Datagrensesnitt Mercedes-Benz Varebil.

Bringer Mercedes-Benz varebiler inn i ethvert flåteadministrasjonssystem.

Vårt tilbud.

Løsningen når du vil innlemme Mercedes-Benz flåten din i et eksisterende system. Relevante data overføres til ditt flåteadministrasjonssystem. Dermed kan du forvalte hele flåten på en oversiktlig måte i ett eneste miljø.

Grensesnitt kjøretøydata.

Grensesnittet for alle kjøretøyopplysninger om din Mercedes-Benz varebil.

 

Datagrensesnitt light.

Grensesnittet for bil- og posisjonsdata for din Mercedes-Benz varebil.

 

Komponentene i Mercedes PRO connect.

Få vite mer om Mercedes PRO connect komponenter som gir mulighet for kommunikasjon mellom flåteledere, sjåfører og kjøretøy, og som ikke minst gjør det betydelig enklere.

Kom i gang nå og test systemet til fordelspris!

Som ny kunde får du velkomsttilbudet "Datagrensesnitt" og kan bruke "Grensesnitt kjøretøydata" fra Mercedes PRO connect uforpliktende i tre måneder til en svært gunstig pris.1

1

Din Mercedes PRO firmakonto opprettholdes etter at velkomsttilbudet er utløpt. Produkter som er blitt aktivert uavhengig av velkomsttilbudet, kan fortsatt brukes i samsvar med deres individuelle gyldighetsperiode. Velkomsttilbudenes tilsvarende gyldighetsperioder finner du i Mercedes PRO Store. For å kunne fortsette å profittere på hele produktporteføljen må du anskaffe de øvrige produktene og tjenestene på nytt når velkomsttilbudet er utløpt.

Vår anbefaling: Mercedes PRO produktrådgiver.

 

 

 

Få vite hvilke Mercedes PRO connect-produkter og -tjenester som er best egnet for din virksomhet.

 

Lorem Ipsum