Digital kjøreoversikt.

Hold øye med bruken av kjøretøyene.

Jobb eller privat? Ordne turene selv, og gled deg over den oversiktlige visningen av alle turer med kjøretøyene dine.

Fordelene dine i korte trekk.

Digitale Erfassung aller Daten

Digital registrering av alle data.

 
Transparenz über Fahrzeugnutzung

Full transparens om kjøretøybruken.

 
Optimierungspotenziale sichtbar

Synliggjør optimaliseringspotensialene.

 

Inkluderte tjenester.

  1. Digital kjøreoversikt

1

Mercedes PRO connect-tjenester er tilgjengelige for eVito, som produseres fra 03/2019. Hvis du har spørsmål om tilgjengeligheten til Mercedes PRO connect-tjenester for din eVito, ta kontakt med forhandler.

2

For kjøretøy med forlenget motorgange (MW1) foreligger det funksjonsbegrensninger for Mercedes PRO connect-tjenestene "Digital kjøreoversikt" og "Digital kjørebok". Når forlenget motorgange er aktiv, registreres bare én tur.

3

Appen Mercedes PRO connect skal ikke brukes mens man kjører. Det er ellers fare for at man mister fokuset på trafikksituasjonen og setter seg selv eller andre i fare. Følg også alle bestemmelser som gjelder i det landet du til enhver tid oppholder deg i.

4

Alt etter marked kan sjåføren kategorisere kjøreturene på tre måter: som jobbtur, privattur eller arbeidsvei.

Kompatible modeller og bruksområder.

Biler og modeller

Sprinter 907, Sprinter 910, Vito 447 (fra 05/2019), eVito 4471  

Verktøy for kjøretøyadministrasjon

Mercedes PRO connect-app
1

Mercedes PRO connect-tjenester er tilgjengelige for eVito, som produseres fra 03/2019. Hvis du har spørsmål om tilgjengeligheten til Mercedes PRO connect-tjenester for din eVito, ta kontakt med forhandler.

Kom i gang nå og test systemet gratis!

Benytt deg av fordelen som ny kunde og velkomsttilbudet "Digital flåteløsning" som gjør at du kan bruke produktet "Digital kjøreoversikt" samt mange andre produkter og tjenester gratis og uforpliktende i tre måneder.1

1

Din Mercedes PRO firmakonto opprettholdes etter at velkomsttilbudet er utløpt. Produkter som er blitt aktivert uavhengig av velkomsttilbudet, kan fortsatt brukes i samsvar med deres individuelle gyldighetsperiode. Velkomsttilbudenes tilsvarende gyldighetsperioder finner du i Mercedes PRO Store. For å kunne fortsette å profittere på hele produktporteføljen må du anskaffe de øvrige produktene og tjenestene på nytt når velkomsttilbudet er utløpt.

Lorem Ipsum