Effektiv flåteadministrasjon.

Alltid et skritt foran.

Vårt tilbud.

Forutseende planlegging av bruken av flåten sparer ikke bare tid, men også penger og arbeid. Med Mercedes PRO connect beholder du oversikten over eksakt hvor bilene befinner seg og hva som er status for dem.

Effektiv flåteadministrasjon basis.

Forbedre flåtens utnyttelsesgrad i form av en forutseende og fleksibel planlegging og kontinuerlig oversikt over kjøretøyene.

 

Effektiv flåteadministrasjon i bruk.

Full oversikt over kjøretøyenes status og posisjon.

Komponentene i Mercedes PRO connect.

Få vite mer om Mercedes PRO connect-komponenter som legger til rette for og forenkler kommunikasjon mellom flåteledere, sjåfører og kjøretøy.

Kom i gang nå og test systemet gratis!

Benytt deg av fordelen som ny kunde og velkomsttilbudet "Digital flåteløsning" som gjør at du kan bruke produktet "Effektiv flåteadministrasjon basis" samt mange andre produkter og tjenester gratis og uforpliktende i tre måneder.1

1

Din Mercedes PRO firmakonto opprettholdes etter at velkomsttilbudet er utløpt. Produkter som er blitt aktivert uavhengig av velkomsttilbudet, kan fortsatt brukes i samsvar med deres individuelle gyldighetsperiode. Velkomsttilbudenes tilsvarende gyldighetsperioder finner du i Mercedes PRO Store. For å kunne fortsette å profittere på hele produktporteføljen må du anskaffe de øvrige produktene og tjenestene på nytt når velkomsttilbudet er utløpt.

Mer om Mercedes PRO.

Vår anbefaling: Mercedes PRO produktrådgiver.

 

 

 

Få vite hvilke Mercedes PRO connect-produkter og -tjenester som er best egnet for din virksomhet.

 

Lorem Ipsum