Oversikt

Oversikt - nøkkelen til lønnsomhet

Hvor er buksa mi, hvor er skjorta mi, hvor er varebilen min med all lasten i?

Har du mange varebiler ute på veien, er det blitt enklere å ha kontroll på hvor de til enhver tid er.

Er alle ute å kjøre? Null problem.

For ikke lenge siden kjørte bilene dine rundt uten at du visste hvor de var, eller hvor langt de hadde kjørt. Kanskje ikke engang hvor de skulle. Den tiden er heldigvis forbi.

Det er ikke mange bilmerker som har samme klangen som Mercedes. Det oser av tradisjon, kvalitet, kjøreglede og det magiske som skiller enkelte bilmerker fra andre. Mercedes leverer allerede robuste og pålitelige varebiler, og er kanskje en av dine viktigste medarbeidere. Med Mercedes PRO blir samarbeidet enda bedre. Mercedes PRO gir deg oversikt over hvor bilene er, hvor langt de har kjørt, når det er tid for service og hvor de er på vei – eller hva som er i veien. Det betyr en helt ny mulighet for å styre flåten, knipe inn der det trengs eller åpne opp der det er en mulighet. Kort sagt, en bedre driftsøkonomi.

 

Dette er Mercedes PRO

Mercedes PRO er utviklet for å utnytte digitale muligheter for å gjøre hverdagen din enda mer effektiv, og er betegnelsen på alle dagens og fremtidens løsninger og digitale tjenester fra Mercedes. Det er et system i kontinuerlig utvikling slik at det til enhver tid er oppdatert og gir eksakt informasjon.

 

Full utnyttelse av bilparken hele tiden

Hovedideen er å koble din arbeidshverdag sammen med teknologien gjennom såkalt flåtestyring. Bilparken kan utnyttes mer effektivt siden du har full oversikt til enhver tid. Dette medfører den kan fjerndirigeres og spores på en mest mulig effektiv måte slike at for eksempel oppdrag kan tildeles den sjåføren som er nærmest. Systemet registrerer også hvordan turen har vært kjørt. Dette gjør det enkelt å identifisere bedre kjørevaner som kan spare både drivstoff og tid.

 

Koblet opp fra første kilometer med Mercedes PRO Connect

Mercedes PRO starter med oppkoblings- og flåteløsningene i Mercedes PRO Connect. Connect kobler bilene sammen med bedriften for økt effektivitet og produktivitet både i ledelsen, økonomiavdelingen og flåteadministrasjonen. Forenklet og optimalisert serviceplanlegging og kontinuerlig tilgjengelig informasjon om bilens tilstand gjør at risikoen for nedetid reduseres. Du vil være fullt og helt informert med Mercedes PRO Connect-appen, som ved hjelp av smarttelefon kommuniserer med flåtesjefen.

 

Nye Sprinter er førstemann ut

Den nye Sprinter er den første varebilen som leveres ferdig med Mercedes PRO Connect. Dette gjør bilen koblet opp fra første kilometer.

La ny teknologi forenkle hverdagen din – og spar penger samtidig

Den daglige driften er avgjørende for både kundene og deg, og nå får du helt nye muligheter til både å spare og tjene penger. Mercedes PRO Connect som fabrikkløsning knytter en rekke flåte-, bil-, fører- og lokalitetsbaserte tjenester sammen i attraktive fordelspakker. Det digitale tilbudet utvides kontinuerlig i fremtidige utgaver.

Kontinuerlig teknologiutvikling – tilpasset dine behov

Mercedes PRO setter sammen alle relevante tjenester på en nettbasert plattform. Til å begynne med tilbys noen utvalgte tjenester som vil bli kontinuerlig videreutviklet og individuelt tilpasset for deg. Målet er å koble dine behov til fremtidsteknologiene fra Mercedes, og å veve dem intelligent inn i hverdagen din.

Lorem Ipsum