Dine data. Vårt ansvar.

Våre prinsipper.

Med data hjelper vi deg å optimalisere ditt daglige arbeid – sikkert og transparent.
Daten leisten viel für Sie

Data gjør mye for deg.

 
Sie behalten stets die Kontrolle

Du har alltid full kontroll.

 
Höchste Sicherheit für Ihre Daten

Maksimal sikkerhet for dine data.

 

Detaljert informasjon.

  1. Bruk av data
  2. Kontroll
  3. Sikkerhet
Data gjør mye for deg.

Alltid overblikk over kjøretøyene dine.

Vårt mål: Gjøre din daglige flåteadministrasjon så enkel som mulig. Sanntidsdata kan vise deg hvor kjøretøyene befinner seg på kjøreruten, identifisere spesifikke kjøretøyforhold og illustrere hvor økonomisk flåten din opererer.

Kjøretøytilstand.

Enten det gjelder drivstoffnivå, bremser, dekktrykk eller spylervæske: Via dataoverføringen har du alltid oversikt over visse kjøretøytilstander. Dette gjør at du kan planlegge fremover og spare tid og penger.

Lokalisering. 

Du vet til enhver tid hvor kjøretøyene befinner seg på kjøreruten: Optimaliser utnyttelsen og diriger flåten din enda mer effektivt ved hjelp av lokaliseringsdataene – for best mulig koordinering og forutseende ruteplanlegging.

Kjørestil. 

Analyser ulike kjørestiler og optimer drivstoff- og energiforbruk og slitasje til enhver tid. De informative analysene hjelper deg med å gjøre hele flåten mer lønnsom og miljøvennlig.

Du har alltid full kontroll.

Dine data tilhører deg.

Det er en hjertesak for Mercedes PRO å beskytte dine data. Derfor gir vi deg kontrollen over dine opplysninger – når som helst og i fullt omfang. Vi utvikler våre tjenester med omtanke. Du beholder kontrollen over dine data og kan når som helst styre behandlingen.

Førermodus.

Du har oversikt over alle dataene som samles inn under kjøring. Tidspunkt for og omfang av datainnsamling og -overføring kan bestemmes ved hjelp av ulike moduser.

Dataadministrasjon.

Riktig informasjon for enhver jobb: Som bedriftseier kan du gi dine ansatte nøyaktig de dataene de trenger for å utføre oppgavene sine. Vårt rolle- og rettigheterkonsept hjelper deg med å enkelt administrere informasjon i bedriften din.

Datainnsamling.

Hos Mercedes PRO forstår vi at omstendigheter kan endres. Derfor gjør vi det mulig for deg å aktivere og deaktivere tjenester og tilknyttet datainnsamling når som helst. Hvis en person eller et kjøretøy forlater bedriften din, kan du enkelt slette tidligere innsamlede data.

 

Maksimal sikkerhet for dine data.

Kun for deg.

Vi forstår at dine data må behandles med den ytterste aktsomhet. Derfor utvikler vi våre systemer i henhold til de strengeste sikkerhetsstandardene. Lagring på kontrollerte serveranlegg, krypterte overføringer og autentiseringer er en selvfølge.

Autentisering.

All tilgang til den tekniske infrastrukturen er beskyttet av totrinns-verifisering. Denne doble beskyttelsen sikrer at kun autoriserte personer kan se informasjonen. I tilfelle av uautoriserte tilgangsforsøk, vil vår automatiserte overvåking umiddelbart utløse alarm.

Datalagring.

Våre servere er plassert i det sentrale datasenteret til Daimler AG, så vel som hos den sertifiserte partneren Microsoft i Vest-Europa og oppfyller alle kravene i EUs personvernforordning (GDPR). Du har tilgang til dataene dine når som helst. Automatiserte sikkerhetskopierings- og backupprosesser beskytter mot uønsket tap av data.

Kryptering.

Din konfidensielle bedrifts- og kjøretøyinformasjon fortjener den beste beskyttelsen. Derfor benytter vi i utgangspunktet krypterte overføringskanaler for alle data. Eksterne tredjeparter har aldri tilgang til dine data – den sikkerheten har du.

Har du behov for støtte?

Du kan nå oss døgnet rundt, hele uken.

Mercedes PRO Portal.

Start med Mercedes PRO nå og gjør virksomheten enda mer effektiv.

  • Driv virksomheten raskere og enklere
  • Behold oversikten
  • Enkel og intuitiv bruk

Komponenter og forutsetninger.

Få vite mer om Mercedes PRO connect-komponenter som legger til rette for og forenkler kommunikasjon mellom flåteledere, sjåfører og kjøretøy.

Lorem Ipsum