasjerrommet eller lasterommet. Overflaten er vaskbar. Det heldekkende panelet på skyvedøren anbefales særlig for kjøretøy som hovedsakelig brukes til persontransport. Tilleggsutstyr.
           Heldekkende panel på de hengslede bakdørene De heldekkende plastpanelene på innsiden av de to bakdørene øker attraktiviteten og verdien til passasjerrommet eller lasterommet. Overflaten er enkel å rengjøre, vannavstøtende og vaskbar. Tilleggsutstyr.

           Utstyrsversjoner

           Close X
           Strapline Content
           Utstyr Utstyrshøydepunktene til Sprinter Tourer.
           LeftRight

           Teknologi

           Close X
           Neste
           Forrige
            4x4 firehjulsdrift med dreiemoment ved behov Det variable firehjulsdriftsystemet fordeler drivkraften til for- og bakaksel etter behov. Systemet tilpasser seg i løpet av millisekunder og helautomatisk til kjøreforholdene og forbedrer både trekkraft og kjørekomfort. Tilleggsutstyr.
            9G-TRONIC Automatgirkassen 9G-TRONIC har ni gir som holder motorturtallet så lavt som mulig i alle kjøresituasjoner. Den nye 9-trinns girkassen gir mer kraftfull og komfortabel kjøring. Tilleggsutstyr.
            6-trinns manuell girkasse Den 6-trinns manuelle girkassen kombinerer god sjalte- og kjørekomfort med effektivitet og smidig håndtering. Betjeningen via girspaken er uanstrengt, girskiftene er jevne.
            Forsterket grusveiversjon Den forsterkede grusveiversjonen anbefales når kjøretøyet regelmessig brukes i anleggstransport eller i skogbruk og landbruk. Den er designet for kjøring på dårlige veier med hull eller uten fast dekke.
            Tilleggsutstyr.
            Komfortunderstell luftfjæring Bedre komfort for passasjerene og tryggere transport av gods: Fabrikkunderstellet leveres med en nøyaktig innstilt, luftfjæret bakaksel. Dette sikrer god sittekomfort og beskytter sårbar last mot vibrasjoner.
            Tilleggsutstyr.

            Digitalt tilleggsutstyr

            Close X
            Neste
            Forrige
             MBUX multimediesystem med 10,25-tommers berøringsskjerm Når det gjelder infotainment, navigasjon og kommunikasjon i bilen, kan man ikke ønske seg så mye mer enn MBUX multimediesystem med 10,25 tommers berøringsskjerm. Spesielt nyskapende: betjening via den høyoppløselige berøringsskjermen med 10,25 tommers skjerm eller via touch control-knappene på multifunksjonsrattet.
             Tilleggsutstyr.
             MBUX multimediesystem med 7 tommers berøringsskjerm Multimediesystemet MBUX med 7 tommers berøringsskjerm imponerer med sine allsidige kommunikasjons- og infotainmentalternativer. Funksjonene kan betjenes intuitivt på den høyoppløselige 7 tommers berøringsskjermen eller med touch control-knappene på multifunksjonsrattet.
             Tilleggsutstyr.
             Navigasjon Spar tid med rask Mercedes-Benz navigasjon med fleksibel inntasting via touch control eller talekommandoer. Dette intelligente systemet bruker både lokal og oppdatert online informasjon til å føre deg trygt frem til målet.
             Tilleggsutstyr.
             Navigasjon for tilhengere og overdimensjonerte kjøretøy Slik kommer du frem til bestemmelsesstedet på egnede ruter: Det tas hensyn til bilens eller bil/tilhenger-kombinasjonens mål for Mercedes-Benz Sprinter når du beregner den optimale ruten.
             Tilleggsutstyr.
             Klargjøring for Remote Services Plus Med klargjøring for Remote Services Plus[1] kan du bruke et bredt spekter av digitale tilleggsfunksjoner til å gjøre enda bedre og mer fleksibel bruk av kjøretøyet ditt og gjøre hverdagen din med kjøretøyet tryggere og mer komfortabel.
             Tilleggsutstyr.
             Klargjøring for Live Traffic Information Klargjøring for Live Traffic Information[1] gir deg de tekniske forutsetningene for mottak av oppdatert og presis trafikkinformasjon for optimal dynamisk ruteveiledning og nøyaktig beregnede ankomsttider. Tilleggsutstyr.
             2-veis høyttalere foran og bak The 2-way speaker system offers outstanding sound quality thanks to 12 or 13 speakers spread out throughout the entire vehicle.
             Optional equipment.
             Kommunikasjonsmodul (LTE) for digitale tilleggsfunksjoner Med et permanent installert eSIM oppfyller kommunikasjonsmodulen (LTE) for digitale tilleggsfunksjoner de tekniske forutsetningene for bruk av digitale tilleggsfunksjoner[1]og gir deg ekstra sikkerhet, komfort og tilkoblingsmuligheter. Tilleggsutstyr.

             Lagring

             Close X
             HIDE HIDE

             Førerhjelp

             Close X
             Neste
             Forrige
              Trafikkskiltassistent Trafikkskiltassistenten[1]gjenkjenner og viser fartsgrensene samt ""Innkjøring forbudt""- eller ""Forbikjøringsforbud""-skilt, og opphevelsen av disse, i instrumentpaneldisplayet og i mediedisplayet, og advarer hvis den oppdager at Innkjøring forbudt-skilt ignoreres. Dette hjelper spesielt på reiser med hyppig skiftende fartsgrenser, for eksempel på grunn av veiarbeid.
              Tilleggsutstyr.
              Aktiv avstandsassistent DISTRONIC Den aktive avstandsassistenten DISTRONIC[1] kan opprettholde den avstanden til kjøretøyet foran som føreren har stilt inn, og kan avlaste ham, for eksempel ved kjøring på motorvei eller ved køkjøring. Systemet akselererer kjøretøyet av seg selv og bremser det med maksimalt halvparten av kjøretøyets bremsekraft for å opprettholde en sikker avstand.
              Tilleggsutstyr.
              Aktiv kjørefeltassistent Uoppmerksomhet og tretthet kan føre til at du utilsiktet begynner å gli ut av kjørefeltet ditt. Aktiv kjørefeltassistent[1]kan advare føreren både akustisk og visuelt. På kjøretøy med forhjuls- eller bakhjulsdrift gis det også en følbar advarsel i form av vibrasjoner i rattet.
              Tilleggsutstyr.
              Aktiv bremseassistent Den aktive bremseassistenten[1]kan hjelpe deg med å forhindre ulykker med forankjørende kjøretøy eller med kryssende fotgjengere og syklister, eller med å minimere konsekvensene.
              Tilleggsutstyr.
              Blindsoneassistent Blindsoneassistenten[1]med Rear Cross Traffic Alert kan bidra til å forhindre ulykker ved skifte av kjørefelt eller rygging ut av en parkeringsplass, ved å sende ut visuelle og hørbare advarsler. Hvis blindsoneassistenten oppdager et kjøretøy i blindsonen, viser den en advarsel med en rød trekant i sidespeilet på den aktuelle siden av bilen.
              Tilleggsutstyr.
              ATTENTION ASSIST ATTENTION ASSIST-systemet[1]kan advare føreren i god tid om tretthet og mikrosøvn. Systemet kan bidra til trafikksikkerhet, spesielt ved kjøring om natten og på lange reiser. ATTENTION ASSIST-displayet vises i instrumentklyngen mellom turtelleren og speedometeret.
              Tilleggsutstyr.
              Fjernlysassistent Fjernlysassistenten slår automatisk fjernlysene av og på i henhold til trafikksituasjonen og avlaster dermed føreren fra å måtte bytte manuelt mellom fjernlys og nærlys. Systemet styres av et kamera bak frontruten som permanent registrerer trafikksituasjonen foran kjøretøyet.
              Tilleggsutstyr.

              Sikkerhet

              Close X
              Neste
              Forrige
               Adaptive bremselys De adaptive bremselysene med sin iøynefallende blinking kan redusere reaksjonstiden til førerne av etterfølgende kjøretøy betydelig og dermed forhindre påkjørsler bakfra. De blinkende bremselysene aktiveres ved en hastighet på mer enn 50 km/t.
               Mercedes-Benz nødanropssystem Mercedes-Benz nødanropssystem kan spare verdifull tid i en nødsituasjon. Et nødanrop kan utløses automatisk eller manuelt for å organisere hjelp.
               Tilleggsutstyr.
               Tyverisikringspakke Tyverisikringspakken gir omfattende beskyttelse for kjøretøy og last. Når systemet er aktivert, utløses alarmen så snart en av dørene åpnes eller låses opp fra innsiden.
               Tilleggsutstyr.
               Markeringslys på siden De gule LED-markeringslysene på siden av bilen øker synligheten under kjøring og når kjøretøyet har stanset med frontlyktene på, og bidrar dermed til økt trafikksikkerhet. I EU er de påkrevet for kjøretøy med en total lengde på 6 meter eller mer.
               Vinduskollisjonsputer for fører og forsetepassasjer Ved en sidekollisjon kan vinduskollisjonsputene som er integrert i himlingen, beskytte hodet, ansiktet og brystområdet til passasjerene i de ytre setene i førerhuset.
               Tilleggsutstyr.
               Kollisjonspute for fører Ved en kollisjon kan kollisjonsputen som er integrert i rattet, beskytte førerens hode og overkropp. Dermed gir kollisjonsputen et høyt beskyttelsesnivå, noe som minimerer både risikoen for og alvorlighetsgraden av potensielle hode- og brystskader.
               Kollisjonspute for forsetepassasjeren I tilfelle kollisjon kan den fremre kollisjonsputen, eller den doble kollisjonsputen i tilfelle det er montert en setebenk på passasjersiden foran, bidra til å beskytte hodet og overkroppen til forsetepassasjerene. Det gir dermed en høy grad av beskyttelse.
               Tilleggsutstyr.
               Fører og forsetepassasjer bryst/bekken-sidekollisjonspute Ved en sidekollisjon kan sidekollisjonsputene på yttersiden av seteryggen beskytte bryst- og bekkenområdet ved å utløses i rommet mellom døren og føreren eller forsetepassasjeren.
               Tilleggsutstyr.

               Komfort

               Close X
               Neste
               Forrige
                Parkeringspakke med ryggekamera Parkeringspakken med ryggekamera og integrert parkeringsassistent avlaster sjåføren ved å gi bedre oversikt bak ved parkering og manøvrering. Ryggekameraet gjør området rett bak kjøretøyet synlig. Det bidrar dermed til å identifisere eventuelle hindringer ved parkering eller manøvrering.
                Tilleggsutstyr.
                Ryggekamera med display i bakspeilet Ryggekameraet gjør området rett bak bilen, som ikke kan sees direkte uten kamera, synlig i et display i bakspeilet. Dette øker sikkerheten under parkering og manøvrering – spesielt når det er lite plass å gjøre det på – og kan bidra til å unngå skade på kjøretøyet.
                Tilleggsutstyr.
                THERMOTRONIC klimaautomatikk THERMOTRONIC klimaautomatikk sikrer automatisk et konstant velværeklima i førerhuset, selv i direkte sollys eller ved svært høye eller svært lave utetemperaturer.
                Tilleggsutstyr.
                Elektrisk tilleggsvarmer Den elektriske tilleggsvarmeren skjemmer bort fører og passasjerer med koselig varme så snart motoren startes. Varmeapparatet varmer opp innkommende luft før den når frem til ventilasjonsdysene, slik at det raskt oppstår en komfortabel velværeatmosfære i bilen, selv på kalde dager.
                Førersete og forsetepassasjersete i luksusklassen Luksussetet kan justeres manuelt i horisontal stilling (frem/bak), i høyde og helning ved hjelp av spaker og justeringsratt og dermed tilpasses til førerens/forsetepassasjerens individuelle komfortbehov. Takket være de mange justeringsmulighetene kan selv lange reiser bli behagelige.
                Tilleggsutstyr.
                Elektrisk justerbare forseter Det elektrisk justerbare setet kan tilpasses til individuelle komfortbehov med et knappetrykk, og takket være det høye ergonominivået oppfyller det kriteriene til den tyske foreningen for rygghelse, Aktion Gesunder Rücken (AGR) e.V. Kampanje for rygghelse. Horisontal setestilling (frem/bak), setehøyden samt vinkelen på seteryggen og seteputen kan justeres elektrisk.
                Tilleggsutstyr.
                Korsryggstøtte for fører- og forsetepassasjersete Korsryggstøtten i seteryggen gjør det mulig å tilpasse sittestillingen til førerens eller forsetepassasjerens individuelle ergonomiske komfortbehov. Begge luftputene justeres pneumatisk. Høyden på putene og krumningsgraden kan styres via en 4-veis knapp på utsiden av setet.
                Tilleggsutstyr.
                Setevarme for fører og forsetepassasjer Setet er utstyrt med en integrert setevarme med tre nivåer. Den elektriske setevarmen forbedrer sittekomfort og velvære på kalde dager eller kjølige kvelder. Tilleggsutstyr.
                Cruise Control Cruise control-systemet gir avslappet og økonomisk kjøring, spesielt over lange avstander. Det avlaster føreren ved å opprettholde en forhåndsvalgt hastighet uten at han må ha foten på gasspedalen. Tilleggsutstyr.
                Våtviskersystem Vindusviskersystemet gir føreren bedre sikt selv under viskeprosessen. Spylervæske sprøytes rett foran viskerbladene og tørkes bort umiddelbart. Takket være den konsentrerte fordelingen reduseres forbruket av spylervæske betydelig. Tilleggsutstyr.
                Fotnoter:

                - De angitte verdiene er bestemt i henhold til den foreskrevne målemetoden. De er «WLTP CO₂-verdier» i henhold til § 2 nr. 3 Gjennomføringsforordning (EU) 2017/1153. Drivstofforbruket er beregnet på grunnlag av disse verdiene. Verdiene gjelder ikke ett enkelt kjøretøy og inngår ikke i tilbudet, men er kun referanseverdier for sammenligning mellom forskjellige modellvarianter. Tallene varierer avhengig av valgt tilleggsutstyr.

                - Tall for nominell effekt og nominelt dreiemoment iht. forordning (EF) nr. 715/2007 med endringer.

                [1] De merkede komponentene er digitale tilleggsfunksjoner. For å kunne bruke disse digitale tilleggsfunksjonene må du ha en personlig Mercedes me ID og godta bruksvilkårene for tilleggsfunksjonene. I tillegg må kjøretøyet pares med den tilhørende brukerkontoen. Ved utløpet av den første perioden kan de digitale tilleggsfunksjonene fornyes mot et gebyr, forutsatt at de fortsatt tilbys for det aktuelle kjøretøyet på det tidspunktet. Første gangs aktivering av de digitale tilleggsfunksjonene er mulig innen 1 år etter første gangs registrering eller idriftsettelse, avhengig av hva som kommer først.


                Pris er inkl. frakt- og leveringsomkostninger Oslo. Det tas forbehold om feil og endringer.

                Viktig merknad angående abonnementsbaserte tjenester og utstyr: Vennligst vær oppmerksom på at visse tjenester og utstyr som tilbys i våre kjøretøy er tilgjengelige uten ekstra kostnad kun for en begrenset periode etter kjøpet. Etter utløpet av denne perioden, kan det være nødvendig å tegne et betalt abonnement for å fortsette og benytte seg av disse tjenestene og utstyret.