Digital eVan-administrasjon.

Fulladet til start – med behagelig temperatur.

Vårt tilbud.

Som en del av Mercedes PRO connect tilbyr vi deg "Digital eVan-administrasjon"1,2, som gir deg viktig informasjon om lading av din elektriske Mercedes-Benz varebil samt muligheter for klimaregulering.

Fjernlading.1

Behold full kontroll over lading.

Fjernstyring av klimaregulering.

Behold full kontroll på temperaturen.2

1

Mercedes PRO connect-tjenester er tilgjengelige for eVito, som produseres fra 03/2019. Hvis du har spørsmål om tilgjengeligheten til Mercedes PRO connect-tjenester for din eVito, ta kontakt med forhandler.

2

Tjenesten "Intelligent lading" er snart tilgjengelig i Tyskland. Flere markeder vil komme etter fortløpende. Kontakt forhandleren din for mer informasjon (status januar 2019). Bruk av tjenesten Intelligent lading forutsetter egnet ladeinfrastruktur på egen lokasjon. Tilbudet om egnet ladeinfrastruktur vil til å begynne med bare være tilgjengelig i Tyskland.

Komponentene i Mercedes PRO connect.

Få vite mer om Mercedes PRO connect komponenter som gir mulighet for kommunikasjon mellom flåteledere, sjåfører og kjøretøy, og som ikke minst gjør det betydelig enklere.

Vårt velkomsttilbud: Kom i gang nå, gratis!

Benytt deg av fordelen som ny kunde og velkomsttilbudet "Digital flåteløsning" som gjør at du kan bruke produktet "Fjernlading" samt mange andre produkter og tjenester gratis og uforpliktende i tre måneder.1

1

Din Mercedes PRO firmakonto opprettholdes etter at velkomsttilbudet er utløpt. Produkter som er blitt aktivert uavhengig av velkomsttilbudet, kan fortsatt brukes i samsvar med deres individuelle gyldighetsperiode. Velkomsttilbudenes tilsvarende gyldighetsperioder finner du i Mercedes PRO Store. For å kunne fortsette å profittere på hele produktporteføljen må du anskaffe de øvrige produktene og tjenestene på nytt når velkomsttilbudet er utløpt.

Mer om Mercedes PRO.

Vår anbefaling: Mercedes PRO produktrådgiver.

 

 

 

Få vite hvilke Mercedes PRO connect-produkter og -tjenester som er best egnet for din virksomhet.

 

Lorem Ipsum