Navigasjonspakke – grunnleggende.

Raskere til målet med all nødvendig informasjon.

Med Mercedes PRO connect-tjenestene "Navigasjonspakke – grunnleggende"1 får du digitale tjenester for multimediesystemet i kjøretøyet ditt. Disse kan gi deg all relevant informasjon for en forutseende og behagelig tur. Trafikkinformasjon i sanntid, alltid oppdaterte kartdata samt forskjellige multimedie- og navigasjonsfunksjoner gjør at du til enhver tid finner den beste ruten.

1

Tjenestene i "Navigasjonspakke" er bare tilgjengelige i forbindelse med MBUX multimediesystem med 7 tommers berøringsskjerm og navigasjon (eller satellittradio for multimedietjenester) eller med MBUX multimediesystem med 10,25 tommers berøringsskjerm.

Fordelene dine i korte trekk.

Fahrtziele direkt ins Fahrzeug senden

Sende kjøremål direkte til kjøretøyet.

 
Dynamische Routenführung

Dynamisk veivisning.

 
Immer aktuelles Kartenmaterial

Alltid oppdatert kartmateriale.

 

Inkluderte tjenester.

  1. Live Traffic Information inklusive Car-to-X-Communication

  2. Online kartoppdatering

  3. Multimediefunksjoner

  4. Navigasjonsfunksjoner inklusive "Send2Car"

1

Kartene kan ikke oppdateres online for kjøretøy som ikke har fått oppdatert kartene på flere måneder, især fordi tjenesten var deaktivert, tenningen ikke var slått på lenge nok eller fordi det ikke var god nok forbindelse med mobilnettet. I slike tilfeller må kartene oppdateres manuelt ved hjelp av en USB-minnepinne eller hos et Mercedes-Benz verksted. Du finner mer informasjon i Mercedes PRO-portalen.

2

Tjenesten "Internett i bilen" krever en ekstra datamengde som du kan kjøpe hos mobiltelefontilbyderen. Tjenesten Internett i bilen er tilgjengelig i utvalgte land. Du får mer utførlig informasjon hos din Mercedes-Benz forhandler.

3

Når du sender en adresse via "Send2Car", kan det hende at det i bilen vises en adresse som er lik eller ligner de geografiske destinasjonskoordinatene.

Kompatible modeller og bruksområder.

Kjøretøy og modeller

Sprinter 907, Sprinter 910

Verktøy for kjøretøyadministrasjon

MBUX multimediesystem

Kom i gang nå og test systemet gratis!

Den perfekte anledning til å teste hvor effektiv Mercedes PRO connect er: Sikre deg prisfordelen og benytt deg av velkomsttilbudet som lar deg bruke Mercedes PRO connect gratis og uforpliktende i tre måneder.1

1

Din Mercedes PRO firmakonto opprettholdes etter at velkomsttilbudet er utløpt. Produkter som er blitt aktivert uavhengig av velkomsttilbudet, kan fortsatt brukes i samsvar med deres individuelle gyldighetsperiode. Velkomsttilbudenes tilsvarende gyldighetsperioder finner du i Mercedes PRO Store. For å kunne fortsette å profittere på hele produktporteføljen må du anskaffe de øvrige produktene og tjenestene på nytt når velkomsttilbudet er utløpt.

Lorem Ipsum