Kvalitet i Arbeid | Mercedes-Benz
Mercedes-Benz Van ProCenter

Konkurransevilkår

Konkurransevilkår "Vinn EQV en uke sommer 2023"

Deltakere må være over 20 år og ha gyldig førerkort i utlånsperioden. Bil lånes ut i uke 27, 28, 29 eller 30 2023 og skal kun kjøres i Norge. Mercedes-Benz Norge dekker bom og lading opptil 5000 kr.

Lånetaker av bil godkjenner at bilder og tekst som blir produsert under og etter utlån av bil kan bli brukt på Mercedes-Benz Norge sine digitale flater i inntil 1 år.

Vinneren blir trukket 30.juni og vil bli kontaktet direkte på Facebook. Du kan delta så mange ganger du ønsker.

Personer som jobber for eller har tilknytning til Mercedes-Benz Norge kan ikke delta i konkurransen.

Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du i at Mercedes-Benz Norge kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Registrerte personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Dine kontaktopplysninger vil ikke deles med tredjeparter. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet.

Vinneren er selv ansvarlig for å betale eventuell skatt på premien, samt hente og levere tilbake bilen hos Bertel O. Steen på Lørenskog i hht avtalte tider.

 

Verdens første yrkesbil var en Mercedes-Benz

Verdens første yrkesbil var en Mercedes-Benz. Siden da har Mercedes-Benz levert kvalitetsbiler til kresne sjåfører, håndverkere og økonomiansvarlige. For en god varebil må samtidig briljere på veien, på jobben og i regnskapet. Derfor har vi bransjens kanskje beste range av varebiler. Avansert teknologi innen sikkerhet og drivlinjer, det ypperste av sjåførkomfort og fleksible løsninger og fremkommelighet i alle slags klima finner du i alle Mercedes-Benz varebiler – uansett størrelse