Gjør som 9 av 10 av kundene våre og unngå unødige kostnader.

Få bedre økonomi med produktene og tjenestene fra Mercedes PRO connect.1

Reduser arbeidstiden med inntil 20 % hver uke.

Begynn med Mercedes PRO connect nå og få bedre tid2 i arbeidshverdagen.

Ekspeder flere ordrer i løpet av kortere tid – våre kunder er overbevist.

Kundene våre er svært fornøyde med de målbare fordelene ved Mercedes PRO connect. Nå kan også du oppnå bedre produktivitet og driftssikkerhet for flåten din!3

Nå kan kjøreboken din skrives av seg selv.

Sjekk ut fordelene ved "Digital kjørebok".

Ny: Effektiv kjørestilanalyse med Kjøreovervåking.

Med nye "Kjøreovervåking" kan du få evalueringer for hele flåten din og varig redusere kostnader knyttet til energiforbruk og driftsstans.

Kom i gang nå og test systemet gratis!

Med vårt velkomsttilbud kan du bruke Mercedes PRO connect gratis og uforpliktende i tre måneder.4

Høyspente forventninger.

Snart på plass i eVito: "Digital eVan-administrasjon" fra Mercedes PRO.

Helt på nett for at du skal være i flyten.

Sjekk ut "Digital eVan-administrasjon" for flåten din.

1

Spørreundersøkelse på nettet (12/2018). Av totalt 1200 deltakere i undersøkelsen svarte 160 at de bruker Mercedes PRO connect. 145 av disse (90,6 %) sa at de har redusert kostnadene med Mercedes PRO.

2

Spørreundersøkelse på nettet (12/2018). Av totalt 1200 deltakere i undersøkelsen svarte 160 at de bruker Mercedes PRO connect. 153 av disse sa at de sparer tid med Mercedes PRO. 105 av de 153 Mercedes PRO connect-kundene (68,6 %) svarte at de ved å bruke Mercedes PRO connect sparer inn minst 5 til 8 timer hver uke. Med en arbeidsuke bestående av 5 dager med 8 timer per dag (40 timer per uke) tilsvarer dette 20 % av den ukentlige arbeidstiden.

3

Nettundersøkelse om Mercedes PRO connect (12/2018). Svar på spørsmålet "Hvilke konkrete, målbare fordeler medfører bruken av Mercedes PRO connect?“

4

Din Mercedes PRO firmakonto opprettholdes etter at velkomsttilbudet er utløpt. Produkter som er blitt aktivert uavhengig av velkomsttilbudet, kan fortsatt brukes i samsvar med deres individuelle gyldighetsperiode. Velkomsttilbudenes tilsvarende gyldighetsperioder finner du i Mercedes PRO Store. For å kunne fortsette å profittere på hele produktporteføljen må du anskaffe de øvrige produktene og tjenestene på nytt når velkomsttilbudet er utløpt.

Mercedes PRO: En verden av nettverkstjenester for din bedrift.

Din varebil er en av de viktigste medarbeiderne i bedriften din. Derfor jobber Mercedes-Benz Varebil hver dag med å utarbeide nye attraktive tilbud for deg – for alt fra finansiering og service til den daglige driften.

Mercedes PRO1 samler relevante tilbud og tjenester på én plattform. Vår ambisjon er å koble dine behov til fremtidsteknologiene vi har utviklet, og å integrere dem intelligent inn i hverdagen din. Mercedes PRO starter med konnektivitets- og flåtetjenester fra Mercedes PRO connect2 og bygges ut trinnvis.

1

Mercedes PRO er tilgjengelig i enkelte land. Du får mer utførlig informasjon hos din Mercedes-Benz forhandler.

2

Mercedes PRO connect, konnektivitets- og flåteløsningen, er til å begynne med tilgjengelig for Vito, eVito og Sprinter. Mercedes PRO connect-tjenester er tilgjengelige for eVito, som produseres fra 03/2019. Hvis du har spørsmål om tilgjengeligheten til Mercedes PRO connect-tjenester for din eVito, ta kontakt med forhandler.

Vår visjon.

Vår visjon: Innovative tjenester som danner grunnlaget for fremtidens forretningsmodeller.

Dine fordeler med Mercedes PRO connect.

Gjør arbeidsdagen til flåtelederen og sjåførene enklere med Mercedes PRO connect1. De profesjonelle konnektivitets- og flåteløsningene kobler sammen foretakene og deres kjøretøyer, og kan øke effektiviteten og produktiviteten – både i ledelsen, i økonomiavdelingen og i flåteadministrasjonen.
Vereinfachte und optimierte Wartungsplanung

Forenklet og optimalisert serviceplanlegging.

Ved hjelp av en enkel trafikklyslogikk vil du ikke lenger glemme forestående servicer.
Transparenter Fahrzeugstand

Transparent kjøretøytilstand.

Alltid tilgjengelig og oversiktlig bearbeidet bildata hjelper deg i planleggingen.
Vermeidung unnötiger Mehrkosten

Unngå unødige merkostnader.

Forestående service planlegges effektivt og risikoen for driftsstans reduseres.
1

Mercedes PRO connect, konnektivitets- og flåteløsningen, er til å begynne med tilgjengelig for Vito, eVito og Sprinter. Mercedes PRO connect-tjenester er tilgjengelige for eVito, som produseres fra 03/2019. Hvis du har spørsmål om tilgjengeligheten til Mercedes PRO connect-tjenester for din eVito, ta kontakt med forhandler.

Oversikt over våre produkter til deg.

Tilpasset dine behov: Med de mangfoldige flåte-, kjøretøy-, sjåfør- og posisjonsbaserte tjenestene kan du gjøre arbeidsprosessene mer effektive.

Komponentene i Mercedes PRO connect.

Få vite mer om Mercedes PRO connect komponenter som gir mulighet for kommunikasjon mellom flåteledere, sjåfører og kjøretøy, og som ikke minst gjør det betydelig enklere.

Slik starter du med Mercedes PRO connect.

Du vil gjerne bruke den innovative konnektiviteten i bilen din? Her finner du nyttige veiledninger, spørsmål og svar vedrørende oppsett og bruk av Mercedes PRO connect.

Vår anbefaling: Mercedes PRO produktrådgiver.

 

 

 

Få vite hvilke Mercedes PRO connect-produkter og -tjenester som er best egnet for din virksomhet.

 

Lorem Ipsum