Made to perform | Mercedes-Benz modellutvalg

Made to perform.

The vans from Mercedes-Benz. And you.

Konfigurer nå

Din virksomhet. Din varebil.

Uansett bransje har vi alle ett mål: å levere på høyest mulig nivå. Uansett frakt trenger du en pålitelig partner som takler jobben. Med en sterk flåte som er utviklet for å levere fremragende ytelser hver dag.
Made to perform – det er varebilene fra Mercedes-Benz kort oppsummert. Enten du bestemmer deg for en Citan, en Vito eller en Sprinter – hos Mercedes-Benz Vans finner du alltid den varebilen som passer til din virksomhet.

   

Varebiler med en ny vri. Som skapt for deg.

Sett deg inn – og opplev hvorfor du med en varebil fra Mercedes-Benz ligger et hestehode foran også på sikkerhet, bærekraft og infotainment.

 

eSprinter varebil

eSprinter er din fremtidsrettede mobilitetsløsning når bilen i hovedsak brukes til planlagte ruter i bytrafikk - pålitelig, økonomisk og fleksibel.

eVito varebil

eVito varebil er akkurat så funksjonell, trygg og komfortabel som du forventer av en Mercedes-Benz. Den høyeffektive elektromotoren yter inntil 85 kW og har et dreiemoment på inntil 295 Nm.

eVito Tourer

eVito Tourer PRO er akkurat så funksjonell, trygg og komfortabel som du forventer av en Mercedes-Benz. Den høyeffektive elektromotoren yter inntil 150 kW og har et dreiemoment på inntil 362 Nm.

EQV

EQV forbinder det behagelige atmosfæren i en romslig limousine med et bredt elektromobilitetskonsept – for eksempel med de digitale tilleggene fra Mercedes-Benz.

Fremtiden kjører elektrisk.

Våre eVans har høy bruksverdi og er sikre og pålitelige. Det skulle bare mangle med en Mercedes-Benz. Oppdag også fascinasjonen ved eldrift, og bli kjent med alt som har med rekkevidde, lading, kostnader, støttetiltak og service i vårt eVan-økosystem å gjøre.

 

Sprinter

100 % for deg: Sprinter-variantene varebil, Tourer, planbil, chassis og bobil. Sprinter er så allsidig at du garantert finner en som passer akkurat til din transportoppgave.

VITO

Vito Varebil løser også transportoppgavene. Vito Mixto: Multitalentet for krevende oppgaver. Vito Tourer – like mangfoldig som passasjerene.

V-Klasse

V-Klasse begeistrer ved første blikk – og etter mange tusen kilometer. Blant annet fascinerer det kraftige eksteriøret og ergonomiske, varierte kupékonseptet.

Citan

Allsidig på veien: Citan-variantene Tourer og varebil.