Flåtestyring

Bli admiralen over varebilflåten

Mange kjøretøy å holde styr på? Med flåtestyring får du den flyten du trenger

Mercedes PRO – flåtestyring på stø kurs

Flåtestyring gir deg oversikt over alle kjøretøyene dine. Den nye Mercedes Sprinter kommer ferdig utstyrt med teknologien fra fabrikken. Det gir deg full kontroll og gjør deg til en vinner i alle typer sjøslag.

Du er en leder av en stor og slagkraftig flåte. Ornamenter, dusker på skuldrene og medaljer får du skaffe selv – vi kan gi deg rett til tittelen admiral. Som flåteleder vet du at Mercedes varebiler og nyttekjøretøy har rullet jevnt og trutt rundt på norske veier i en årrekke. Du vet at de er til å stole på og at varene kommer frem. Men vet du når? Den tyske marinen er kanskje ikke verdensledende, men tysk ingeniørkunst og sansen for presisjon kan ingen ta fra dem. Derfor er det med spesiell glede og entusiasme vi nå lanserer nye Mercedes Sprinter med et innebygget system som får frem ordensmennesket i deg.

Flåtestyring og Mercedes PRO – passer sammen som hånd i sjåførhanske

Med flåtestyring kan bilparken utnyttes mer effektivt siden du har full oversikt til enhver tid. Dette medfører at den kan fjerndirigeres og spores på en mest mulig effektiv måte slik at for eksempel oppdrag kan tildeles den sjåføren som er nærmest oppdraget. Systemet registrerer også hvordan turen har vært kjørt. Dette gjør det enkelt å identifisere bedre kjørevaner som kan spare både drivstoff, tid og penger blant annet fordi smart kjøring medfører mindre slitasje på bilen.

Utnytter digitale muligheter for en enklere arbeidsdag

Mercedes PRO er utviklet for å utnytte digitale muligheter som gjør hverdagen din enda mer effektiv, og er betegnelsen på alle dagens og fremtidens løsninger og digitale tjenester fra Mercedes. Det er et system i kontinuerlig utvikling slik at det til enhver tid er oppdatert og gir eksakt informasjon.

Hovedideen er å koble din arbeidshverdag sammen med teknologien. Akkurat som smarttelefoner og nettbrett har vist veien, vil dette skape store endringer. Til det bedre.  

Nesten alt som skjer med kjøretøyet blir registrert og alt nødvendig utstyr er montert i bilen. Du kan se hvor den enkelte bil befinner seg, hvordan kjøringen forløper og hvor langt det er igjen til neste service. Det siste gjør det enkelt å planlegge vedlikeholdet. Det er også mulig å sende meldinger til og fra bilen.

Full kontroll med Mercedes PRO Connect

Mercedes PRO starter med oppkoblings- og flåteløsningene i Mercedes PRO Connect. Connect kobler bilene sammen med bedriften for økt effektivitet og produktivitet både i ledelsen, økonomiavdelingen og flåteadministrasjonen. Forenklet og optimalisert serviceplanlegging og kontinuerlig tilgjengelig informasjon om bilens tilstand gjør at risikoen for nedetid reduseres.

Du vil være fullt og helt informert med Mercedes PRO Connect-appen, som ved hjelp av smarttelefon kommuniserer med flåtesjefen.

Nye Mercedes Sprinter er først ute

Den nye Mercedes Sprinter er den første varebilen som leveres ferdig med Mercedes PRO Connect. Dette gjør bilen koblet opp fra første kilometer, og gir derfor helt nye muligheter til både å spare og tjene penger. Mercedes PRO setter sammen alle relevante tjenester på en nettbasert plattform. Til å begynne med tilbys noen utvalgte tjenester som vil bli kontinuerlig videreutviklet og individuelt tilpasset for deg. Målet er å koble dine behov til fremtidsteknologiene fra Mercedes, og å veve dem intelligent inn i hverdagen din.

Lorem Ipsum