Assistentpakke.

Bilpark med maksimal driftsberedskap.

Vårt tilbud.

Forebyggende vedlikehold og service er blant de viktigste tiltakene for å optimere kjøretøyflåtens driftsøkonomi. Produktene knyttet til "Assistentpakke" er til hjelp når du skal planlegge servicearbeider, reparasjoner og vedlikeholdstiltak til rett tid.

Assistentpakke – grunnleggende.

Din fordel er verkstedsopphold som er lettere å planlegge og tidsbesparende, samt reduserte stillstandstider.

Servicestyring

Med tjenesten "Servicestyring", er du alltid oppdatert. Nødvendige servicer eller reparasjoner blir vist i verktøyet for kjøretøyadministrasjon.

Bruk av Assistentpakke.

Bidrar til å spare tid og kostnader.

Komponentene i Mercedes PRO connect.

Få vite mer om Mercedes PRO connect-komponenter som legger til rette for og forenkler kommunikasjon mellom flåteledere, sjåfører og kjøretøy.

Kom i gang nå og test systemet gratis!

Den perfekte anledning til å teste hvor effektiv Mercedes PRO connect er: Sikre deg prisfordelen og benytt deg av velkomsttilbudet som lar deg bruke Mercedes PRO connect gratis og uforpliktende i tre måneder.1

1

Din Mercedes PRO firmakonto opprettholdes etter at velkomsttilbudet er utløpt. Produkter som er blitt aktivert uavhengig av velkomsttilbudet, kan fortsatt brukes i samsvar med deres individuelle gyldighetsperiode. Velkomsttilbudenes tilsvarende gyldighetsperioder finner du i Mercedes PRO Store. For å kunne fortsette å profittere på hele produktporteføljen må du anskaffe de øvrige produktene og tjenestene på nytt når velkomsttilbudet er utløpt.

Mer om Mercedes PRO.

Vår anbefaling: Mercedes PRO produktrådgiver.

 

 

 

Få vite hvilke Mercedes PRO connect-produkter og -tjenester som er best egnet for din virksomhet.

 

Lorem Ipsum